Тъй като си имам мнение което не може да се обори .И никой не може да обори, ще дам думата първо на вас. ;)
Ще ми бъде интересно да видя какво мислите вие

П.п. След като гласувате аргоментирайте вота си

ilusia написа:Ех Брате Немезиус... е как да не се съгласи човек с тебе ?:mrgreen:
Против !
Ужасно неморално и гнусно е да се възползваш от човек , който има нужда от помощ. Не ми пречи. Общувам с хора , които си изкарват парите така. Всеки има право на свой собствен мироглед и светоусещане. Просто не съм съгласна , но това си е мой проблем.
B-L-O-T написа:Ако помолиш човек да не ходи на работа един ден а да се занимае с теб в духовен аспект е добре да му дадеш пари . Все пак се е занимавал с теб и е пропуснал да вземе пари .
Ако помолиш човек когато е свободен да се занимае с теб в духовен аспект не е добре да му се дават пари ако човека не му се иска да ги даде .
За това съм единственият пуснал мнение "Нямам мнение по въпроса ,защото...."
Nemezius написа:ilusia написа:Ех Брате Немезиус... е как да не се съгласи човек с тебе ?:mrgreen:
Против !
Ужасно неморално и гнусно е да се възползваш от човек , който има нужда от помощ. Не ми пречи. Общувам с хора , които си изкарват парите така. Всеки има право на свой собствен мироглед и светоусещане. Просто не съм съгласна , но това си е мой проблем.
ми спори като искаш, сестро илюзорна, аз кога съм бягал от спор когато има смисъл от него- темата е дискусионна все пак.
Shedinko написа:Не гледа ли скритата камера на "Господари на ефира" където я снимаха и тя нареждаше хиляди гадни работи на момичето.После и каза нещо от рода на 5 пъти 5 часа 5 дни 5 седмици дай 500 лв. да ти оправя работата.Момичето и вика нямам ,а Джуна като почна да ги нарежда едни...леле мале ,аз бих си направил харакири ако някой ми каже така и ако нямам кинти да му платя.
п.п.Може да не е в тоя ред ,ама идеята е същата.