Отвара "Прелъсти ме"

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот runner413 » 27 Авг 2007, 08:29

Ами най-точно или приблизително точно мога да ти кажа цената около 35 лева за един грам розово масло(нека някой от вас да не бъркат розова вода с розово масло)Но не ме питайте защо е толкова скъпо!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот galina_dim » 27 Авг 2007, 10:07

Толкова е скъпо, защото процеса на извличане го оскъпява. И защото се изнася предимно за чужбина. И защото са необходими мнооооооооооооооого цветове за получаването му...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 29 Авг 2007, 18:18

По принцип същото действие има и масло ( или комбинация от масла) в което са престояли розови листа . Може да се добавят и други съставки: вербена, анасон, захар или мед и др.
Поне аромата не е натраплив, а едва доловим и наистина действа.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот No^one » 22 Юни 2008, 14:33

Тази отвара я бях срещал някъде и пишеше, че е за приятелство.
П.П.Има ли значение какъв е лосиона?Сестра ми има някакъв ама е за след душ или нещо такова...ще свърши ли работа? confused2
Аватар
No^one
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 22 Юни 2008, 16:56

No^one написа:Тази отвара я бях срещал някъде и пишеше, че е за приятелство.
П.П.Има ли значение какъв е лосиона?Сестра ми има някакъв ама е за след душ или нещо такова...ще свърши ли работа? confused2

Не, няма занчене, стига да е по-слабо ароматизиран или въобще неароматизиран, защото понякога, добавяйки различните съставки, има вероятност да се получи неприятен аромат, който би подействал в обратна посока на физическо ниво :)
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот avanabil » 22 Юни 2008, 17:02

avanabil написа:
No^one написа:Тази отвара я бях срещал някъде и пишеше, че е за приятелство.

Не, няма занчене, стига да е по-слабо ароматизиран или въобще неароматизиран, защото понякога, добавяйки различните съставки, има вероятност да се получи неприятен аромат, който би подействал в обратна посока на физическо ниво :)

За да не стане недоразумение, бързам да уточня, че говорех за неприятен аромат, който евентуално би се получил от смесването на различни типове аромати, а това би натоварило обонянието малко повече от нормалното за целта.
Аватар
avanabil
Модератор

Предишна

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор