Но ако се вгледаме в "ТРИ",ако се замислим за постъпките си ще открием истината .
Какво в действителност искаме?!?
Тук в форума не малко пъти се появяват егоистични искания.
Да се загледаме в "любовна магияЮ.
ДА не кажа всички ,но по голямата част теми са подбудени именно само и единствено от нагона.
"...искам магия да се влюби в мен..."
"..искам магия да страда,защото се разделихме..."
Два бегли обобщаващи примера за исканите резултати след ритуалите.
Голяма част от тези "болни" души намират от някъде търсения отговор.
Правят резулата и според силата на духа им те получават своята марионетка.
В един слънчев ден на той(тя) им омръзва.Влюбва се в друг(а).Всичко е идеално силни чувства бушуват и в двамата ,НО "ТРИ" не забравя.
И именно в най щасливия проблем "ТРИ" си връща даденото.Или с други думи "дошло е време дявола да си еме своята част от сделката"
Именно неговото (нейното) щастие.
Закона на три няма да му(и) го върне още два пъти.Поради простата причина,че когато чувствата са взаимни значението на връзката (щастието което човек получава от нея) е пъти по-голямо от колкото ако си с "марионетка".Следствието от този вид магия е кофти,защото единствението подбуди се крият в егоизма.
От друга страна се възхищавам искрено,на някой съформци (писали в същия раздел).
.....най вероятно някой ще си каже ,тоя откачи и почва да си противоречи (но в следващите редове ще излезе точно обратното)....
Срещнах няколко темички ,в които активни здраво мислещи хора приеха идеите за любовна магия.Не от по горно изброения тип.
По скоро магия слагаща защитна стена срещу "лоши очи(ЛО)".Всичко по запознати с идеите ведна биха имали подозрения какво имам предвид с "ЛО"(за тези които не се сещат подсещам:всекидневно срещаме по улицата различни хора ,с различно развиа сила на мисълта :егоисти,завидници,добродушни хора и т.н.)..).Самия факт на несъзната саможертва от страна на тези хора е похвален.По голямата част от тези хора правят "леките" ритуали ,от неусъзнато желание за доброто на влюбените.
Отговора на "ТРИ" немога да кажа ,защото отговора се крие дълбоко в сърцето на практикуващите(и защото не съм правил нито един любовен ритуал и не бих правил...друга тема на мисълта..).Дадох примерите именно с раздел "любовна магия" поради две причини.Любовта няма цветове,любовта е докоснала всички по един или друг начин.
Какво ме подбуди да напиша темата!?Това ,че много малко хора усещат границата в "ТРИ".А тя се намира в подбудите ни.
ЕГОИЗЪМ,САМОЖЕРТВА,ЛюБОВ,ОБИч,ОМРАЗА,ГЛЯВ,ОТМЪщЕНИЕ дори и на моменти да не ги усещаме те са в нас.
Единствения начин да се приборим с негативните последствия е силата на мисълта.Един самоанализ,ако ще да ни отнеме цяла седмица е по добре от колкото да пренебрегваме последствията.
А основния въпрос на който трябва да си отговорим :
"Защо искам да го направя?"
Само когато успеем да си отговорим на този въпрос ще намалим негативното влияние на "ТРИ" върху нас(когато преценим подбудата можем да я игнорираме ,да я пренебрегнем,дори да се откажем от магията).
П.п.За темата ме вдъхнови липсата на ток,
пренасищането с тишина и спокойствие,
както и догарящата свещ.