СПЕШНООО

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот balthazar » 14 Дек 2007, 18:27

Значи ще ви цитирам едно изречение от един ритуал тъй като не мога да разбера кога трябва да направя въпросното нещо тази нощ след полунощ или утре помагайте моля ви спешно е много пълнолунието е на 24 точно ето изречението :

Девет дена преди пълнолунието, след полунощ се отива на гробище.От бинта се отмотава парче дълго 60-70 см .....Бинта трябва да стои на гроба 9 дена,до пълнолуние, когато ще се извърши ритуала.

та въпроса ми е тази нощ след полунощ или утре през ноща след полунощ че вече съвсем се обърках
Аватар
balthazar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот be » 14 Дек 2007, 21:24

balthazar написа:Значи ще ви цитирам едно изречение от един ритуал тъй като не мога да разбера кога трябва да направя въпросното нещо тази нощ след полунощ или утре помагайте моля ви спешно е много пълнолунието е на 24 точно ето изречението :

Девет дена преди пълнолунието, след полунощ се отива на гробище.От бинта се отмотава парче дълго 60-70 см .....Бинта трябва да стои на гроба 9 дена,до пълнолуние, когато ще се извърши ритуала.

та въпроса ми е тази нощ след полунощ или утре през ноща след полунощ че вече съвсем се обърках

Ми аз го разбирам като 9 дена преди ритуала . 9 дена преди пълнолуние . Ако ще се извършва на 24 , тогава слагаш бинта на 15-ти .
Дано съм ти помогнал, но не знам какво точно имаш предвид :wink:
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот balthazar » 14 Дек 2007, 22:41

ами то 15 е сега аз го сложих вече ако имаше впредвид утре (днес) то след полунощ ще бъде 16
Аватар
balthazar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Diablo » 19 Дек 2007, 11:38

На Бъдни вечер има пълнолуние казвате :).
Аватар
Diablo
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор