астрално проектиране

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот FINCI » 23 Мар 2007, 11:22

Още едно въпросче:)
Как точно става това и някакъв ритуал....??
Аватар
FINCI
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nvknvk » 17 Юни 2007, 14:18

Не ти трябва да го правиш по собствена воля. Аз лично правя звездна проекция във висшите светове докато спя по заповед на моите архангели. Когато чувстваш допир, топло, студ, вятър тогава не сънуваш. Сънят минава като пред екран
без усещания. Някои хора казват сънувам черно бяло. Да това са наказателни светове при които акко има усещания значи е реално. Най вече при убийство те пращат там. Ако няма усещания значи е спомен.
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 17 Юни 2007, 16:35

nvknvk - прочетох ти писанията всичките тука във форума. Ужас просто, смесица от най-различни глупости са твоите разбирания.

Никаква проекция не правиш в никакви висши светове. Просто си сънуваш в твоята представа.

Сън без усещания, немислима глупост, сънищата се правят точно за да ти пускат усещания. Наказателни светове, де ги в леглото в което спиш ли, повярвай ми никъде не ходиш по време на сънуване, да не говорим по време на спане.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 17 Юни 2007, 17:37

Астралната проекция е влизане в астрала само в мислите ти . Нужен ли ти е ритуал за мислене/мечтаене/мислено проектиране на каквото и било ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 17 Юни 2007, 17:55

Хм, когато правя астрална проекция аз се отделям от тялото си и много много способностите ми да мисля се ограничават. Всъщност не си спомням до сега в това състояние изобщо да съм мислил.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот nvknvk » 18 Юни 2007, 10:54

Според вас астралната проекция е винаги извънтелесно преживяване в реалния свят. Самата дума астрал значи звезден. А проекция. Да се проектираш във тези звездни светове. Понякога съм във чуждо тяло
Но друг път съм там самият себе си. И ти КАТ какво си мислиш че боговете ще минават през портали или ще кибичат само в този свят когато излязат от тялото си. Бог е направил нещата така че ангелите и боговете да отделят душата си за по малко от 5 секунди. И да я проектират в някой от световете където пожелаят. Сега я ми разкажи някой от сънищата ти свързан ли е с опасност. Мене непрекъснато искат да ме убият защото Сатана ме слуша. Колко катстрофи почнаха да стават и то с тези скръндзи БМВ. Сатана прави много яки удари. И ще зачестяват катастрофите с мръсните богаташчета които са номер едно врагове на Дявола. Велик е нашият Господ нали. Аз му обясних с аргументи и логика как стоят нещата и той почна да ги убива. Също промени кармата така че такива непочтенни деца като светльо и дарина да страдат Аллилуя велик е Адонай
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 18 Юни 2007, 11:11

Някои хора сериозно са се вкарали във филма...
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 18 Юни 2007, 16:26

nvknvk - Думата проектиране идва от проект . Проект на сграда не значи създаването и а само как би изглеждала (на лист) .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор