Правена ли ми е магия ?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот KAT » 23 Май 2007, 14:46

няма нищо против МагНаско, но това което е написал са бабини девитинини. Ще го напиша с ей такива големи букви -

Никой човек никаква магия не може да направи на друг човек, така както си я представяте магията - тук във форума, всички магове, лечители, екстрасенси, ясновидци, контактьори още някой от групичката пропуснах ли. Няма и негативно влияние или негативна енергия има духовни супер сте само дето ги слушате какви глупости ви дрънкат..
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот n0angel0s » 23 Май 2007, 15:25

КАТ,
не мога да те разбера.. като характер, кое те навежда на мисълта, че няма хора, който могат да ти навредят? Или не разбирам или и аз не знам какво, но на моето семейство е правено магия.. при което 1н от елементите, при опита на майка ми да го изгори не се е получило (говорим за вълнен конец, който знаете попринцип гори) .. confused2
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 27 Май 2007, 14:22

Здравей КАТ ако следвам мисълта на твоята логика в по горния ти потинг значи че и тоя форум го няма и всичко това е е нещо нереално бих искал да ти задам един въпрос какво е според теб магита и какво не е
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lilith » 27 Май 2007, 16:15

Има и друг начин , научих го преди часове... Потъркваш златен пръстен по лицето си, ако остане черна линия , значи има нещо... За съжаление само тази информация имам... искаше ми се да знам повече..
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Сайлеа » 27 Май 2007, 19:47

Ам този начин не е верен...става и със сребърен, а и на мен ми показа, че ми е правена черна магия. Проверих обстойно нямаше и помен от такава.....не е ефикасно, но с малко късмет може да изкарате ангелите на някого :)
Fiat lux!
Аватар
Сайлеа
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lilith » 27 Май 2007, 21:18

Ами не знам дали е ефикасен , но го пробвах с моята приятелка и с още едно момиче, с два различни пръстена... при моята приятелка и с двата пръстена се появи черна ивица, а при мен и другото момиче - нищо! Тя даже пробва и на ръката - пак се появи черната лента....Не знам как да си го обясня... На мен също не ми изглежда много надеждно, но все пак... освен това пробвахме и метода с олиото - при мен една разлята капка, при нея 2... Надявам се е излишно да споменавам че ако имате фон дьо тен по лицето черната линия ви е гарантирана :))) момчетата може би не го знаят , но за момичетата се съмнявам....
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 28 Май 2007, 16:21

МагНаско - отговарям ти набързо, под магия разбирам само това което се прави със силата на мисълта или психичните сили. Всички други глупости като ритуали, заклинания, талисмани, гадения, баения, урочасване, леене на куршум, също така човек като визуализира някакви си енергии нищо не може да постигне, също използването на какви и да е материални предмети - с нищо няма да помогнат.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 28 Май 2007, 18:31

възможно е и да има6 направена магия!първо се огледаи дали няма6 някакви странни предмети около дома си.ако намери6 изгори ги събери пепелта и я хвърли в реката.това е наи-малкото което мои6 да направи6!!!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот nvknvk » 09 Юли 2007, 15:12

Nemezius
Поредния заблуден... колкото и да е неприятно, ще трябва да ти кажа някои неща за този "гуру"(кавичките не са случайни) Захариев. Да, човека има силата да лекува; Да, има ограничени знанич по екстрасензорика; Да, бил съм при него... за мое огромно съжаление- веднъж се полугах да потърся помощ от такъв човек, и до ден днешен съжалявам за това. Та този "образцов екстрасенс", макар да има доста силна енергия, не се е научил да я прилага и в множество случаи(мои познати, включилно и в моя) не просто не "лекува", но засилва наличните заболявания- след сеанс при него един познат разви Множествена Склероза... Страхотен "лечител" е, нали?! И, страно защо ли не просто зарежда "пациентите" си, не изтегля и да пречиства я себе си, а тегли и влага 1 към 1 изтеглената енергия - без пречистване, без нищо...

nvknvk:
Всичко е по просто отколкото си мислите тези неща от типа наслагване
на магия съм ги чувал и другаде. Ясно е човекът лекува. Но този когото лекува е доста лош и при идването му ангелите на човека или екстрасенса му казват да направи черна магия и той я прави несъзнателно. Затова така се получава. Другата терория също не е зле
Системата вижда че той е дошъл при маг да се лекува и го наказва за това.
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор