кажете ми някаква магия за ......

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот велинката » 08 Сеп 2007, 12:21

Трябва ми някаква магия за отмащение прегледах саита но не намерих нещо което да ми сварши работа.На мен ми трабва нещо с което даден човек при мисалта му за мене , обида по мои адрес дори и да не я чуя да му се случват гадни работи от типа на болка или нещо гадно. Някои от вас ако знае нещо да сподели .Но се пак магията или ритуала да не баде сложен. мерси предварително. icon_thanks
Аватар
велинката

Мнениеот Bql_Mag » 08 Сеп 2007, 14:15

Мисля ,че това ще ти свърши работа.....ритуала не е мой и не съм го прбвал,но моята леля е окултиска и тя като малка е имала такива проблеми с клюки.........та да се върнем към заклинанието......Ще ти трябват : ву-ду кукла по възможност приличаща на жертвата или съдържаща някъкв негови ДНК носители (кръв,косми.нокти) след като направиш куклата вземаш малко растопен горещ восък и го излиаваш на устата на жертвата,докато наппяваш ...."Щом за мен зло си мислиш ти ,некка в болка да се изрази и теб да порази" и визоализираж как жертвата се превива от болка ,когато говориш за нея.......след като направиш това....поствяш куклата в кутия от обувки и я слагаш някъде близо до къщатат ти ,но не у вас......Та това е ритуала....никога не съм го правил,защото не харесвам черната магия,взех го от записките на леля ми..А тя е доста напред с материала......Надявам се да съм ти полезен,но помни ,че всичко ще ти се върне умножено по 3......
Аватар
Bql_Mag

Мнениеот велинката » 08 Сеп 2007, 17:36

Да това ще ми сварши работа само ще ми баде трудно да намеря такав днк носител.А за всеки случай ако не намеря дайте няква др Благодаря за инфолмацията.
НиЩо нЕ Е кАкТо ТрЯбВа
Аватар
велинката

Мнениеот Bql_Mag » 09 Сеп 2007, 08:32

Защо не инвокираш някой демон и не го накраш да ти свърши тая работа......Естествено ако си запозната с последствията и с това кой демон ще може да ти помогне по тоя въпрос.....влез в раздел демонология и виж какво има.......
Аватар
Bql_Mag

Мнениеот silver sea angel » 09 Сеп 2007, 09:55

Има една книга "Магически ритуали със свещи" мисля, че там ще откриеш това, което ти трябва. :)
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 09 Сеп 2007, 10:18

да аз я имам тази книга и е добра :) така че мисля че ще ти свърши добра работа
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 09 Сеп 2007, 11:24

demonic написа:да аз я имам тази книга и е добра :) така че мисля че ще ти свърши добра работа

Книгата е добра, но там няма такъв ритуал, в резултат на който ще се случат някакви гадости на неговите недоброжелатели. Той иска точно това. Най много да отблъсне злословията и неблагоприятното стечение на обстоятелствата. Виждам изпълнението на неговото желание някъде из демонологията, проклятията или вуду-ритуалите с такава насоченост.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Bql_Mag » 09 Сеп 2007, 12:21

Проклятие за болка на жертвата

Това проклятие е доста лесно за изпълнение. Вземете един лист хартия и напишете трите имена на жертвата. После нарисувайте всякакви оръжия, които се насочват към името на жертвата. Нарисувайте и оръжия, които вече са стигнали целта си. След това си представете как жертвата се гърчи от болка, причинена от оръжията. Изречете следните думи:
Нека (трите имена на жертвата) да чувства силна болка всеки път когато ме обиди или нарани. Нека с всеки следващ негов опит, болката да се усилва.
Запазете листа, където сте написали името на жертвата, ако желаете да развалите проклятието. За да го развалите просто скъсайте листа на дребни парченца, а после го изгорете.
Можете да променяте изписаните по-горе думи както желаете.

3а да се подсили ефекта добре е да се капне малко восък от червена свещ върху името на жертвата(Ако искате може да се залепи снимка

това го намерих из форума...........дано да ти върши работа.............но бъди сигуен,че това, което си решил да правиш ще ти се върне ,ако не ти се върне на теб,то на твоите деца и внуци........... Druido Druido Druido
Аватар
Bql_Mag

Мнениеот Wizard » 09 Сеп 2007, 15:43

Bql_Mag написа:но бъди сигуен,че това, което си решил да правиш ще ти се върне ,ако не ти се върне на теб,то на твоите деца и внуци...........

Вероятно Би се "върнало", ако извършващият ритуала няма знания за това как да се предпази от евентуалното "странично" следствие/действие на извършения ритуал.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот велинката » 09 Сеп 2007, 15:59

Еми да може да се каже че незнам и нямам знания за това как да се предпазвам до сега само сьм изваршвала ритуали но не сам обращала внимание на тези неща и не сам забелязвала да ми се е случило нещо такова.Аз смятам че това е пресилено и ако не му обращам внимание няма да се случи но това е мои ммнение.Е се пак какво може да се случи.Мисля че ще направя голяма услуга на моите приятели макар че незнаят.
НиЩо нЕ Е кАкТо ТрЯбВа
Аватар
велинката

Мнениеот avanabil » 09 Сеп 2007, 17:09

Wizard написа:Вероятно Би се "върнало", ако извършващият ритуала няма знания за това как да се предпази от евентуалното "странично" следствие/действие на извършения ритуал.

Как могат да се предотвратят страничните действия или последствията от това проклятие?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Wizard » 10 Сеп 2007, 12:14

avanabil написа:
Как могат да се предотвратят страничните действия или последствията от това проклятие?

Твоят учител (на магическо изкуство) е редно да ти ги каже тези неща как се правят.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот silver sea angel » 10 Сеп 2007, 13:12

Какво имаш предвит под учител? Ами ако някой от нас работи самостоятелно, как може да се защити? :roll:
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот велинката » 10 Сеп 2007, 13:28

:mrgreen: Еми да аз сам самостоятелна и незнам как става защитата и понятие си нямям............ violent1
НиЩо нЕ Е кАкТо ТрЯбВа
Аватар
велинката

Мнениеот runner413 » 15 Сеп 2007, 19:12

Проклятие за болка на жертвата

Това проклятие е доста лесно за изпълнение. Вземете един лист хартия и напишете трите имена на жертвата. После нарисувайте всякакви оръжия, които се насочват към името на жертвата. Нарисувайте и оръжия, които вече са стигнали целта си. След това си представете как жертвата се гърчи от болка, причинена от оръжията. Изречете следните думи:
Нека (трите имена на жертвата) да чувства силна болка всеки път когато ме обиди или нарани. Нека с всеки следващ негов опит, болката да се усилва.
Запазете листа, където сте написали името на жертвата, ако желаете да развалите проклятието. За да го развалите просто скъсайте листа на дребни парченца, а после го изгорете.
Можете да променяте изписаните по-горе думи както желаете.

3а да се подсили ефекта добре е да се капне малко восък от червена свещ върху името на жертвата(Ако искате може да се залепи снимка

Да познато ми е все пак аз го постнах тук(заради което изядох едно голямо конско).Със сигурност мога да заяжя категорично , че върши работа ако е направено добре(когато го прави аз го прави добавих снимка , коса и малко кръв капнала върхо парче от салфетка).
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот The_Last_Angel » 28 Окт 2007, 12:49

Аз знам една. Взимаш една ментална траба и бой, бой... докато не си забрави името. Ефектът е гарантиран :wink:

Вземи си книгата "Стотина заклинания" продава се в интернет и не е скъпа. Мисля, че там имаше нещо. icon_angel_4
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот VuDu » 28 Окт 2007, 13:04

Ами да наистина как може да се предпазим,че после да не ни се връща? :?
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 28 Окт 2007, 13:07

При предпазването няма карна, но в случая тя иска да го нарани. Препоръчвам магията на паяка.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот VuDu » 28 Окт 2007, 13:57

Извинявяй,но какво е карна и ще ми кажеш ли коя е магията ня паяка?
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 28 Окт 2007, 17:34

Кармата е равновесието в съдбата или иначе казано "Каквото направиш, то ти се връща".
А за магията... съжалявам, но не мога да я намеря. Преинсталирах и Уиндоуса и всичко отиде по дяволите.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор