Неспокойствие

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот BeLLe » 25 Сеп 2007, 22:12

Предварително искам да се извиня , ако някъде има подобни въпроси .

И така.. Става въпрос за баба ми , която почина преди повече от 3 години. От тогава насам почти не е минала вечер , в която майка ми да не я сънува. Имам чувството,че баба ми иска да и каже нещо и че духът и е неспокоен и не може да се отиде. Въпросните ми съмнения са породени от това, че тази моя баба е майка на баща ми , а не на майка ми... Майка ми не сънува родителите си толкова често , колкото свекърва си.. Много е странно.. В сънищата и баба ми ,постоянно и говори някакви неща , но в тях няма нищо смислен и тн.. Ще ви бъда много благодарна ,ако можете да ми кажете какво да направя, за да може да разберем какво точно има и как да направим така,че въпросната ми баба да си почива в мир.. :oops:
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 25 Сеп 2007, 22:22

Ще трябва майка ти да отиде сама до гроба на баба ти и там да остане насаме с мислите и преживяванията си. Добре е да се направи някакъв ритуал (просто така го усещам) за връзка с починалата жена. Вероятно са имали нещо да си кажат преживе и сега да не е възможно майка ти или баба ти да си успокоят духа.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот BeLLe » 25 Сеп 2007, 22:26

Ами за съжаление няма как да стане , тъй като баба ми е погребана в Бургас , а ние сме в Пловдив..
Дали няма някакъв друг начин.
По-повод , това дали наистина са имали да си кажат нещо , чувала съм ,че духът е неспокоен и често се явява на хората към които е имал грях и прочие. Не знам. Просто не съм наясно... а наистина е неприятно..
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 25 Сеп 2007, 22:30

Това е решението, да отиде на гроба на баба ти, лично. Когато се "видят", майка ти ще усети промяната в себе си, това което трябва да стане... Не мога да кажа, че има друг по-подходящ начин от този, за който ти казах.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот BeLLe » 25 Сеп 2007, 22:36

Мерси! Все пак се надявах да има някаква алтернатива.. Горката жена ,вече започна да чете книги за душата , смъртта и не знам си какво и е твърдо решена да започне да медитира... :mrgreen:
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 26 Сеп 2007, 07:37

Ами какво да направите,тя бабата си върши работата-майкати е започнала да навлиза в окултната тематика,развива се. :) При други обстоятелства щеше ли да чете такива книги?
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 26 Сеп 2007, 07:40

Когато човек не иска да се откъсне от този свят стават такива неща . Някой се е отъждествил с този свят .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот BeLLe » 26 Сеп 2007, 22:02

Станислава... ами тя майка ми пак може да си се "развива" , но защо при такива обстоятелства? :roll:

Блот... не знам кой с какво се отъждествява , ама аз луда ставам вече 8)
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 27 Сеп 2007, 06:58

Обикновено става по този начин,поне при мен беше така. :)
На мен ми беше приятно,не ме товареше,получавах съвети,дори ме предупреждаваше за опасности.Ако се страхува-да се допита до свещенник,те знаят какви молитви да четат.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 27 Сеп 2007, 08:21

Като й е трудно поне за в момента да отиде на гроба й, да започне да си записва сънищата - какво са говорили, каква е била обстановката със съответната дата. Отговора ще дойде сам след време като прегледа записките си, тогава нещата ще се навържат.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 27 Сеп 2007, 13:08

Мерси за съветите.. Да се надявам ,че мамчето ще ме послуша ииии да видим какво ще стане :)
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор