Разваляне на магии

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот avanabil » 02 Юли 2007, 10:11

Ти магия ли искаш да разваляш или се интересуваш от билки? Ако си мислиш, че имаш направена магия /в което се съмнявам/ защо не проучиш в коя църква се чете Киприяновата молитва, например. Колкото до билките - има безобразно много литература и информация тук в нета. Какви са тия билкари и баячки, към които проявяваш интерес? Аз мисля, че всеки притежава в себе си сила да се справи с проблемите, които го връхлитат от някъде. Порови се в себе си, но преди това намери причината и почувствай, че можеш.... Това беше най-общо казано, както е поставен въпроса от теб.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 02 Юли 2007, 12:27

avanabil написа:Ти магия ли искаш да разваляш или се интересуваш от билки? Ако си мислиш, че имаш направена магия /в което се съмнявам/ защо не проучиш в коя църква се чете Киприяновата молитва, например.

Това е помощ от друга общност, а не от самата себе си, както твърдиш след това.

avanabil написа: Аз мисля, че всеки притежава в себе си сила да се справи с проблемите, които го връхлитат от някъде. Порови се в себе си, но преди това намери причината и почувствай, че можеш.... Това беше най-общо казано, както е поставен въпроса от теб.

Моля, придържайте се към темата!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот avanabil » 02 Юли 2007, 12:44

Arhimikus, отговорът ми е такъв разнопосочен, защото се опитвам да уловя нагласите на питащия или питащата. Или по-скоро се опитвам да придам някаква разбираема форма на изходната информация, поне за себе си. При този общ вид, в който е зададен въпроса, е съвсем нормално отговорът ми да се базира на догадки, които определяш като противоречия и отклонения. Защо ти не се опиташ да отговориш просто така на пръв прочит, без да изпадаш в преценки, граничещи с критика? Иначе ми е пределно ясно към какво да се придържам : )))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 02 Юли 2007, 12:58

Ще сложа още един излишен пост - Този разбор, който правиш е абсолютно безсмислен. Не виждам с какво отговаря точно на темата, която е постнала флор.
Имаш ли информация за хората, които пита?

Да се придържаме към темата!!!
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 02 Юли 2007, 13:03

Флор, от личен опит ще споделя - тук във форума, раздел "Лунна Магия - Хеката" има ритуал за разваляне на магия. Действието му е 100%. На два пъти се сблъсквах с направена ми магия и двата пъти използвах този ритуал.
Пробвай го, сигурно ще помогне и на теб.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот ilusia » 02 Юли 2007, 13:29

А после не е зле да си направиш и ритуал за защита , за да не те ловят толкова лесно гадните енергии и лошите мисли :)
Успех ;)
Ако имаш нужда от помощ за защитите , пиши ми ЛС
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 02 Юли 2007, 13:43

Това е пътя мили момичета-Помогни си сам,за да ти помогне и Господ.Няма нещо направено от човек,да не бъде развалено.Успех и вяра.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 02 Юли 2007, 13:50

и аз ти пожелавам УСПЕХ ние вярваме в теб повярвай и ти :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 02 Юли 2007, 22:43

florr: След като казваш, че си прибягнала до киприяновата молитва, мислиш ли, че след това нямаше подобрение? Тя е особено силна. Зная го от личен опит. Всъщност за много тежки случаи не е достатъчно само един път да се прочете. Ритуала, съчетан с киприяновата молитва трябва да се направи в три поредни четвъртъка. Освен това, ако имаш предмета, с който е пренесена магията, можеш да го залееш с амоняк и едва след това да го изхвърлиш в течаща вода. Това вещество има свойството да неутрализира всяка магия. Иначе ритуалите за защита, приложени тук наистина са много добри, но те ще са оттук нататък. Всъщност аз съм скептично настроена към всякакви такива чародеи, баячи, знахари. Те са безкрайно манипулативни и когато стъпят на собствената ти безизходица, направо става страшно.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 03 Юли 2007, 07:14

florr майка ми се занимава с вещерство още от дете ще я питам нея дали може да се направи нещо и ако може какво и по-късно ще ти пиша ще се опитам да ти помогна с каквото мога защото и аз съм била в същата ситуация и знам какво е но при мен разликата е че доведената ми баба ни беше направила магия на мен и на баща ми така че ще помогна с каквото мога
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 03 Юли 2007, 08:15

florr: Разбиам те, че си просто съсипана от цялата тази история, но не разбирам как този свещеник може да ти каже такова нещо. Че ефект няма да има ????????????? Тук пък аз оставам без думи. Само за сведение, намери текста на тази молитва и го прочети просто така за себе си. Вникни в смисъла на всяка една дума. Ще видиш, че написаното има голяма сила. Знаеш ли, че самият Киприян е бил могъщ магьосник, преди да срещне Юстина, заради която се отвръща завинаги от своите магически практики. Историята е много интересна. Но това го казах само междудругото. И определено няма такова правило, че след като магията е направена от турчин, трябва да се развали от ходжа. Ето, това е един от поредните вредни мисловни модели, завладяващи съзнанието ни и блокиращи вярата, която се изисква, за да си помогнем и сами. Иначе има и други ритуали за разваляне. Ще се постарая да потърся нещо, което можеш да направиш и сама. Мисля, че някъде съм срещала нещо и ще поровя, което ще ми отнеме време....Наистина е трудно в началото, да повярваш, че ти сама можеш да развалиш направеното
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 03 Юли 2007, 08:38

Да аз разпитах и ми казаха че само тази молитва може да ти помогне отиди в друга църква щом в тази не става защото щом си намерила вода това е мъртва вода и с нея се правят много силни заклинания това е водата с която мият труповете даже преди 2 години от медицинска академия бяха хванали един да краде водата с която мият труповете и да я продава по 200 лева зато може да ти помогне са криптианската молитва но тя трябва да се прочете от свещенник иначе не деиства разпитай в няколко църкви ако не се обърни към професионална помощ защото щом знаеш кой ти е направил магията ще е по-лесно УСПЕХ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 03 Юли 2007, 10:44

demonic написа:Да аз разпитах и ми казаха че само тази молитва може да ти помогне отиди в друга църква щом в тази не става защото щом си намерила вода това е мъртва вода и с нея се правят много силни заклинания това е водата с която мият труповете даже преди 2 години от медицинска академия бяха хванали един да краде водата с която мият труповете и да я продава по 200 лева зато може да ти помогне са криптианската молитва но тя трябва да се прочете от свещенник иначе не деиства разпитай в няколко църкви ако не се обърни към професионална помощ защото щом знаеш кой ти е направил магията ще е по-лесно УСПЕХ

Никак не е задължително всяка намерена вода да е мъртва, това е безкрайно неаргументирано, но затова пък категорично мнение. Демоник, освен безумния ти правопис (даже не знам дали това е думата в твоя случай), прави ми впечатление, че се изказваш доста неподготвена в някои моменти. Това за КРИПТИАНСКАТА молитва например просто ме уцели в десятката.

аванабил, към теб ми е интересно друго - ти преди няколко поста каза, че врачки, баячки и знахари не ти вдъхват доверие. Първо ме изненада как ги събра в едно, а после ми стана интересно - какво ти вдъхва доверие? Ходжите?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 03 Юли 2007, 11:46

galina_dim:
При положение, че съм скептично настроена към всички тях като цяло /имам предвид врачки, баячки и знахари/, не разбирам, защо да не ги сложа под общ знаменател. Говорейки за тях, изхождам единствено от съмненията ми, насочени към тяхната практика или псевдопомощ. Аз не доумявам обаче ти по какъв признак ги разграничаваш? Интересно ми е наистина. И в нито един пост не съм насочвала към мисълта, че ходжите са единствено велики и можещи в случая. Върни се и прочети. Просто доразвих малко мисълта на Florr или по-скоро това, което предполагам, че са й обяснили, а именно, широко разпространеното вярване, че така наречените турски магии се развалят единствено от висши последователи на мюсюлманството или ходжите. Колкото до личното ми убеждение: Ами пак се върни и прочети. Вярвам в това, че всеки има силата да плреодолее кризисните моменти сам. По един или друг начин. Вярвам, че силата е в нас самите. Не случайно дадох пример с Киприяновата молитва. Когато бях в затруднено положение аз сама четях всяка вечер тази молитва. И като казвам четях имам предвид своето дълбоко вникване във всяка една дума от нея, там, където беше концентрирана нейната енергия.....така неоспорима.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 03 Юли 2007, 13:04

аз просто казвам това което съм разбрала незнам дали е истина но се опитвам да помогна и може и да не е мъртва вода а нещо друго но аз изразявам просто мнението си и вместо да критикуваш се опитай да помогнеш защото момичето е отчаяно и се тревожи
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор