Модератор: Nemezius
avanabil написа:Ти магия ли искаш да разваляш или се интересуваш от билки? Ако си мислиш, че имаш направена магия /в което се съмнявам/ защо не проучиш в коя църква се чете Киприяновата молитва, например.
avanabil написа: Аз мисля, че всеки притежава в себе си сила да се справи с проблемите, които го връхлитат от някъде. Порови се в себе си, но преди това намери причината и почувствай, че можеш.... Това беше най-общо казано, както е поставен въпроса от теб.
demonic написа:Да аз разпитах и ми казаха че само тази молитва може да ти помогне отиди в друга църква щом в тази не става защото щом си намерила вода това е мъртва вода и с нея се правят много силни заклинания това е водата с която мият труповете даже преди 2 години от медицинска академия бяха хванали един да краде водата с която мият труповете и да я продава по 200 лева зато може да ти помогне са криптианската молитва но тя трябва да се прочете от свещенник иначе не деиства разпитай в няколко църкви ако не се обърни към професионална помощ защото щом знаеш кой ти е направил магията ще е по-лесно УСПЕХ