Лошото настроение и депресиите имат ли нешто общо с магиите

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот depresiraniq » 22 Апр 2005, 10:20

здравейте на всички :)съвсем случайно попаднах на този сайт и много ми харесва. не съм запознат с магиите, но вярвям че съществуват .Нямам си истински лриятели и не ми върви в любовта. Постоянно съм в депресии и плача постоянно. чудя се дали ми е направена магия за да се чувствам толкова зле. има ли начин да се оправя. вие сте ми последната надежда :(
depresiraniq

Мнениеот Shadow Mage » 22 Апр 2005, 12:39

Наскоро една приятелка ми се оплака от подобен проблем. След това попаднах случайно на една Антидепресираща магия, която я поствам тук. Все още не съм я изпробвал, така че не мога да кажа има ли ефект и какъв е той

DEPRESSION/STRESSED SPIRIT SPELL
Everyone knows someone who is or has been depressed or really stressed out so make time in your magical + social life for them. Give them a helping hand by writing this on paper and then burning it to release the magic:

Magic moon burning bright,
Let mine will be done this night.
Answer now my Pagan Spell,
Let all with ______ now be well.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Aghora » 22 Апр 2005, 16:43

Гост: да,може да ви се помогне,качествено при това.Но не мислете,че причината за наличието на такива и подобни "симптоми" е задължително действието на магия.Животът на човека е като синусоида:последователност от благоприятни и неблагоприятни периоди.Освен ако не сте магьосник,който е способен да създава събития и сам да управлява и насочва пътищата си ;) Но тъй като не сте:регистрирайте се и пратете лично съобщение или влезте пак като гост и оставете някакви координати:телефон или и-мейл.Свържете се с когото от нас решите:изборът си е изцяло ваш.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 22 Апр 2005, 18:01

според мен лошото настроение има не толкова връзка с магиите и като цяло с някакви външни фактори.
всичко зависи от вътрешния свят. ако ти успееш да си промениш мирогледа и да виждаш доброто и лошото от гледаната точка на критик, а не на жертва, няма да се чувстваш вечно прецакана и малоценна.
щом нещо ти се е случило, значи е трябвало да се случи. и ако е лошо преди да започнеш да страдаш винаги първо си помисли какъв урок можеш да получиш и каде е причината това да се случва. тя не винаги е очевидна, може и да е нещо, което на пръв поглед да няма ниакаква връзка. и тогава ще видиш как дори самото търсене те кара да израстнеш и да станеш по-силна.
няма непоправими неща-дори и да загубиш някоя битка, ти пак печелиш.
това ти го казвам от чисто личен опит. имах огромен проблем, който ме наведе на страшно много размишления. знаех, че има някаква причина това да се е случило, но нямах идея каква е. и започнах да я търся. е, не съм я намерила още, но мисля, че съм на прав път :grin: поне се отървах от депресията :cool: а колко неща научих... и сега като се замисля-ако това нещо не ми се беше случило, никога нямаше да знам нещата, които сега знам. може пък точно това да е била причината. who knows... :grin:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 22 Апр 2005, 18:29

romantic_soul@abv.bg tva mi e maila koito iska moje da si pi6em i da mi pomogne po nqkakuv nachin
Гост

Мнениеот fly^spirit » 24 Апр 2005, 07:39

Напълно съм съгласна и подкрепям till_it_sleeps.Тя доста добре го каза-светът е такъв какъвто е вътрешният ти свят и най-вече човек е толкова голям колкото е голяма любовта му.Обичам да казвам,че промяната в микрокосмосът води до непосредствена промяна в макрокосмосът.Винаги има начин нещата да се променят.Ще споделя нещо и аз,преди години и аз минах през това-любовта бягаше от мен/поне така си мислех/ и вечно бях кисела.Но нещата не стояха така-аз бягах от нея.След определен период започнах да виждам нещата в истинската им светлина,настроениято ми се подобри,не мислех постоянно защо нямам човек до себе си и виж ти-тя,великата любов била до мен,на крачка.Така че горе главата-обичай и ще бъдеш обичан/доста изтъркано ,но истина/А и прекрсното настроение/върху което според мен първо трябва да поработиш/ действа магнетично,чрез настроението и усмивката човек излъчва вибрации-например че е отворен към света ,докато е излишно да казвам че вибрация от рода на"кисел съм не ме закачай" направо си захлопване на вратата на нещата които света може да ти предложи.Така ,че искренно ти желая успех и се надявам да намериш вътрешен мир и това което търсиш,защото според това което усещам от теб нещата не опират до чужда намеса.Прегърни живота.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aghora » 24 Апр 2005, 23:33

Да,не е нужно да има направена магия,за да се чувства човек зле.Но в случая може да се направи ритуал за привличане на подходящия партньор,отключване на късмета,и др.Вероятно отстрани погледнато това звучи несериозно,но:важно е КОЙ извършва ритуала.Пиша това,защото не всеки е достатъчно силен психически,за да възприеме трайно позитивния начин на мислене.За повечето хора е характерно "бягството",намирането на утеха в самосъжалението и примиряването с лошите събития.Те не са наясно,че чрез негативните си мисли биха могли сами да ги предизвикват:така още повече не им върви,и положението им се влошава.
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 25 Апр 2005, 07:40

Съгласна съм с Aghora,че един ритуал за отключване на късмета би бил от полза.Хората наистина са затънали в самосъжаление и това им пречи да видят възможностите които им предоставя света,позитивното мислене е трудно за някои защото са затънали в самосъжаление.Да мислиш позитивно означава да се бориш за щастието си,а повечето искат съдбата да им поднесе това на готово.Понякога когато вървя из улиците и усещам топлите лъчи на слънцето,песента на птиците/колкото и травиално да звучи/игрите на децата и в контраст с това унилите лица на хората си ме хваща яд,че не могат да оценят това,да го видят и с очите и сърцето си.Светът е красив,друг е въпроса какво правим за вътрешният си свят.Промяната в него зависи от нас-да искаш да търсиш и да можеш да даваш.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор