искам да спася приятеля си от магия

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот scala » 28 Ное 2007, 10:58

Приятеля ми има непрекъснати проблеми- пояснявам, че е страхотен човек.По край него и аз започнах да откачам.Отидох на ходжа в Ръжево Конаре и той ми каза следното- имате магия и ти за бездетие, за раздяла и разпри ,а приятеля ти е пил мръсна кръв от жена, която се прави на скромна, но е к. Магията е дошла от негови близки които от години не се примиряват с мен и го крадат - на практика той ги издържа.Исках да се раздилим, но той не желае.На практика финансово никакъв не му е проблема да си отиде когато пожелае.Не искам да правя никакви любовни магии.Искам да се отървем от негативните влияния.Към кого да се обърна в Пловдив за да развали направеното- ако ме обича ще останем заедно.Мисля че ходжите правят турски магии а не ги развалят, затова не отидох отново.
Аватар
scala

Мнениеот ExalTeD_0ne » 28 Ное 2007, 12:08

50% от работата на един ходжа е да разваля магии,а другата половина
да прави.По-добре отиди пак при него и го питай как може да се махне
магията ако си разбира от работата ще си направи ритуалите и ще ти каже
каде са магиите и какво да ги правиш,ако не ти каже и продължава
да ти разправя че като му платиш той ще си направи работата и повече няма да те притесняват(магиите) си тръгни!Този човек е измамник!
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор