Привет отново

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот alistar » 26 Сеп 2007, 07:57

супер си му бе хорааа:) Стига сте се драпали. Хабим толкова много енергия да се мразим... Добре дошъл Ариец.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 08:03

Здрасти Алистар :)).мерси за посрещането.

аз не мразя никого,тотално съм безразличен към шепата
идиоти,които сипят отрова.нека си умират в тяхната мизерия,
време за глупости нямаме,нали така :)).

е,на приятелите си казвам:добре заварили icon_occasion
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 26 Сеп 2007, 08:23

Fr.AryanSun написа:добре заварили icon_occasion

Е това да се чува icon_occasion и "Бургаски веееееечери......."
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот galina_dim » 26 Сеп 2007, 08:34

Fr.AryanSun написа:аз не мразя никого,тотално съм безразличен към шепата идиоти, които сипят отрова.нека си умират в тяхната мизерия, време за глупости нямаме,нали така :)).

Ах, Ариец, :) Прекалено си емоционален в изказа си, за да ме убедиш :) Аз тези дни съм се отдала на просвещенска мисия, но смятам да се отдам и на малко психоанализа след това, имам време. Към споровете ви нямам отношение никакво. Нито знам кой има сестра, нито тя с колко е спала. Обаче много ви хареса изказването ти, много. Ти се представяш като ерудиран човек, към което също нямам отношение, защото не те познавам. Няколко въпроса, ей така за моето собствено любопитство. Даже няма да ги формулирам въпросително, а като вид теза за размисъл.

Ти не мразиш никого. Безразличен си, а правиш класификации. "Шепата идиоти", "сипят отрова" - това не е безразличие, а ярост, в най-добрия случай презрение, ако пия едно малко, мога да доловя и обида, но с това няма да се захващам. А това за умирането в тяхната си мизерия е всичко друго, но не и безразличие, даже на отмъстителност ми отива... Но както и да е.
Най ми хареса и направо ме порази множественото число на глагола - "нямаме". Кой няма време за глупости - че не ти се занимава, това го каза, ама кой/и са тия другите? Ти и Алистър (защото неговото мнение е предхождащо)? Ти и кой? Или ти вече сте ние? Много ми хареса, как да не поразсъждава човек над това...

И така де, размишлявам си. Иначе - Добре дошъл и от мен :) Очаквам още теми от този сорт и във всяка ще ти отговоря. icon_flowerface А другия път като решиш да се завръщаш с посветена на това тема след като си си тръгнал с друга посветена на това тема, предупреди ме да ти направя виртуална питка за посрещане и изпращане, ако трябва и комитет по обслужване ще съберем. icon_occasion
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 26 Сеп 2007, 10:52

icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap Браво, Галина!
Е, аз може да съм от "шепата идиоти", които трябвало незнам какво да направят, впрочем сматам , че си правил доста опити в подобни насоки...Но честно казано изобщо не ми пука.
Който не се е тровил с отровата на въпросната "издигната" особа, може и да го приветства и да го нарича "приятел", но съм сигурна, че ще е временно. Не виждам никаква промяна.
От мен няма "добре дошъл". Аз приветсвам само приятелите си и тези, които тепърва ще опознавам. Смятам да продължа със заслуженото безразличие по въпроса.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 10:52

Сладката ми просветителка и психоанализаторка :P

Както и да е,като казвам -не мразя никого и ми е безразличен
имах предвид,че не изпитвам желание да извърша каквото и
да е срещу тези "хора",дори и в своя "защита"-защото няма
от какво да се притеснявам от тях.Вече почти няма от какво и
да се притеснявам въобще.ДА,изпитвам ужасно съжаление и
отвращение(което може би ти усещаш като омраза),но не и желание да им сторя каквото и да било.На тях достатъчно Бог,Висшия разум,
Боговете или както там наричаш Висшата сила/сили им го е
сторил/а(сторили).Повече от това няма накъде.Вярно е,че сипят
отрова-виж само какви ги пише "Викинг-а".И не само той.

Колкото до другите хора,има ги и са писали тук,но няма да ги
споделя.Някои са малко по-големи от мен.

Както и да е,но дори това не е гаранция нито ти,нито някой друг
да ни вижда в множествено число и да продължава да се бие
с вятърни мелници.

Поздрави от мен
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 10:58

Lunohod написа:icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap Браво, Галина!
Е, аз може да съм от "шепата идиоти", които трябвало незнам какво да направят, впрочем сматам , че си правил доста опити в подобни насоки...Но честно казано изобщо не ми пука.
Който не се е тровил с отровата на въпросната "издигната" особа, може и да го приветства и да го нарича "приятел", но съм сигурна, че ще е временно. Не виждам никаква промяна.
От мен няма "добре дошъл". Аз приветсвам само приятелите си и тези, които тепърва ще опознавам. Смятам да продължа със заслуженото безразличие по въпроса.

недей така,мъчничко ми става :)).от несвързаните слова(погледни
началото на постинга ти) нещо не става ясно кой какви опити е
правил.и ти си като останалите-който не е с теб е против теб.
първо беше Cath,после Уизард,после аз...какви ли наркотици
взимаш,че чуваш и виждаш някой да прави неща зад гърба ти?

Но какво ли значение има?Дон Кихотовци много...
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 26 Сеп 2007, 11:14

За тебе ставаше въпрос. Като ще си служиш с клевети , цитирай кога точно съм била срещу Уизард. Не съм обелила и дума срещу него. Причината за да спра да идвам за известно време тук беше твоята крадлива и злоупотребяваща, подмолна особа.
И понеже тогава си го изкарах малко на Кат, тъй като неволно ти помогна, на нея дължа обеснение и извинение. не и на теб.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 26 Сеп 2007, 11:15

Ех "ариец" на печалният образ, ехх...
Как може да говориш за дигане на енергиино ниво на цяла България, като твоето седи откакто те познавам... Ти си неспособен да оправиш себе си а искаш да помогнеш на всички... Еххххххх патриот....
Твоят град от словестна атака е в знак на безсилието на един застаряващ самотен човек, потънал в собтвеният си свят... и търсещ подкрепа от другите ..... Ех сладур :), ако искаш да направим кампания и да отидем в о политиката...
Кампания "Ще ви дигна енергииното ниво" :)
И незабравяй да вземеш и твоят верен приятел Санчо :)
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 11:31

Lunohod написа:За тебе ставаше въпрос. Като ще си служиш с клевети , цитирай кога точно съм била срещу Уизард. Не съм обелила и дума срещу него. Причината за да спра да идвам за известно време тук беше твоята крадлива и злоупотребяваща, подмолна особа.
И понеже тогава си го изкарах малко на Кат, тъй като неволно ти помогна, на нея дължа обеснение и извинение. не и на теб.

Имаше разни линкове и в Инхаос,а после и тук,показваща недовол
ството си от админа.А и да припомня ли имената,които ми изброи
за това,какви мръсотии са ти вършили.Разни "котки","звездички"???
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 26 Сеп 2007, 11:39

Ок писна ми да ви гледам. Хаиде да не започваме отново с споровете. Мисля че всички тука сме умни хора. Най добре е да послушаме една стара поговорка и да заровим тоягата. Не мисля че някои иска да започваме епизод две на "форумни воини". Така че се разспуснете и изгледайте някоя комедия че да се успокоите. :)
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 26 Сеп 2007, 11:44

Е стига де, стига де, моля ви се, не така. Естествено, че всеки ще си има мнение, да не сме само картинките отляво на екрана. Луноход, много кофти те подхлъзна Ариеца, та тръгна да се защитаваш, недей така плоско :)
Катрин ако не я познавах преди да я чета, или поне достатъчно в началото, вероятно щях да и бъда опонент номер едно не за друго, просто спори с главата си, а не с душата си. Аз и на тебе, Ариец това ти казах - като станеш емоционален в даден спор, брой се за загубен. И хич не ме интересува Викинга какви ги плещи и какви ги мисли - мене ме вълнува колко бира пие и има ли време. Ти като искаш, тревожи се за останалото, аз нямам болежки и оплаквания. Тъпо подхлъзна Луноход, подмазвайки се на Уизард, беше плоско и като такова - неинтересно. Голяма работа като имала мнение за него - и аз имам, даже беше остро в момента като ме изтипоса на първа страница с Уанда Бленда. После залязоха няколко луни, човекът припна в странство и сега предстои биропиене. Защото хората като са в хармония със себе си и са достатъчно приветливи, никога не знаеш колко часа бира могат да минат в разговори, независимо дали са се зародили в противоречие. Първия пример, за който се сещам, беше Сангвинари, че и той не си трае. После и Демоник я насолих преди да се видим не за друго, ами пишеше зле. Всъщност като се замисля, евентуално бих могла и с тебе да си пия бирата с кеф. Но ти самият ме разколебаваш във вродената ми приветливост към хората, не приказките, които съм чувала за теб, а ти като идеята ми за теб като постове...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Fr.AryanSun » 26 Сеп 2007, 11:45

FireSun's Viking написа:Ех "ариец" на печалният образ, ехх...
Как може да говориш за дигане на енергиино ниво на цяла България, като твоето седи откакто те познавам... Ти си неспособен да оправиш себе си а искаш да помогнеш на всички... Еххххххх патриот....
Твоят град от словестна атака е в знак на безсилието на един застаряващ самотен човек, потънал в собтвеният си свят... и търсещ подкрепа от другите ..... Ех сладур :), ако искаш да направим кампания и да отидем в о политиката...
Кампания "Ще ви дигна енергииното ниво" :)
И незабравяй да вземеш и твоят верен приятел Санчо :)

тия неща за самотния човек,затворен в собствения си свят съм
ги чувал именно за теб от хора,които са доста близо до теб.двама
са.единият е много по-голям от мен,другия е около твоята възраст
(може би по-малък,може би по-голям).сам си,затворен не просто
духовно,но и физически.

Иначе...нямаше да твърдиш,че съм те зарязал...защото съм
предпочел друг пред теб...от женски пол при това???!!!!И от
там са започнали проблемите между теб и мен.И колко мъчно
ти било от това.Погледни чалгата в която си затънал,точно такива
ги пееше онова създание-Азис.

Хмм,не че съм изпитвал някакви подобни чувства или намерения
към въпросната особа.Ти го изтълкува така.И побесня.А после
ще искаш Фрея да ти оправя проблемите.

а аз не изсипвам атаки,а просто слагам когото трябва намясто.това
е в моя защита.ако истината те боли,а тя ти създава ужасен дис
комфорт,нямаше да казваш "недей приказва,ти си безсилен".Не
не съм безсилен,но и няма пред кого да се доказвам,ти имаш нужда
от това.Просто не си някого,с когото да споря.Едва ли достигаш
нивото на средностатистическият човек-не просто духовно а и интелек
туално.Първо виж как пишеш :)).Изглежда бягаш доста от "даскало".
Не че там днес има какво да ти дадат,де...
Аватар
Fr.AryanSun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 26 Сеп 2007, 12:13

Само на мен ли ми се струва, а може да е от груповата параноя, която започна да плете паяжини вече из форума, но темата не беше ли 'ей хора здрасти пак съм тук'. Явно се превърна в клюкарник 'Чакай да натопя всички, които приказват за теб и понеже няма да спомена кои са ще ти вкарам мухата в главата да ти е гадно и да подозираш всеки'. И с каква цел? Разчистване на сметки? Някой ти бил приятел и нещо станало и сте се скарали-ми ок, прав му път на приятеля, никога не ти е бил приятел явно. Но понеже ни мъчи нараненото достойнство няма да подминем това така, а ще започнем да трием сол на главата. Като ще се пише кой кога какво с кой и как, дайте по-добре да си направим тема 'Биографии'.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunohod » 26 Сеп 2007, 12:15

Защо, Галина ? Нека нещата излязат на светло. С недомлъвки няма да стане. Някои ще продължават да си служат с клевети и интриги.
Няма да позволя на "издигнатия" да лъже и да интригантсва по мой адрес. В инчаос не съм писала, недоволството си и моментното раздразнение към някои потребители тогава съм изразила директно тук във форума. Което, ако е било прието като критика срещу админа е въпрос на грешно тълкуване. А за Уизард продължавам да твърдя, че не съм имала враждебно отношение, напротив дори и гогато спрях да идвам си остана добро. Длъжна да го напиша, за да няма недоразумения.
Аз обичам да си казвам нещата директно. За разлика от подмолните действия на Г-н "висота". Не се оправдавам, изяснявам.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот galina_dim » 26 Сеп 2007, 12:17

Ариец, ще ме извиняваш, ама нападаш неоснователно. От началото на темата:

Ариеца: - 7 пропуснати запетаи, 4 пропуснати пълни члена, грешна употреба на някого вм. някой.

Викинга: - 4 пропуснати запетаи, 2 пълни члена в повече, слива отрицателната с глагола на три места

И за двама ви "словесТна" няма, пише се без Т.
icon_censored icon_censored icon_censored
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 26 Сеп 2007, 12:25

Ехх арииче, незнам какви обиди сипеш пак и как си ги измисляш, но аз пък знам, че имаш проблем с жените - страдаш от малоценност, чул съм го от твои бивши гаджета... Я кажи от колко време не си бил с жена...
А я кажи също дали майчето ти е намерила жена вече :) и още ли те е страх в хладиникът да държиш разни семена защото мама може да те види :)
Ехх преличаш ми на Питър Пан - така и непорастна :)
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 26 Сеп 2007, 12:30

Стига бе, Викинг! Спри се малко! Ти откога не си пил бира, а? Майка ти купи ли ти бира вече, а? Ах, ще ви се не види и мъжкия род първобитен, стига сте си мерили... каквото ви попадне. Ставате на Хърбел и Щърбел, така не се доказва нищо. Трай си поне ти, че те познавам и мога направо да ти го кажа - млъкни поне ти, излагаш се. Със същия успех можеш да се опиташ да подложиш хлебарка на военно обучение. Млък сега. Казах!
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 26 Сеп 2007, 12:37

А пия и сега бира... Верно е да изпадам на неговото ниво - на хлебарка, немога за жалост... Затова да замълча и да го напръскам с Райд :)
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 26 Сеп 2007, 12:59

galina_dim написа:Стига бе, Викинг! Спри се малко! Ти откога не си пил бира, а? Майка ти купи ли ти бира вече, а? Ах, ще ви се не види и мъжкия род първобитен, стига сте си мерили... каквото ви попадне. Ставате на Хърбел и Щърбел, така не се доказва нищо. Трай си поне ти, че те познавам и мога направо да ти го кажа - млъкни поне ти, излагаш се. Със същия успех можеш да се опиташ да подложиш хлебарка на военно обучение. Млък сега. Казах!

ааааа, галина, няма да се разберем така- няма се обиждаме сега пък на "мъжки род", че и "първобитен" при това :D
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор