Гледахте ли....

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Гост » 13 Мар 2005, 10:17

Константин?Как ви се стори филмчето..малко беше превзето но пък беше много хубаво измислено icon_color
Гост

Мнениеот Krakra » 14 Мар 2005, 08:09

Една горе-долу добре на външен вид реклама против тютюнопушенето.
И ся американците ша си кажат 'Ииии, колко, ми то щом Киану моат да го бутнат цигарите, кво да говорим за нази! Цигарите умряха-да живее хероина, поне за него още не са казали по телевизията, че е вреден.'
Особено ме впечатли репликата на същия този Кияну, когато разбра, че е болен от рак на белите дорбове, която гласеше нещо от сорта на 'ето на, даже и мен дето даже демоните се страхуват от мен, и мене даже цигарите ме убиват....'
А за другото-какво да говорим...нищо ново-нито идеята за ада и за рая, нито тази за предателите, нито пък за тва, че ако няма някоя sexy мадама наоколо 'няма да стане филма' и т.н. и т.н. Неща, въху които всеки човек се е замислял неведнъж. И то толкова различни, че просто е тъпо да се поставят на една плоскост.
Еми това е.. машината за манипулация работи с пълни обороти, сега да видим колко шарана ще се хванат на въдицата.(няма да са малко) :grin:
Krakra

Мнениеот CimeriaS » 16 Апр 2005, 14:01

Филма не беше никак лош,като изключим някои подробности.Например не ми допадна никак това,че предпоставиха Габриел като предател(въпрос на личен вкус).Актрисата също беше неподходяща.
Но в общи линии,самата идея е някакво жалко избледняло копие на Екзорсистът.
Аватар
CimeriaS
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 16 Апр 2005, 20:02

По дяволите:) Хубав филм..ама се си мисля, че Сатан -Лу..(хихихик)
не е толкова дебел..аз съм го вийдала другоятче...с руса коса, висок като атлант със синя небесна роба...:)
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Ni7Ro » 18 Апр 2005, 09:21

готино филмче , изкефих му се icon_blob1 icon_blob1 icon_badgrin icon_badgrin icon_badgrin icon_badgrin icon_bduh icon_bduh :mrgreen:
die pig die!
Аватар
Ni7Ro

Мнениеот Vrania Volosia » 18 Апр 2005, 21:17

дам..пълно е с ебавки срещо всички..ахахаха.:) Габриел се извъди пълен ?, а Сатаната ( да ме прощава и аначе...)е ноо дебел бе:)
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор