Успех..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот loopar » 24 Авг 2007, 13:53

Здравейте! Искам да попитам има ли нещо което мога да направя за да ми върви утрешния ден в смисъл да имам успех във всичко понеже утре имам изпит и от него зависи какво ще правя през следващите 4-5 години та рекох малко чужда помощ няма да е излишна.. 10х предварително. :)
Аватар
loopar

Мнениеот avanabil » 24 Авг 2007, 14:41

loopar написа:Здравейте! Искам да попитам има ли нещо което мога да направя за да ми върви утрешния ден в смисъл да имам успех във всичко понеже утре имам изпит и от него зависи какво ще правя през следващите 4-5 години та рекох малко чужда помощ няма да е излишна.. 10х предварително. :)

Точно преди 10 минути прочетох един такъв ритуал, който лично на мен ми се стори смехотворен, но пък всички твърдят, че са имали успех с него: Взима се студентската книжка или бележника. Точно в полунощ се отваря прозореца и с бележника/ст.книжка в ръка се казва три пъти високо на глас "Искам отличен на предстоящия изпит". Затваряте книжката навън и вече затворена я вкарвате в стаята, където се завързва с червен конец, след което се поставя в плик и във фризера. Сутринта се взима и се слага в джоба. Едва, когато се влезе в аудиторията се прерязва конеца, с който е биа завързана през нощта. Това е. Дано да ти помогне. И зная още един ритуал, който на мен винаги ми е помагал, но за съжаление за него вече нямаш време, защото се прави в срядата преди изпита. Също така като влезеш в аудиторията, можеш да се съсредоточиш в зоната между двете очи на изпитващия и повтаряш мислено: "Бъди благоразположен към мен!" , а може и нещо друго, във връзка с желаната оценка, която искаш той да ти напише.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот loopar » 24 Авг 2007, 17:34

Благодаря ти много! Ще го опитам дано помогне, само незнам дали става със стар бележник защото студентска книжка още нямам? Ти как мислиш? :)

П.П: ако някой има още идеи давайте .. има още малко време
icon_thanks
Аватар
loopar

Мнениеот white » 24 Авг 2007, 17:48

А за изпит за шофьорска книжка важи ли?
Аватар
white
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 24 Авг 2007, 18:55

loopar написа:Благодаря ти много! Ще го опитам дано помогне, само незнам дали става със стар бележник защото студентска книжка още нямам? Ти как мислиш? :)

П.П: ако някой има още идеи давайте .. има още малко време
icon_thanks

Абе, хора, това за последния ден ли се оставя. Аз на твое място бих си взела една нова, още неизползвана студентска книжка, вместо стар бележник. Все пак, както разбирам, студентската книжка ще е това, в което ще се вписват оценките ти в бъдеще. Друг е въпроса, ако се касае за поправителен изпит в училище. Абе в краен случай можеш да импровизираш със лист хартия сгънат на 4 и сложен в плик. Представи си, че в този лист хартия се запечатва изпълнението на твоето желание....нещо такова. Това са само символи, необходими но съзнанието. Наскоро прочетох една книга, в която се говореше за спонтанното удовлетворяване на желанията. В общи линии идеята е такава: Всеки път, когато имаш желание, което искаш да се изпълни, се обръщаш мислено, с цялата си вяра към Висшата божествена съзнателност и към висшите съществата, които я обитават. Представяш си ги като нормално изглеждащи, млади, симпатични, усмихнати и цивилизовани хора, които денонощно са на наше разположение и просто са щастливи, когато се обърнем с молба за помощ към тях. Дори в книгата се препоръчваши да визуализираш стая, в която те очаква някой от всички тях...Приятна, модерна обстановка, предразполагаща към мислен диалог. Представяш си как влизаш при него или нея и му/й съобщаваш молбата си, като не забравяш да посочиш и срок, в който ти е необходимо да се осъществи....Например: "Спешно се нуждая Т. да ми се обади до два астрономически чаша. Благодаря ви!". Значи аз винаги съм имала успех с това, но въпроса опира до вярата и визуализацията. Разбира се, не си прави експерименти с някакви нереални цели. Това са сили, с които не трябва да си правиш опити и шегички. Те по-добре знаят твоите нагласи и необходимости. Това е. Давай, комбинирай всичко, което ти казах и съм сигурна, че ще успееш. Сложи пред желанието си гриф: "СПЕШНО" и дано се случи. Успех от мен на изпита. После кажи какво е станало. Ами какво да ти кажа. Импровизирай, пък било и със стария бележник. Това са само символи.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот avanabil » 24 Авг 2007, 19:04

Малко повторение се получи в предишния пост, но като ми изчезна пак EDIT-а и не си прегладх предварително мнението...
Значи по нататък може да сложа и друг един ритуал, който се казва "Огледалото на ума" и в който се призовава Рафаел, но денят за това е сряда....Нещото, което се пише на лист жълта хартия с черно мастило престоява под възглавницата в нощта преди изпита и така нататък... Това са само подробности от ритуала, но е малко по-сложно и за него вече е късно.
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор