Моля помогнете.....

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот any_84 » 12 Авг 2007, 15:42

Вече се чудя дали в мен е проблема или ми е направена някаква магия за да не мога да срещна истинската любов.
Тъкмо мислех че съм намерила човека за мен-3 години прекарах с него и всичко се обърна, изведнъж и вече започвам да вярвам в магиите, тъй като вече от 1 г. и половина просто не ми върви в любовта.
Помогнете накакси,поне кажете дали имам направена магия за да знам какво да предприема-Казвам се Анета Христова Владимирова.05.07.1984, не знам дали данните ми са от полза но ги предоставям.
Аватар
any_84

Мнениеот galina_dim » 12 Авг 2007, 15:45

Ани, нямаш направена магия. Хората се развеждат след две деца и 30 години, нищо, че са вярвали, че са намерили човека, истинския, на белия. Това, че си се разделила с някого, с когото си тръгнала на 20 / 19 и в последствие сте установили, че не се получава, не е болка за умирачка. Нямаш направена магия, проблемът е колкото в теб, толкова и в останалия свят. Просто слагаш каруцата пред вола. Бързаш, с други думи.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор