ПРХ

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот Arhimikus » 14 Ное 2007, 19:43

Някой може ли да ми даде разяснение, защо в ПРХ посоките на елементите са разменени? Да, на по-више ниво елементите заемат различни посоки от тези на физичеко ниво, но защо е така?
След внимателно изчуаване на ритуала намерихме малко неясноти в него. Има ли достатъчно напреднали за да могат да ги разяснят?

P.S. Моля без спам, т.е. искам да прочета личен опит, а не теории от различни автори.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Lunohod » 14 Ное 2007, 21:49

Защо не ни кажеш ти като по напреднал...
Аз знам за други разновидности на тези букви и да кажем, имам лични впечатления, но за да не си проявявам егото а и най- вече за да не бъде използвано после не по предназначение или срещу мен ще си го запазя за лична употреба :mrgreen:
Та ще ми бъде интересно напредналите да се изкажат, явно искаш нещо да кажеш с това...
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 14 Ное 2007, 23:15

За разяснение: ПРХ - Прогонващия ритуал на хексаграмата. Луноход, не съм напреднал, просто споделям лично мнение, а искам съвет от напреднал, защото не знам дали е вярно до това, до което съм достигнал. Помолих без спам. Щом нямаш какво да споделиш, моля не пиши в тази тема.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 16 Ное 2007, 13:03

Никой ли не може да даде малко информация?
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Wizard » 19 Ное 2007, 13:18

OK, как според теб БИ ТРЯБВАЛО да бъде положението на елементите, т.е. какво те притеснява в това, както са в ПРХ?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Arhimikus » 19 Ное 2007, 16:12

Не съответстват, не мога да разбера системата, по която са образувани. 2 от символите са точни, според системата, която изработихме, но не можем да намерим съответната система, по която са образувани.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Wizard » 20 Ное 2007, 15:06

Ок, виждам, че нещо си се опитвал да "изработваш система". Ако искаш всичко да стане по-ясно, предлагам ти да сложиш една снимка на символите, които според теб не са точни и евентуално тогава да ни обясниш какво според теб трябва или не трябва да е там.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор