Непрекъснат страх

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот the-satan » 20 Мар 2007, 17:17

ОТ много малък-около 6 годишен имам страх от всичко,ама абсолютно-тъмното,като гледам някой по-сташен филм не спя със седмици,ако чета история за духове,за НЛО същото.Възможно ли и е е някъкъв енегриен вампиризъм и дали може с някъкъв ритуал да се махне.Или е на психическа основа и съм са лудница :) :mrgreen:
Аватар
the-satan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 20 Мар 2007, 17:19

Да, възможно е сам да си помогнеш. Има специални техники за Психична защита. Ако посетиш пак форума след известно време, ще седна да напиша няколко ритуала за такава самопомощ.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот the-satan » 20 Мар 2007, 19:18

Wizard написа:Да, възможно е сам да си помогнеш. Има специални техники за Психична защита. Ако посетиш пак форума след известно време, ще седна да напиша няколко ритуала за такава самопомощ.

Предварително мерси много
Аватар
the-satan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nishtoto » 21 Мар 2007, 20:08

Опитаи с леене на куршун.(Така се нарича по нашия краи) Поне ще се отьрвеш от страховете си! А останалото си е твоя работа.Как ще стабилизираш психиката си!!!!!!!!
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 22 Мар 2007, 10:33

Леенето на куршум е пълна глупост, ама как да ви го обясня с прости думи, гледайте сега това дето се прави с куршума е да се повлияе на психиката на човека, а пък психиката на човека това е неговия разум, а разума на човека е разумна енергия, та помислете може ли някаква си материя да повлияе по някакъв начин на нещо телепатично разумно енергийно нещо, което всъщност е човека.

А пък the-satan, като го хване страха да се опита да си поговори със страха си и ще види колко интересно ще стане в главата му, страха ще му изкара още една камара глупости защо трябва толкова много да се страхува от ужаси, НЛО и др. подобни глупости.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 22 Мар 2007, 11:16

Никога не трябва да отричаме нещо което е доказало своето предназначение през вековете и до този момент вьрши своята работа доста и то много добре. А пьрво да проучиме как стоят нещата и на какьв принцип работят и как влияе на психиката на човека и чак след това да даваме своето мнение.За това е този форум за да научаваме нещо ново а и да си помагаме.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 22 Мар 2007, 14:57

Да, леенето на куршум ще свърши работа на първо време. Много ефикасен метод, действа перфектно, ако човека е лесно поддаващ се на психично въздействие, тоест няма някаква естествена защита, с която да ни се налага да се преборим преди това.

Аз по скоро искам да открия един ритуал, който някъде съм го забутал им "Книгата на сенките" (наречена PC), но обещавам, че ще го имаш до няколко дни.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот KAT » 23 Мар 2007, 08:42

nishtoto - леенето на куршум работи наистина понякога, защото работи и това - почти всеки човек когато е бил малък се е страхувал да не би да има едно чудовище или звяр под леглото в тъмната стая и обикновено се проверява има ли такива неща.

Леенето на куршум си е чист fake, същия ефект може да се постигне и изобщо без никакво леене. Нали как като леем оловния куршум се изсмуквала негативната енергия от човека и психиката му се оправяла - това са пълни глупости, тази материя оловото по никакъв начин не влияе на мисленето.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 23 Мар 2007, 09:38

Леенето на куршум е доказано във времето практика, а не това, което казваш ти, кат!

Това е така наречената "симпатична магия", магия на подобията или на съответствията. Още от дълбока древност, когато хората не са познавали термини като ментална магия или астрална проекция, ритуалите са били толкова успешни, колкото и сега!!!
Друг е въпросът, че със всяко следващо поколение (надявам се), магията се развива и ритуалите, които са правени преди време, сега не е нужно да се праят на 100%. Достатъчно е да имаме нужните знания и опит и нещата се случват и с наполовина изпълнени от ритуала действия!

Леенето на куршум и особено ДЕЙСТВИЕТО на горещия МЕТАЛ имат своята сила и ВИНАГИ метала ще изпълнява това, което магите (или там както се самопределят) го заставят да свърши!

Изливането на метала не е самоцел, има си определени думи и действия, които трябва да се кажат и направят. Мисля, че нашият модератор Дамнеменеус беше публукувал такъв ритуал за леене на куршум. Прочетете го!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот damnameneus » 24 Мар 2007, 11:05

Като се дават такива определения за леенето на куршум, дали този специалист, който дава подобно мнение знае как се прави това и какъв е смисъла и ритуала, защото то си е цял ритуал, състоящ се от много неща, не е само изливането на някъв метал.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Marlowe » 26 Юни 2007, 15:57

Леенето на куршум на мен ми помогна но си беше по определен повод не за страх от всичко.
Аватар
Marlowe

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 16:12

Аз лично много се съмнявам , че леенето на куршум ще помегне в този случай.Нали все пак този ритуал има за цел да премахне страха/уплахата предизвикани от някой фактор като например тъмнината.Едва ли след леенето на куршума страха от тъмнина , НЛО или духове ще изчезне от самосебеси!!!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 12 Сеп 2007, 21:00

Леенето на куршум по принцип помага ако си се изплашил,стреснал от нещо.При мен винаги е помагало.И не знам до колко е блъф според КАТ ,НО от каквото съм се стреснал,или страха който ми се е събирал в продължение на години винаги си е излизал и изчиствал.
А страховете които имаш поне според мен от личен опит са повече на база психическа нагласа.Или тоест когато трите неща се съерат на 1 място става филм в главата :)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 13 Сеп 2007, 16:32

Слушам и не вярвам на очите си . Защити на какво ? Кое по точно се иска да се предпази ? И със защити стрхът винаги ще присъства . Идеята е да се осъзнае кое точно от теб трябва да се съхрани . Когато гледаш гледаш гледаш накрая ще разбереш че няма нещо което да трябва да се предпази и страхът ще отмине . Труда работа но истина . Защитите - лесна работа но невярна .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 14 Сеп 2007, 09:47

Има естествени страхове. Но щом става въпрос за необясними, да може да са свързани с психичните настройки... но доста често се дължат на външни въздействия. Човек като понатрупа малко опит при сблъсъците с тях, може да се понаучи да ги анализира или определя.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор