Въпроса ми е доста сериозен.

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Vermic The Witch-King » 14 Юни 2007, 06:17

Така здравейте драги съфорумци.Имам страхотен проблем.Семеен проблем.

Та въпроса ми е какво да правя семееиството ми се кара няма го вече лъча светлина за надежда.

Та бащами постоянно се кара с майка ми и къп други глупости постояно стават някакви свади.
Сега как да изгоня не желания т.е. баща ми си има любовница която говори против семеиството ми доколкото съм разбрал и тя казва всякакви глупости и той и вярва.Пример казва му че ме е видяла да се събирам с наркомани НЕ Е ВЯРНО.Казала за синаси само хубави неща и тои и вярва.

Въпроса е доста сериозен.

Какво да направя за да се върне хармонията в семеиството?
Какво да направя за да изгоня не желаната жена?

Ще добавя че сега не ми пука за сибания ми живот а ми пука за майка ми и сестра ми.
И съм готов да убия който и да е за да се върне доброто дори и себе си бих погубил.

Също ще добавя че ако е нужна магия с използването на река е то аз съм в Русе и тука има река.

Всяка помощ е добре дошла в този труден момент.
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 14 Юни 2007, 11:24

Това може да се реши само с някое лошо проклятие angry5
"Join me in death!"
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 14 Юни 2007, 11:27

Има и други методи ама аз предлагам това:
Проклятието на гарваните

Изпълнете се с много ярост и агресия. Представете си, че жертвата се намира в гората посред нощ и изведнъж от тъмното излиза огромно ято гарвани, които се насочват към жертвата. Представете си как те я разкъсват и изречете следните думи три пъти:
Нека (името на жертвата) да бъде преследван от гарвани където и да се намира. Нека гарваните да не го оставят и в сънищата му.
За да развали те проклятието си представете как гарваните отлитат далеч от жертвата и изречете следните думи три пъти:
Гарвани, вие вече си свършихте работата. Време е да оставите (името на жертвата) и да се върнете в тъмнината.
"Join me in death!"
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 14 Юни 2007, 11:29

Това ако го правиш много пъти,оная ша са откаже от живота!!! angry5
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vermic The Witch-King » 14 Юни 2007, 11:51

благодаря ти много ама адски много :)
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 14 Юни 2007, 18:24

Нямаш проблеми.Кажи ако нещо не стане.Мога да ти дам и други проклятия!
"Join me in death!"
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 14 Юни 2007, 19:26

Започвам все повече да се уверявам че всеки трябва да модифицира само себе си . Нети харесва картинката ? - не се опитвай да я промениш а се научи да я обичаш . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 15 Юни 2007, 08:09

::клати глава::
Започва се с психология на първо място...

Вермик, ти... Седна ли да поговориш с баща си като мъж с мъж и приятел с приятел?

Или поне като дете с баща си?

Обясни ли му ситуацията по начина, по който ти я виждаш?

Обясни ли му защо е лошо и, че ако иска да ес вас- да е с вас, а ако не- да се реши и да си тръгне, но да не травматизира семейната ситуация?

Пробва ли с думи, преди да се обърнеш към нас за крайни мерки?
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vermic The Witch-King » 15 Юни 2007, 13:04

ChaoS написа:::клати глава::
Започва се с психология на първо място...

Вермик, ти... Седна ли да поговориш с баща си като мъж с мъж и приятел с приятел?

Или поне като дете с баща си?

Обясни ли му ситуацията по начина, по който ти я виждаш?

Обясни ли му защо е лошо и, че ако иска да ес вас- да е с вас, а ако не- да се реши и да си тръгне, но да не травматизира семейната ситуация?

Пробва ли с думи, преди да се обърнеш към нас за крайни мерки?

Ок а искаш ли да ти кажя какво каза той на въпроса ми има ли си любовница.

НЕ.
За което ме е излъгъл.
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 15 Юни 2007, 14:04

Знам, че няма да се съгласиш с мен, но не мисля, че заклинанията ще оправят ситуацията. Дори и евентуално да проработи някое проклятие или каквото мислиш да прилагаш в случая, нещата ще станат само по-зле. Не съм съгласна с идеята да се бъркаш с какъвто и да било вид магия в чуждите животи-независимо на любимия ти или на семейството ти, но все пак ако решиш да се набъркаш защо не опиташ положително заклинание за увеличаване на хармонията в дома например или да освободиш даден човек от влиянието на друг. Кажи ми дали искаш, за да потърся или да не си правя труда, ако твърдо си решил да проклетисваш наред.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Baba_Lubka » 15 Юни 2007, 15:43

Момче, семейството е важно, стига така. обмисли първо, може да изпитваш угризения след време.
Аватар
Baba_Lubka

Мнениеот Lunohod » 15 Юни 2007, 17:42

Съгласна съм с Lanukio и аз това щях да предложа.
Последна промяна Lunohod на 18 Юли 2007, 18:37, променена общо 1 път
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Cath » 15 Юни 2007, 17:50

е добре. аз пък смятам, че баща ти може пък наистина да не желае да е повече с майка ти (знам че звучи ужасно грубо). и ако е така, по-добре да се разделят нормално, вместо да продължат до края на живота си да живеят карайки се.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот AreYouDeadYet » 15 Юни 2007, 18:25

Имам друга идея!Ако мислиш че баща ти има любовница,направи проклятие за раздяла и после за хармония в семеиството.Мисля че ще стане!
"Join me in death!"
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 15 Юни 2007, 19:03

Вие идиоти ли сте ? Защо играете шах като проблема не е от такова ествество (раздели тоя за да се събере оня с оная и т.н.) ? Другото - Започна да ми мязи на "искрено и лично" което не виждам място тук .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vermic The Witch-King » 15 Юни 2007, 20:19

Ок тогава предложете магия за хармония в семейството.
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 15 Юни 2007, 21:09

Не успях да намеря това, което исках, но намерих нещо много просто-няма да навреди ако го опиташ.
За мирна къща
Ако вашето домакинство се разтърсва от влияния, породени от външен източник, наберете пресен магданоз от градината (или го купете от магазина) и го сложете в тавичка с вода. Оставете го да кисне девет минути, след това поръсете вода из цялата къща и визуализирайте една спокойна обстановка. Хармонията ще се възстанови отново.
Когато има дрязги вътре в къщата, загрейте три чаши с вода до завиране. Сложете три чаени лъжички сушени корени от дилянка в чайника и налейте отгоре горещата вода. Оставете да се запари, прецедете и напръскайте с отварата из къщата. Това ще сложи край на враждите.

Не знам колко ще помогне тая салата и чайчето, но поне няма да навреди това е сигурно, а ако някой пита защо си се разръсил с вода из къщи винаги можеш да кажеш, че правиш късно пролетно почистване.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор