Имам проблем помогмете ми

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот numi » 09 Ное 2007, 21:35

Здравейте имам голям проблем Имам чувството че на моя приятел му е направена магия за д не бъде с мен и не точно с мен а да не се задържа при една жена.Аз виждам че той ма желание да сме заедно и ме търси но нещо му пречи някаква сила.Бих искала да ми кажете някоя магия за да се върне при мен.
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 09 Ное 2007, 21:39

numi кажи мимагия за любов ли търсиш или нещо друго.Ако ни кажеш ще ни е пош-лесно да ти помогнем.
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот venus » 09 Ное 2007, 21:40

Защо смяташ, че има магия?
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Lunohod » 09 Ное 2007, 23:24

Характерът и психологичният опит са също определящи в такива ситуации...
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 09:14

Да, искам магия за любов, аз съм сигурна, че той има магия направена и бих искала да му направя на него. Много го обичам, а виждам, че и той би искал да е с мен
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 10 Ное 2007, 09:19

Ами то си има цял раздел за любовна магия.Но смяташ ли че е правилно ако тои има направена магия , ти да му направиш още една?!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 09:20

Много ще съм благодарна, ако някой ми каже някоя силна магия. Преди време ми бяха споменали за една, която се пшрави със снимка на човека, бодеш си пръста и капваш няколко капки кръв върху сниката, но забравих как се прави и какви думи се казват. Моля ви помогнете ми!
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 09:23

Аз мисля, че е правилно, защото тази магия, която му е направена мисля, че е от една жена, не мисля, а съм сигурна, и тя е такава, че щом не може да е щастлив с нея, не може да е щастлив с никоя, и аз мисля, че е правилно да му направя магия
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 10 Ное 2007, 09:27

Моля те пиши на български.
Ами на мен не ми се вижда удачно снимка и кръв , но знаеш ли?!По-добре първо разбери със сигурност дали има магия и от какво естество е развали я и виж какво ще се получи а след това мисли за любовна магия!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 09:33

Аз съм ходила на гледа4ки и къде ли не всеки ми казва 4е има магия но незнам как да я разваля можеби ако му направя друга ще се полу4и кажете кякоя моля ви
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 10 Ное 2007, 09:40

ПРАВИЛНО !! Ако има магия, тя първо трябва да се РАЗВАЛИ !!
Защо ще наслагваш две магии, за да се получи накрая една каша ли?
Този въпрос вече е обсъждан във форума, прочети малко. И още нещо - щом си сигурна, че те обича, той ще се върне без магия, няма нужда да му правиш. И ако си направиш труда да прочетеш по-внимателно форума, ще откриеш, че всъщност МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ НЯМА !! Не можеш да накараш някой да те обича с магия. Има страст, има привличане, най-много да го зомбираш да ходи подир теб като безмозъчно. Това вече сме го обсъждали.
Стига сте хленчили - обичам го, дайте ми нещо. Не може да бъркаш каши с повод и без повод !!
Всяка втора тема във форума е такава. Големи хора сме, дайте да се стегнем и да мислим трезво.
И.. да не повтаряме една тема 5 пъти !!

Поздрав
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 10 Ное 2007, 09:48

Не мисля, че е до природни сили. По-скоро чувствата и на двама ви бавно истиват. Може би още не го знаеш, но по думите ти разбирам, че той не е голямата ти непрежалима любов, а просто си се вкопчила в него от страх да не го изгубиш. Просто му е токъв характера пък и верен мъж няма, нали знаеш? Асо питаш мен е добре да си дадете малко почивка от 1-2 месеца и да си изясните чувствата.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 09:49

Добре разбирам всичко но как да разваля магиятя след като неэнам ако някои може да ми отговори
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 09:56

знаеш ли The_Last_Angel аз страшно много го обичам и не 1 - 2 седмици а сми си давали месеци дори години но аз го обичам пак толкова силно.
Затова исках помощ
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 10 Ное 2007, 10:42

Не се доверявай на случайни вречки и гледачки. Разбери дали наистина има магия, а ако има - добре е да се развали, но аз мисля, че това е нещо, което той сам трябва да реши. Има хора, които искат да я махнат, и други, които смятат, че е съдба и си продължават така.. това трябва да бъде негово решение.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 12:56

той изобщо не вярва в магии и нямя да иска и да чуе а камо ли да разваля а аз незнам как да го направя а много искам защото той е човек който има нужда от любов а така като не допуска до себе си никой неможе да стане затова аз искам да мога да бъда до него за това искам да му направя магия но незнам коя от всички е най надежна чела съм ги но незнам коя да приложа в този случаи дайте ми съвет
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот numi » 10 Ное 2007, 15:19

има ли някакъв стандартен начин за разваляне на магиикойто действа за всички
Аватар
numi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 10 Ное 2007, 17:53

numi написа: а така като не допуска до себе си никой

това не го схващам. в началото казваш, че мислиш/смяташ, че му е направена магия, и че човека има чувства към теб, но все бяга. В този пост казваш, че не допуска никой до себе си. Може би това е причината и да бяга. Има хора, на който им е трудно и едвам се престрашават да са с човек към който имат чувства. Пък ако ти си ходила на врачки и предполагам си им казвала предварително какъв е проблема - то е ясно, че ще го потврадят.. И поддържам мнението, че е глупаво да се прави магия на човек, на който има магия (ако има) .. може би проблема е съвсем друг.. ако трябва да давам примери от себе си (което редовно правя) емии моя приятелка около 3-4 години я обеждавах да се престраши да е с момче, което тя много харесва, обаче защото той е казал обичам те и тя го зарязва, и причината е, че 1вото и гадже я отряза когато тя реши да си показва чувствата..

Може би и тук проблема да е подобен ..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 11 Ное 2007, 06:14

На колко всъщност години си извинявай ?
И какви са тия глупости , някаква сила му пречила....
Боже.. съжалявам за резките си думи ама такива смехории ми дойдоха до гуша.
Разберете най сетне , че ако някой мъж не иска да бъде с някоя жена това не е магия ! А липса на любов... привличане , може пък да е вътрешно състиояние , страх , предрасъдъци , проблеми , и всичко което ви дойде на акъла...
Човешкия егоизъм е безграничен !
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 11 Ное 2007, 11:06

Стига ilusia....
Просто човек в днешно време така е устроен че каквото лошо доиде в живота му , винаги си казва "Ааааа!Имам магия!!".Някои хора не са свикнали да търсят вината в самите себе си , като за сметка на това винаги някои друг им е виновен.
Аватар
runner413
Модератор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор