Помощ не издаржам вече!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот deni_Love » 10 Сеп 2007, 14:06

С приятеля ми сме заедно от 1 година вече, но нещо изобщо не варви.Постоянно се караме и наи вече тои ги създава проблемите.Знам че ме обича както и аз него ,но мн често се разделяме вече и все нещо не се получава.Просто ви моля за някаква магиика която да предотврати тези скандали и да почнем да се разбираме и тои да си показва чувствата по често а не един ден в месеца.Моля ви помогнете ми защото е много тежко така джама човека да се обичат а да не могат да се разбират yahoo27 Просто и аз и тои не можем да издърваме на това и накрая ако продалжава така ще се разделим а не искам.
Аватар
deni_Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот deni_Love » 10 Сеп 2007, 14:24

И между другото вазможно ли е някои да ни е направил магия?Ако е така как се разваля такъв вид магия???
Аватар
deni_Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 10 Сеп 2007, 14:24

laughing9

Извинявай, просто не се сдържах. laughing9
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот deni_Love » 10 Сеп 2007, 14:26

АМи аз не виждам кое му е смешното даже и на наи големия си враг не бих пожелала да му се случи такова нещо защото е шрекалено гадно.!!!
Аватар
deni_Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 10 Сеп 2007, 14:39

Тук няма място за магия просто дразги навсякаде ги има пък и нали се обичате.

П.С. Не търсете във всичко магия защото ще изпадате в леко комични ситуации.. да не давам примерии щот мое да се засегне някой
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 10 Сеп 2007, 14:42

Смешното е, че хората на тая земя още имат този проблем и той нито може да се оправи с магии, нито е причинен от магии. Като искаш да си гледаш котка си вземи котка, а не си взимай куче и те първа да го учиш да мърка. Същото важи и за приятеля ти и за теб самата.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот deni_Love » 10 Сеп 2007, 15:53

Просто в началото нямаше такива проблеми а после изведнъж се появиха и то постоянно.По едно време наистина си мислихме че някои ни е направил магия и бяхме се решили да ходим да ни баят, но аз отказах понеже ми се стори че е безмислено.Замислих се сега дали е възмовно някои да ни е направил магия.Но схтом казвате че не е възможно окс, но аз пак си мисля че може би има нещо, защото не мога да си го обясня това изведнъж толкова проблеми.
Аватар
deni_Love
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 10 Сеп 2007, 16:54

(spam)
Проблемът ти е съвсем друг
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 10 Сеп 2007, 23:09

Lanukio, много добро сравнение :)
Смешно е и забавно=== :) Малки паленца са. Понякога джавкат наред със свирепата глутница, друг път задават странни въпроси. А ние сме длъжни да предупреждаваме, понеже вече сме го видели. А ако може нещо да научат...било то чрез критика, било чрез усмиване...
Някой ден се разбират и проумяват разни неща...иии ..И!
(със последното всички се занимаваме)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор