немога да намеря магията за промяна на характера...?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот wicca_witch » 26 Окт 2007, 10:31

здравейте...!аз съм нова в този форум...от 3 години се занимавам с магия,а от 7-8 месеца се занимавам с wicca.в този форум видях магия за промяна на характера на друг човек...направих магията върху моят приятел...исках да ме обича повече и да се държи по-добре с мен...направих всичо както трябваше...когато правих ритуала всякъш аз влезнах в тялото му и осетих пулсът му дишането му и за миг прогледнах през неговите очи...правила съм много магий на други хора,но тази беше страхотна.за първи път да осетя човека на който я прилагам.от на4алото като се видяхме той се държеше ужасно с мен..но после след около 3 часа той се промени...държеше се странно...обръщаше ми повече внимание както никога до сега...беше много мил страхотен даже.Та... въпросът ми е може ли той да е осетил че...някой му прави нещо.и може ли да е разбрал,че съм му направила магия без да му казвам...? icon_flowerface моля ако някой има отговор да ми пише...дано вапросът ми не е много глупав според вас :oops: :oops: :oops:
Аватар
wicca_witch
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gebo » 26 Окт 2007, 11:08

може...зависи дали ще знае какво е усетил!
Аватар
Gebo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 26 Окт 2007, 12:22

.......и отново опряхме до магии за промяна на нечии характер!Не рзбирате ли че това е абсолютно егоистично деяние?!Това не е твоят живот а нечий друг.Неможеш просто така да се намесиш в него просто защото не ти харесва как се държи с теб!
Я ми кажи wicca_witch дали на теб ще ти е приятно някои да промени нещо в теб без твое съгласие просто защото така ще му е удобно?!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот wicca_witch » 26 Окт 2007, 12:47

няма да ми е хубаво ако е нещо лошо ама ако е за любов ще ми хареса.аз не съм направила нещо лошо.исках просто да не ми се кара постоянно и да се сопка.не съм направила заклинание да стане по лош или да е някъф злобил...исках само да си промени характера смао към мен нищо повече.много хора са казвали,че трябва да си промени характера...не мисля,че е лошо това което съм направила...а вие как мислите..? love8 lovestory
I'm a Sweet venom for you.The venom is in my blood.
Аватар
wicca_witch
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 26 Окт 2007, 13:25

Два въпроса: Защо темата има противоположно заглавие на това, което се дискутира в нея? И каква е идеята на темата?
По въпроса дали е усетил съм съгласна с Gebo.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wiccan19 » 29 Окт 2007, 14:46

ММММ ами аз съм си свикнал да знам, че е кофти да се барникаш с чуждата свободна воля не само че и морално се разминава ами и "последствия" може да има.
По-лесно е да направиш магия за хармония, разбирателство или там каквото куца във връзката(е може би не е по-лесно, но поне по-безвредно, ако мога така да кажа).
Иначе дано вс. се нареди по най-добрия начин и ти пожелавам успех :)
Remember me even after you wake up
Аватар
wiccan19

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор