въпрос

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот witch_88 » 29 Авг 2007, 11:04

два пъти точно срещу пети и 6ести миналата година и тази са6то по4ети будна осетих една сива янам 1 път да ляга на леглото ми до мен стреснах се и заплаих лампата втория път пак пети сре6ту 6ести тази година това существо пак мина покраи мен и лега на леглото ми сабудих се а то ми претискаще рацете и ми се хилеше имаше лице на жена.започнах да го гоня като кАЗВАх молитва "с кравта на исус варни се там от кадето си дошло" започна да отпуска рацете ми и да се гърчи изведнаш започна лицето му да се преобразява и лицето му стана като нА кучешки скелет като постояно вартеше главата си и беше сиво.успях да стана да запаля лампата и саществото изчезна.притеснявам се дали няма да доиде пак.каккво е това.какво иска от мен и как да се предпазя.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 29 Авг 2007, 11:25

Потърси из форума, а и на други места защитни и прогонващи ритуали. Тук има доста. Избери някой, който ти се струва подходящ за теб и го прави всеки ден. Замисли се също какво се е случило около теб на тези дати, щом точно тогава се появява и дали нещо не те е изплашило. Сравни ако искаш фази на луната, какво е било времето, в какво емоционално състояние си била, къде си излизала, дори с кой си се виждала. Така можеш да разбереш защо се случва само в определено време.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 29 Авг 2007, 11:38

Правила ли си някакви ритуали (когато си усетила за първи път това присъствие) свързани с призоваването на Дух или Демон?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Марио » 29 Авг 2007, 12:23

witch_88 написа:два пъти точно срещу пети и 6ести миналата година и тази са6то по4ети будна осетих една сива янам 1 път да ляга на леглото ми до мен стреснах се и заплаих лампата втория път пак пети сре6ту 6ести тази година това существо пак мина покраи мен и лега на леглото ми сабудих се а то ми претискаще рацете и ми се хилеше имаше лице на жена.започнах да го гоня като кАЗВАх молитва "с кравта на исус варни се там от кадето си дошло" започна да отпуска рацете ми и да се гърчи изведнаш започна лицето му да се преобразява и лицето му стана като нА кучешки скелет като постояно вартеше главата си и беше сиво.успях да стана да запаля лампата и саществото изчезна.притеснявам се дали няма да доиде пак.каккво е това.какво иска от мен и как да се предпазя.

Преди години имах няколко подобни преживявания. През ноща докато спях, нещо ми се качваше на гърдите, задушаваше ме и се смееше. До колкото си спомням беше от женски род.
По това време имах и много кошмари и си намерих изход от положението. Следващият път като се случи пак същото, ингорирайки страхът, станах от леглото. Създадох кама от изкрящо бяла светлина и я забучих точно в гърдите на съществото. Е, повече не се появи.

Същото действа и с повтарящи се кошмари. Непосредствено след кошмара, ставаш и визуализираш пред себе си съответното "нещо", което те е плашило и го промушваш с камата.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 29 Авг 2007, 12:26

успях да стана да запаля лампата и саществото изчезна.притеснявам се дали няма да доиде пак.каккво е това.какво иска от мен и как да се предпазя.

Все пак незаклеймявай толкова лесно нещата, които неразбираш. Следващият път, когато ти се случи отново се опитай да говориш с него. Ако не е творение на теб самата, не смятам, че ще е недобронамерено.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот witch_88 » 29 Авг 2007, 14:37

Wizard написа:Правила ли си някакви ритуали (когато си усетила за първи път това присъствие) свързани с призоваването на Дух или Демон?

преди няколко години на саштата дата беше по гиоргиов ден санувах няколко раце и чух глас които ми казваше че е господ подаде ми нешто като старинен грал беше от мед и глина отвън а вътре имаше вода .казаха ми да пия от три места и ми подадаха да пия.маика беше болна от рак и ми казаха думи с които трябваше да запомня цял живот и на никои да не казвам какви са.отнасяха се за всемогаштата божия природа.казаха че ако даржа маика за раката ще я излекувам точни преди да почине маика не даваше никои да я пипа защото имаше конвулсии и вискоа вътрешна температура вечерта преди да почине сама пожела да я хвана за раката.като я хванах си казах думичките като се надявах че ще и помогна незнаех колко време и остава да живее но се помолих края да доиде по барзо защото мъките бяха големи саштата вечер маика почина.наскоро я санувах и тя ми каза че се чувства добре и че много често ще се виждаме в саня си .и когато ми е лошо тя ида и ми помага.понякога ми казва когато сам в трудна ситуация какав ще е резултата.този сан с грала сашто бе6е сре6ту 5-6.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 03 Сеп 2007, 22:14

никои ли няма мнение по въпроса?
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Moon_kid » 05 Сеп 2007, 19:55

Аз не разбирам , но може да е нещо което да иска да попречи на майка ти да се виждате ... Но както казват ако можеш помъчи се да поговориш с това нещщо ...
Аватар
Moon_kid
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор