Модератор: Nemezius
witch_88 написа:два пъти точно срещу пети и 6ести миналата година и тази са6то по4ети будна осетих една сива янам 1 път да ляга на леглото ми до мен стреснах се и заплаих лампата втория път пак пети сре6ту 6ести тази година това существо пак мина покраи мен и лега на леглото ми сабудих се а то ми претискаще рацете и ми се хилеше имаше лице на жена.започнах да го гоня като кАЗВАх молитва "с кравта на исус варни се там от кадето си дошло" започна да отпуска рацете ми и да се гърчи изведнаш започна лицето му да се преобразява и лицето му стана като нА кучешки скелет като постояно вартеше главата си и беше сиво.успях да стана да запаля лампата и саществото изчезна.притеснявам се дали няма да доиде пак.каккво е това.какво иска от мен и как да се предпазя.
успях да стана да запаля лампата и саществото изчезна.притеснявам се дали няма да доиде пак.каккво е това.какво иска от мен и как да се предпазя.
Wizard написа:Правила ли си някакви ритуали (когато си усетила за първи път това присъствие) свързани с призоваването на Дух или Демон?