Ритуал или магия за пари?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Vermic The Witch-King » 19 Юни 2007, 18:56

Моля да дадете някакъв ритуал или магия за пари :) ще съм много благодарен.

Ритуал за успех в бизнеса също се приема.
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 19 Юни 2007, 20:07

Ето ти нещо,

Заклинанията имат невероятна сила.Но преди началото на ритуала вие трябва едно денонощие да постите и три часа да медитирате.След това деиствате така както изискава всяко заклинание:
За любов:Постете и медитирайте цял ден.След това,като настъпи ноща,седнете в тъмна стая и шепнешком повторете четери пъти:то-до-си-роан-ват моно-ран.
Този ритуал трябва да се извършва три вечери подред.Пригответе се да обичате и да бъдете обичани.Запомнете,че заклинанието не деиства веднага.Ето защо,за да затвърдите резултата,трябва няколко пъти месечно да извършвате подобни процедури.Най-добре е цикълът от заклинания да започва при пълнолуние.
За щастие:Постете един ден и една нощ.Преди да си легнете да спите медитирайте.Сутринта,едва събудили се,прочетете заклинанието,като бавно разчлените думите:ло-ан-антафари.По време на четенето си мислете за нещо приятно.Ритуалът трябва да се повтаря една седмица.
За здраве:Постете и медитирайте цял ден,докато дойде вечерта.При това си мислете за това как тялото ви се изппълва със здраве,вие ставате по-бодри,по-силни,по-жизнерадостни.На следния ден,още преди да е изгряло слънцето,бавно произнесете:чуне-до-алма рунг-нинт
Повтаряйте това заклинание всяка сутрин в продължение на десет дни и вече единадесетия ден ще почувствате,чесилите и здравето ви са се утроили.
За пари:По време на еднодневно постене и медитиране си помослете за онези добри неща,които бихте направили,ако имахте достатъчно пари-за благородни цели,за хора на които бихте помогнали.Точно в полунощ вдигнете ръце над главата си и произнесете четливо:кунг-ро-но алма ни-ло-та-вонг.
Повтаряйте заклинанието един път седмично в течение на три месеца.Всички заклинания се четат така ,че гласните букви да вибрират.
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vermic The Witch-King » 19 Юни 2007, 20:36

Нещо по лесно?
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 20 Юни 2007, 00:01

Има ли смисъл да пишем едни и същи неща, тези тибетски заклинания вече ги има, както и много други, защо не разгледаш форума.Може ли през месец да повтаряме едно и също като малоумници, защото някой го мързи да чете /пък камо ли да спретне някой сериозен ритуал/
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Vermic The Witch-King » 20 Юни 2007, 10:58

^

Това не го разбрах??За мен ли е .
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nvknvk » 20 Юни 2007, 11:09

Гледай ква е работата за тези заклинания незнам дали ще помогнат.
Но трябва да знаеш че пророците на Дявола винаги са били бедни. Така той ги е възпитавал, защото ако попадне в мизерна обстановка в бъдещите си прераждания да извърши волята на своя Господ без да се дразни и мрънка. Аз например ям на обед картофи варени с олио +салата. Сега покрай лятото майка слага и домати и краставици. А ввчер таратор и през ден веднъж задушени и веднъж варени със олио и понякога сирене.
Нямам джобни пари майка ми и баща ми много рядко ни даваха
и станах човек мама му стара. Разбрах мъката на слабите и бедните. Имам чакра на главата от 9 листенца което значи че съм бог. Поговори с архангелът ми ако чак толкова си го закъсал ще помогнем. В отвъдните светове аз съм истински бог Веднъж направих компютър
за 1 секунда по заповед на АРхангела. В този свят чакрата ми действа също но никога не съм правил пари или нещо материално за себе си.
НО ако искаш просто да забогатееш. За мене ти си лош човек.
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 20 Юни 2007, 11:27

Vermic ето едно просто. Отваряш форума на 'Търсене', пишеш пари и всичко, което ти хрумне свързано със заклинания за пари, за това се изисква дълга практика в асоциативното мислене. Ако не се получи нещо намерено в резултати отваряш google.bg или друга търсачка по предпочитане на чирака в магията. Пишеш 'заклинания за пари'...резултати много-тук идва знанието ти и бистрия ум, чрез които да отсееш резултатите. Ако все още имаш затруднения-най-могъщия ритуал...внимавай с него, защото ще се сблъскаш с груби човешки сили-отваряш вестника с обяви за работа и намираш подходяща за теб, а ако нямаш възможност да работиш, спестяваш в дървена кутийка с изписан пентаграм на нея. Това работи безотказно.

nvknvk дали ще можеш да ми изработиш един Apple Power Book с доживотна гаранция, моля много искам да си имам :)
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nvknvk » 20 Юни 2007, 12:38

аз глезотийки не правя
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения