Както всеки нормален човек, и както повечето не толкова-нормални хора .. и аз съм има какви ли не сънища било то свързани или не по някакъв начин с действителността ми, за които сега няма да ви расправям.
От извесно време усещам едно притеснение в себе си ... притеснявам се за психическото си състояние, като се сетя кога беше последният път когато съм имал сън (сънувал).
Принципно до преди определен период ... ми се случваше абсолютно на всяко спане да сънувам. Обаче, от известно време насам... да кажем от 2007-ма година насам (не точно от нова година, но малко преди-това) .. не съм имам АБСОЛЮТНО НИКАКВИ сънища!!!! Знам че чивек е предразположен да сънува най-много тогава, когато си е отпочинал и наспал, и го прави секунди (най-много минута) преди да се събуди.
От начало мисълта че не съм сънувал ме караше да се замислям дали сънят (почивката) ми е пулноценен, но каквото и да съм опитвал (включително спане по цели денонощия) .. аз не съм имал сънища тази година !! :(
Ако някой компетентен 'орган'

След .. множеството сънища, които съм имал, сега се чувствам зле и неспокоен защото не сънувам вече :(
П.С.
.. и не искам да чувам нищо за напрежение, шум, наркотици, музика .. и подобни глупости ...