Успех и вятър!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Aine^ » 09 Сеп 2007, 14:29

Искам да попитам за ритуал или магия, за насочване на вятъра. Мой приятел е сърфист и на 23-ти има състезание, но няма вятър, а не може да тренира та идеята ми е може ли да се предизвика. Или е по-добре да направя ритуал за успех,но пак какъв ще е най - подходящия...
Ако модераторите не обобрявате темата ми изтрийте е. Тези, които знаят нещо по-въпроса какво мога да направя, моля кажете.
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Bql_Mag » 09 Сеп 2007, 14:49

Аз лично съм успявал доста пъти да контролирам вятъра ,но не с рутуали,ами с аерокинезата........Ако си навътре с нещатата ,защо не опиташ сама да си съствиш ритуал.......Инвокация на елемнта или да Рафаел,и да го помолиш да бъде ветровит деня......Това мисля аз............успех
Аватар
Bql_Mag

Мнениеот Wizard » 09 Сеп 2007, 15:32

Bql_Mag, виждам, че на няколко места вече споменаваш думата "инвокация".
Само за уточнение - имаш в предвид да се инвокира, т.е. да призовеш дадения дух/демон Вътре в самия теб (в тялото си) и с помоща на ЛИЧНО ПРЕЖИВЯВАНЕ да постигнеш целта си, или имаш в предвид да евокираш, т.е. да призовеш дадения дух/демон Вън от твоето тяло и да му поставиш необходимите задачи, каквито там искаш?
Защото само по себе си инвокирането е много труден, сложен и опасен за оператора процес.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот B-L-O-T » 09 Сеп 2007, 16:26

Въпреки че причината е невероятно нелепа - стани едно с вятъра и му давай насоки както насочваш тялото си . За целта ще трябва да излезеш на вън на някое открито място с природа .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Aine^ » 09 Сеп 2007, 18:05

B-L-O-T написа:Въпреки че причината е невероятно нелепа - стани едно с вятъра и му давай насоки както насочваш тялото си . За целта ще трябва да излезеш на вън на някое открито място с природа .

Да разбирам, че е нелепо да помогнеш на някой ли.. особено,когато този човек ти е любим??? Няма как да караш уинд-сърф без вятър, а без това той няма как да тренира.Все пак благодаря за насоката ще го опитам.
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 10 Сеп 2007, 06:54

Щом няма вятър - няма да кара . Да манипулираш природата за такава повърхностна цел е нелепо . Не мисля че човек с такава цел (като твоята) има нужното уважение към природата а щом го няма надали ще се получи каквото и да било то в окултен аспект .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 10 Сеп 2007, 07:19

Щом няма вятър - няма да кара . Да манипулираш природата за такава повърхностна цел е нелепо . Не мисля че човек с такава цел (като твоята) има нужното уважение към природата а щом го няма надали ще се получи каквото и да било то в окултен аспект .

напълно съм съгласна с блот,как може за такава глупост защото просто ти е скимнало че искаш вятър да си играеш с природата това наистина е нелепо и хич не е шега работа само внимавай природата е нещо вилно и велико и може и да си го върне
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 10 Сеп 2007, 10:30

За вас е глупаво, за нея не. Какво определя нещо като глупаво и какво не? Нещо само по себе си може ли да бъде глупаво?

ПС: Имал съм форма на успех в тази насока с танцуване.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 10 Сеп 2007, 12:07

Вижте, трябва да разберете едно нещо - ако някой владе силата да променя събитията или да може да влияе (influence) по някакъв начи на прирадни явления, това изобщо не може да се нарече манипулация...:wink: Това твърдение е меко казано нелепо.

Щом като си овладял (забележете думата "овладявам" на анг. може да се преведе и като "master" - господар, собственик, притежател. Изводите си направете сами) силата, магически да променяш НЕЩАТА около теб, значи ИМАШ право да правиш това!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот B-L-O-T » 10 Сеп 2007, 13:06

DarkAngel666 - Да - само по себе си едно нещо не може да бъде глупаво или не . Но тук не разглеждаме само желанието й защото само желанието й . Тук говорим за комплексни неща .
Нелеп е й факта че не се учи . Не е мъдро да променяш света около теб за да "продължиш" а е мъдро да промениш себе си . Това надали е първият път който й се случва нещо да не върви по план .
Wizard - Тези изводи с английският език не са условност от която да ги вадим . Имаше една история за един българин как се бил присмял на един англичанин който му се пишел на голям разбирач от християнството като му казал че дори името на Юда да кажем не го произнасят правилно . Да ако имаш силата можеш да я използваш но това не значи чак "длъжен си да я използваш" . Хората имат право да правят много неща които не правят . Ако ги направят ще бъдат съдени от другите или от самите себе си .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 10 Сеп 2007, 13:13

[EDIT]
Човек не оправя живота си като оправя света около теб а като оправя себе си . Докато оправя едно нещо и мине на второто то първото вече се е променило и има нужда пак от оправяне . Това е невъзможен път към щастие . Живота не се оправя (или много по - трудно) от периферията с които са се захванали всички . Най-добре и бързо се оправя чрез центъра - ТЕБ . А природата всички я ползваме . Тя е нещо много глобално . Не бих искал да бъде оправлявана и капка от нея от неквалифициран в живота човек .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 10 Сеп 2007, 16:09

Че нали природата е изградена от същите елементи от които и ние. Няколко кванти, свързани в протонно или неутронно ядро и електронен газ около тях. Единствената разлика е в броят и енергийният заряд.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 10 Сеп 2007, 16:51

Два бозайника ако се срещнат единият може да изяде другият . Примерът ти е не на място .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 10 Сеп 2007, 23:04

И това не пречи както единият, така и другият бозайник да са част от природата.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aine^ » 11 Сеп 2007, 17:49

За вас наистина може да е нелепо, но на някои хора от това им зависи бъдещето. Не може да кара уинд-сърф при предположение, че няма вятър. Не говорим да кара, защото просто му е скимнало, че иска да покара се едно си кара колело или кънки, а защото трябва да ТРЕНИРА, защото има СЪЗТЕЗАНИЕ, от което зависи и БЪДЕЩЕто му! За мен това не е прищявка, а той самия дори не ме е молил да правя кааквото и да е. За повечето от вас тук всичко е прищявка. Човека да се промени и да бъде по упорит, но как като той е с вързани ръце като няма вятър? Както и да е явно тук всеки си гледа собствените си интереси и вместо да каже нещо по-въпроса, превръща въпроса в безсмислен спор. Освен противоречия и заяждания и спорове май няма почти нищо.... та колко от постовете са окултни... ? Колко отговарят точно на конкретен въпрос??? Аз попитах как да контролирам вятъра, а не дали моята кауза е безсмислена... поправете ме ако греша!
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 11 Сеп 2007, 17:58

Бъдеще къде ? Бъдеще на повърхността ли ? Мисля че бях дал някъде един пример с морето за повърхността и дълбините .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Aine^ » 11 Сеп 2007, 18:51

B-L-O-T написа:Бъдеще къде ? Бъдеще на повърхността ли ? Мисля че бях дал някъде един пример с морето за повърхността и дълбините .

Бъдеще в морето. Какво може да прави друго един човек, който цял живот се е занимавал със сърф и учи ветроходство ??? Сигурно да работи в счетоводна компания...
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 11 Сеп 2007, 21:52

Aine^ ти не можеш да вникнеш в смисъла на думите на блот и не можеш да го разбереш какво иска да ти каже явно
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 12 Сеп 2007, 01:02

Ами, нека си представим цялата тема като условие на логическа задача. Какво иска да каже, защо иска да го каже и поради каква причина?
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 12 Сеп 2007, 05:35

ок нека разгледаме това като задача аз ще ти кажа моето мнение относно това което е казал блот но не го приемай буквално защото това е само мое мнение и незнам дали наистина е искал да каже това според мен блот е искал да каже че трябва да открие себе си че не е важен обикновенния физически свят а духовния и че ако откриеш вътрешното си аз и промениш мисленето си до такова ниво че то да не е примитвно,звързано само с физическото,а се издигне от духовното тогава няма да имаш нужда променяш дадена ситуация чрес намесване в природните законие което си е пълна глупост и от което може да последва какво ли не,ако опознаеш достатъчно добре себе си ти ще можеш да промениш нещата към добро без да правиш такава намеса,не трябва да се гледан само над повърхността а трябва да се надникне и под нея за да се открие истината иначе никога няма да я узнаеш ако гледаш само над повърхността,защото хубаво тя ще си направи няколко вълнички както иска ама после,после какво идва това няма да е вечно,а и ако тя не вникне в смисъла на думите на блот как ще открие истината първо трябва да открие самата себе си преди да поеме по даден път за да знае дали той е правилния

незнам дали блот наистина е искал да каже това,но аз така го разбирам
ами ти дарк как разбираш думите му???
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор