Някой има ли на идея за магия коята е в/у даден човек и поколението му да не им върви в любовта?!?Може ли да се развали такава магия?!?
И малко пред история.Днес се сетих за една случка преди по малко от година.Всички знаете за циганки (в повечето случаи шарлатанки) ,които те спират на улицата и те омайват с пророчески видения (засягащи конкретно вашата личност).Не за 1 път са ме спирали,но рано рано им скастрям обясненията и разговора свършва.Този път обаче беше по различно,защото въпросната жена позна в всяко едно от нещата които ми каза (без да има от къде да ги знае).Като наблегна за това къде ще уча,това че майка ми има направена магия ,и отношението м/у нас и роднините ни.Идеята е там че свен че позна къде ще уча ,тя каза каква е магията.Най-общо казано се свежда до 3 неща:проблеми в любовта,материални проблеми,проблеми с здравето.Стресна ме повече идеята ,че тази магия е направена в/у нея ,но се отнася за цялото покоение след нея (т.е. включва мен ,братята ни и евентуално наще поколения).Другото което ми направи впечатление е: ако цитирам думите и "...аз немога да ти помогна и да разваля магията ,защото така е направена..."
Но ми каза за 3 билки ,които няма да я развалят,но като талсиман или нещо от сорта ще и пречат,или не и намалят негативното влияние (незнам как точно да се изразя).
Въпро са ми е възможно ли е да се направи такава магия , и едентуално ако може , без да се знае как е направена може ли д асе развали???