ритуал за раздяла

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот green_water » 13 Дек 2007, 18:20

оф нова съм и ми е трудничко да се оправя във форума,но никъде не видях ритуал за раздяла.нямам предвид раздяла м/у мен и някой човек,а раздяла м/у други 2-ма
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 13 Дек 2007, 18:26

Това наистина не е за вярване.......
Не ви ли писна бе хора да се бъркате постоянно в живота на другите?
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Johney » 13 Дек 2007, 18:30

Слушай!И да намериш нещо,то надали ще стане.Така че остави ги да си живеят !

ПРАВИ ЛЮБОВ,А НЕ ВОЙНА!
Аватар
Johney
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 13 Дек 2007, 18:38

не бе хора!човека е с мен вече 4 год но просто от известно време забелязвам тва-онова м/у тях и се чудех няма ли нещо,с което ше мога поне да отделя мислите им 1 от друг или по някакъв начин да прекъсна това,което се очертава да се случи....
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 13 Дек 2007, 19:45

След като е с теб от 4 години, имаш на своя страна всички възможни оръжия да му повлияеш - направи така, че да му бъдеш достатъчна/достатъчен. Когато познаваш човека, това не е трудно. И не мисли за лошите варианти, които може да се случат, защото може ти да ги провокираш. Паниката е един много добър начин да реализираш всичките си страхове. Вярвай в собствената си сила и го обичай :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот green_water » 13 Дек 2007, 20:15

venus
мерси за съвета :) много си прав,може би по-скоро самата аз ще си направя лошо,отколкото съдбата....
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 13 Дек 2007, 20:34

green_water написа:не бе хора!човека е с мен вече 4 год но просто от известно време забелязвам тва-онова м/у тях и се чудех няма ли нещо,с което ше мога поне да отделя мислите им 1 от друг или по някакъв начин да прекъсна това,което се очертава да се случи....

Много ще ти е трудно да го направиш. Не, че е невъзможно, но без необходимият "софтуер и хардуер" /образно казано/....само така с добри намерения едва ли би се получило нещо. Току-що в една друга тема обсъждахме това. Като начало: не изпадай в параноя от този факт и в никакъв, ама в никакъв случай не му показвай страховете си от другата/другият.... Понякога нашите собствени мисли са най-големият ни враг....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот green_water » 13 Дек 2007, 20:39

мерси за отговора!може ли да ми кажеш за коя тема става въпрос
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 13 Дек 2007, 20:55

green_water написа:мерси за отговора!може ли да ми кажеш за коя тема става въпрос

Темата се казва "Мания при повечето новаци", и както повечето теми тук във форума поставя някои въпроси, с които трябва да си наясно, преди да започнеш каквото и да било....още повече влияние и промяна в мислите на някой...
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор