Библията

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот damnameneus » 18 Апр 2005, 00:42

не съм твърдял ч, Ут-Напищим е от етиопия, не си прочел нещо както трябва имах впредвид, че етиопия е по отдавна християнска държава от доста европйиски, но това не е сатанало причина да е най-развита, т.е. не може да се твърди че прогресът е дошъл с християнството
damnameneus написа:Относно развитата ВиК по нашите земи, а както и за богатата култура също не смятам, че причината е християнството, ами Етиопия е доста преди нас такава и явно това не и е помогнало, както и да е....
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Celestial » 19 Апр 2005, 19:59

Ок, може да не съм прочел нещо! Както и да е... Е, Етиопия е страна с множество религиозни течения. Макар, че е една от древните църкви - съгласен съм. Малко хора са запознати с тоя факт изненада ме - поздравления. Но за развитието на една държава има множество фактори да речем, че Етиопия е пропуснала доста от тях. Но христянските общини са сравнително добре развити на тая "цветуща" картина.
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор