от till_it_sleeps » 22 Апр 2005, 18:01
според мен лошото настроение има не толкова връзка с магиите и като цяло с някакви външни фактори.
всичко зависи от вътрешния свят. ако ти успееш да си промениш мирогледа и да виждаш доброто и лошото от гледаната точка на критик, а не на жертва, няма да се чувстваш вечно прецакана и малоценна.
щом нещо ти се е случило, значи е трябвало да се случи. и ако е лошо преди да започнеш да страдаш винаги първо си помисли какъв урок можеш да получиш и каде е причината това да се случва. тя не винаги е очевидна, може и да е нещо, което на пръв поглед да няма ниакаква връзка. и тогава ще видиш как дори самото търсене те кара да израстнеш и да станеш по-силна.
няма непоправими неща-дори и да загубиш някоя битка, ти пак печелиш.
това ти го казвам от чисто личен опит. имах огромен проблем, който ме наведе на страшно много размишления. знаех, че има някаква причина това да се е случило, но нямах идея каква е. и започнах да я търся. е, не съм я намерила още, но мисля, че съм на прав път :grin: поне се отървах от депресията :cool: а колко неща научих... и сега като се замисля-ако това нещо не ми се беше случило, никога нямаше да знам нещата, които сега знам. може пък точно това да е била причината. who knows... :grin: