Какво става?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Гост » 26 Фев 2005, 23:12

Немога да разбера какво става със света.Днес се престраших да гледам новините и неможах да повярвам.Горките!Как можеш да правиш снимки и такива отвратителни неща с дечицата...как можеш да причиняваш толкова много болка и мъка на едно човешко същество.Що за хора за това.В такива случай винаги се питам къде е Господ!?Защо не им помага?Какво става !!!!!!!???Няма ли някой който да помогне.Полицията се движи с бързината на охлюв а през това време хиляди деца,тинейджъри даже и възрастни се мъчат...няма ли някой който да премахне тази болка..въобще писна ми от всички хора.Най-големия ми страх това е човека.Способен е на всичко,никакви чувства...и това ли са души с някаква цел и съдба...егати му душата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Къде е Господ в такива моменти..защо не помага?Защо никой не помага?Иде ми да ги избия всичките,да помогна с нещо,но незнам с какво пък и немога..та аз съм някаква незначителна тинейджърка .Искам,но немога да помогна и това ме мъчи....понякога ми се ще никога да не се бях раждала.Защо ми е?Да гледам всичката тази помия?Не благодаря!
Гост

Мнениеот Черния Ангел » 27 Фев 2005, 11:04

Разбирам те напълно.Има националистически организации които уж правят нещо по въпроса,ХА.Трябва ние сами да направим нещо.На какво си готова,докаде можеш да стигнеш,на какво си способна?
Вимето на народа,в името на България,или няма какво да правиш в свободното си време.?
Черния Ангел

Мнениеот Poison » 16 Мар 2005, 18:13

Тва са глупости.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Celestial » 08 Апр 2005, 13:20

Черния Ангел написа:Разбирам те напълно.Има националистически организации които уж правят нещо по въпроса,ХА.Трябва ние сами да направим нещо.На какво си готова,докаде можеш да стигнеш,на какво си способна?
Вимето на народа,в името на България,или няма какво да правиш в свободното си време.?

Е точно тия националистически организации са забранени - не знам, но не са ли национални тези които правят нещо по въпроса...? icon_dontknow
Poison - е права винаги е имало нещо ГАДНО! Не мисля, че това е нещо ново.
Le Mot Juste
Аватар
Celestial
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lucky_boy » 09 Ное 2007, 16:55

Спри да гледаш новините. Аз така направих и не съжалявам. Сега вече не гледам новини, нито пък се интересувам от политика. Освен това премахнах всички музикални канали от телевизора си.
Аватар
lucky_boy
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 09 Ное 2007, 20:45

Това с музикалните канали не го разбирам.... Обаче аз също не гледам телевизор, макар у дома в момента да има два. Считам го за чиста загуба на време. Това, че някъде се случват гадни неща, е така нареченото необходимо зло. То е стационарно и е част от баланса, така че е добре да се примирите с него.
Колкото до въпроса къде е господ... мога да отговоря и гадно, и нормално. Но ще ти отговоря с контра и цитат - контрата е да не го търсиш под кравата, а цитатът го има в библията и е достатъчно популярен. Жокер - не е в църквите, а там, където...
Начало на добър диспут. Ще следя темата с интерес.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот lucky_boy » 10 Ное 2007, 09:26

Ами нека ти обясня за музикалните канали - просто ми писнаха. Малко се поотплеснах в писането и затова го споделих. Но просто вече не се влияя от телевизията и гледам само това, което искам. А напоследък прекалих твърде много с видео клиповете и имам нужда от почивка - това е. А относно новините - като човек ги гледа прекалено му става гадно - ето защо децата не ги понасят, поне аз като дете не ги гледах, после видях "цялата истина" и ми стана гадно като на авторката на темата, но ето, че видях че е по-добре с минимално количество новини - само тези, които ни засягат пряко.
Аватар
lucky_boy
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 10 Ное 2007, 12:18

Горикия той или тя какво като умират хора ако се ядосваш ще промениш ли нещо неее ми тогава забрави.И да не ми излизате ако ти се случи на теб случвало ми сее и както виждадате съм още тук един вид требе да се борите независимо от другите че ако чекате некой да ви помогне у тоя свет ще има да чакате особено в България.Затова кой къде умира ич да ти неее.И без такива теми че съжелението нема да спаси света.
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот puntina » 03 Дек 2007, 18:02

След като един приятел беше намерен мъртъв в бункерите на Подуяне,забравих какво значи телевизор,просто вече не изпитвам необходимост да погледна към екрана ,защото знам,че там чака още една печална вест,а относно политиката,никога не съм се интересувала! Няма смисъл,няма смисъл да гледаш как света се срива пред очите ти и ти не можеш да помогнеш...няма смисъл да се вживявам в хорските проблеми,да ги мисля и да страдам за някой си,нищо от това няма смисъл,знам,звуча егоистично..но докато страдах с народа ,нищо хубаво не видях от това,имам си достатъчно нерви и проблеми,за да слушам новините.Да,факт е,млади хора умират всеки ден,но..уви,ние не можем да ги спасим (освен ,ако не сме на мястото на инцидента)...
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ExalTeD_0ne » 03 Дек 2007, 18:36

galina_dim написа:Това с музикалните канали не го разбирам.... Обаче аз също не гледам телевизор, макар у дома в момента да има два. Считам го за чиста загуба на време. Това, че някъде се случват гадни неща, е така нареченото необходимо зло. То е стационарно и е част от баланса, така че е добре да се примирите с него.
Колкото до въпроса къде е господ... мога да отговоря и гадно, и нормално. Но ще ти отговоря с контра и цитат - контрата е да не го търсиш под кравата, а цитатът го има в библията и е достатъчно популярен. Жокер - не е в църквите, а там, където...
Начало на добър диспут. Ще следя темата с интерес.

Да много по-лесно е да го приемеш като "необходимото зло" самоче когато се случи на теб логиката и гледната ти точка се променят нали??
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 04 Дек 2007, 19:29

Ако "Господ" беше като теб (както си го представяш) наистина щеше да е неразбираемо и парадоксално . Щом говориш така ,нямаш никаква идея за това що е Бог . За да усетиш,разбереш и т.н. Бог трябва да премахнеш себе си .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ExalTeD_0ne » 04 Дек 2007, 21:28

Мда или с две думи "стани безчувствен като камък та като ударят да не те боли".Бог го разбирам,но просто не е човешко да смяташ "необходимото зло" за нещо нормално и необходимо,за това все пак сме хора...не богове!
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 05 Дек 2007, 19:21

ExalTeD_0ne - Нещо ми намирисва . Щом не се смяташ за Бог как го разбираш ? Бог се разбира по много действия и едно от тях е да почувсташ че си Бог .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ExalTeD_0ne » 05 Дек 2007, 19:53

Разбирам защо го прави и защо е необходимо да го прави но не винаги го удобрявам.Това е.
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 05 Дек 2007, 21:19

Разбираш една част . Не може да говориш за "него" и да казваш че го разбираш напълно . Това не е до разбиране а до чувство . Бог не се "разбира" а се чувства .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 05 Дек 2007, 23:08

Имате много лабилни психики. Смъртта не е начало, а край !
Druido
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 06 Дек 2007, 15:39

Боже колко мъка има по свет абоже беше казал автора.Истина и то пълна ако мъката по света не ти понася просто не я гледай и не я примей на дълбоко.Няма да спасиш света спаси поне себе си и собствените си нерви.Господ има стига човек да знае каде да го търси.Галина го каза по горе.Всички се молим това което се случва с другите да не се случи с нас, може да е егоистично но ако си съсипвамее нервите преживявайки всяка мъка на света ще сме мъртви още на по двадесет и....Така че това го имало има го и винаги ще го има няма как да се спре това е просто ЧОВЕКА.Приеми го Гост
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор