проклятия - действие

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот greyklock » 29 Дек 2007, 00:39

здравейте, не можах да реша къде точно да пост-на темата, но моля, ако администраторите решат, че не е за този раздел да я преместят в подходящия. благодаря предварително.
отдавна се консултирам с този невероятно полезен форум и, макар че имах известни трудности с регистрацията, бих искала да споделя малко личен опит за резултати от направени заклинания. по-точно заклинания от този форум, взети от мен, от хората, които са били така добри да ги споделят тук и приложени, спрямо конкретни ситуации.
дано да бъда полезна с изводите от крайните реализации на нещо, което не е лично създадено от мен, но е приложено успешно.
1. не зная точно в кой топик попаднах на доста богата колекция проклятия. изпаднала в крайно отчаяние, реших да пробвам нещо, което никога до сега не съм опитвала (макар и с леки изменения, наложени от моя стил, съжалявам). може би заклинанията са от слънчевият ариец или рънара 413 (извинявам се, ако не цитирам точно, но наистина не помня точно).
- това са невероятно мощни и доста бързодействащи заклинания за проклятие. резултатът е стихиен. в определени случаи действа доста отрезвяващо над опр. индивид и кара хората да се замислят сериозно- може би това е 1 от положителните аспекти на проклятията
- тези заклинания определено не са за начинаещи.
2. любовна магия - тъй като осн. питания почти навсякъде са за любовна магия, бих споделила - никога, абсолютно никога, при каквито и да е обстоятелства не правете любовна магия. това са едни от най-коварните заклинания, които (особено от начинаещи) водят до катастрофални последствия. при това за всички участници в "сагата".
благодаря, че ме "изслушахте"
Аватар
greyklock

Мнениеот Secret_name_ » 29 Дек 2007, 07:26

Бравос!

Точно така си е особено за любовните заклинания или магии ... Много се радвам да прочета такива мнения ,като твоето!

Хубаво е да има отговорни хора или както казва един мои познат "Не всичко и не на всяка цена!"
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 29 Дек 2007, 09:53

greyklock написа:здравейте, не можах да реша къде точно да пост-на темата, но моля, ако администраторите решат, че не е за този раздел да я преместят в подходящия. благодаря предварително.
отдавна се консултирам с този невероятно полезен форум и, макар че имах известни трудности с регистрацията, бих искала да споделя малко личен опит за резултати от направени заклинания. по-точно заклинания от този форум, взети от мен, от хората, които са били така добри да ги споделят тук и приложени, спрямо конкретни ситуации.
дано да бъда полезна с изводите от крайните реализации на нещо, което не е лично създадено от мен, но е приложено успешно.
1. не зная точно в кой топик попаднах на доста богата колекция проклятия. изпаднала в крайно отчаяние, реших да пробвам нещо, което никога до сега не съм опитвала (макар и с леки изменения, наложени от моя стил, съжалявам). може би заклинанията са от слънчевият ариец или рънара 413 (извинявам се, ако не цитирам точно, но наистина не помня точно).
- това са невероятно мощни и доста бързодействащи заклинания за проклятие. резултатът е стихиен. в определени случаи действа доста отрезвяващо над опр. индивид и кара хората да се замислят сериозно- може би това е 1 от положителните аспекти на проклятията
- тези заклинания определено не са за начинаещи.
2. любовна магия - тъй като осн. питания почти навсякъде са за любовна магия, бих споделила - никога, абсолютно никога, при каквито и да е обстоятелства не правете любовна магия. това са едни от най-коварните заклинания, които (особено от начинаещи) водят до катастрофални последствия. при това за всички участници в "сагата".
благодаря, че ме "изслушахте"

Добре е, че се осмеляваш да споделиш личният си практически опит в тази насока. Но докато информацията има характер само на обикновено предупреждение /Внимавайте! ; Не си правете шега!; Не е за начинаещи! и т.н./ едва ли ще има нужната полезност. По-уместно би било да се споделят конкретните последици, които са настъпили в резултат на магията, наред с ефектите. Това е нещото, което ще накара начинаещите, пък и не само те, да се замислят за реалната отговорност, с която се нагърбват. Иначе всичко остава полвинчато и завоалирано
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Enforcer » 29 Дек 2007, 10:38

Secret_name_ написа:Бравос!

Точно така си е особено за любовните заклинания или магии ... Много се радвам да прочета такива мнения ,като твоето!

Хубаво е да има отговорни хора или както казва един мои познат "Не всичко и не на всяка цена!"

Ами, дай направо да предложим на Wizard да махне раздела "Любовна Магия" ? :)
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Secret_name_ » 29 Дек 2007, 10:39

Да ,съгласна съм с по-горното мнение !Когато предупреждаваш е хубаво да споменеш защо трябва да сме предпазливи и какви са последиците които ти си изпитал?!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Secret_name_ » 29 Дек 2007, 10:43

Имам предвид мнението на Avanabil
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 29 Дек 2007, 10:44

искате конкретни последици от любовната магия - ето ви няколко - като малка пубертетка направих магия на едно момче,тази с кръвта (това сега ми е огромна обица на ухото) та живота ми през следващите 3 години се певърна в ад.Момчето се промени само за дни само че някак не беше същия буквално сякаш беше зомбясъл след това започна да се държи с мен сякаш съм негова собственост ,домашния му любимец,и най гадното от всичко беше погледа му сякяш беше психопат някакъв, а аз се депресирах от мисълта какво съм направила.Депресийката малко се позасили и в крайна сметка стигнах до кабинета на психолога.Е това беше много отдавна и никога не мисля и не говоря за това,но все пак ако ви хареса историята давайте правете любовни магийки.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Secret_name_ » 29 Дек 2007, 10:46

Които иска да си прави любовни заклинания и магии ,въпроса е да не се прекалява и да се внимава!

В крайна сметка да се намесиш по този груб начин в живота на друг и да му промениш коренно представите,желанията и чувствата си е доста коварно,а да не говорим за последиците след това!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 29 Дек 2007, 11:01

treskea написа:искате конкретни последици от любовната магия - ето ви няколко - като малка пубертетка направих магия на едно момче,тази с кръвта (това сега ми е огромна обица на ухото) та живота ми през следващите 3 години се певърна в ад.Момчето се промени само за дни само че някак не беше същия буквално сякаш беше зомбясъл след това започна да се държи с мен сякаш съм негова собственост ,домашния му любимец,и най гадното от всичко беше погледа му сякяш беше психопат някакъв, а аз се депресирах от мисълта какво съм направила.Депресийката малко се позасили и в крайна сметка стигнах до кабинета на психолога.Е това беше много отдавна и никога не мисля и не говоря за това,но все пак ако ви хареса историята давайте правете любовни магийки.

Ти си го имала и без магия. Явно просто си искала да го задържиш.
Много интересното в случая е защо всички мнения срещу любовната магия, както и описващи ефекти от такъв вид са все от жени .. :wink:
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 29 Дек 2007, 12:28

Защото мъжете му казваме сексуално привличане... fnord.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Secret_name_ » 29 Дек 2007, 16:30

Не е само от жени!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 29 Дек 2007, 21:18

Подкрепям Enforcer да се махне раздел любовна магия или най-малкото да се редактира до основи и да се махнат опасните (99%) от ритуалите
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 29 Дек 2007, 21:32

Shedinko написа:Подкрепям Enforcer да се махне раздел любовна магия или най-малкото да се редактира до основи и да се махнат опасните (99%) от ритуалите

Ха-ха. Шединко явно не е проличал опита ми за ирония. :wink:
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 29 Дек 2007, 21:34

Подкрепям Enforcer да се махне раздел любовна магия или най-малкото да се редактира до основи и да се махнат опасните (99%) от ритуалите

Ами да ме извинявате ама това е най-голямата простотия която може да се каже!Я си представете че започнат да се махат всички опасни ритуали какво ще остане във форума?!Всеки има право на мнение , но това е магия , не е игра.Всеки сам определя кой ритуал е по силите му и кой не е.Тук абсолютно всичко се опира до самопредценка!Мислиш че си способен да направиш нещо-правиш го , така стоят нещата.Това не игра на кукли.Според мен е правилно да се пишат всякакви ритуали , както лесни(до колкото е възможно да се опеделят по този начин) така и опасни.Ако бъдат оставени само "безопасните" ритуали това ще ограничи бекрайно много нашите знания и умения , и форума ще е като осакатен(в буквалния смисъл).
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот treskea » 29 Дек 2007, 22:27

искам само да добавя,че магиите които съм правила, преди да влязя във форума и въобще преди да съм имала PC, съм ги търсила къде ли не.Когато човек си науми нещо,ама така яко си го навие на пръста, ще намери начин и пак ще се докопа до нужната му информация.Тъй че, с нас или без нас ,то като си няма мозък пак ще прави поразии.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 30 Дек 2007, 03:18

Enforcer или моя ;-)
runner413 та той форума взе да умира ако не си забелязал.Хмм и кой е казал да се оставят лесни ритуали ...няма такова нещо ти или четеш по 1 дума от мнение или не мислиш.Както и да е.Та за да ти кажа по нагледно какво имам в предвид ще цитирам.Думите са на твой колега модератор ...какво искам ти кажа с това ли ...седни, почети, помисли ...брой до 10 и обратната 10 пъти и ако си сигурен, че това което говориш наистина го мислиш давай поствай...в противен случай продължавай да copy->paste в раздел билки ;-)
rain написа:Това няма как да стане, не бих дал неща които в ръцете на непосветени са опасни.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Secret_name_ » 30 Дек 2007, 07:01

Съгласна съм с runner ... всеки зима за себе си решение какво да прави,а и все едно да искаш да се занимаваш с магия,ама да не правиш нали ???

То знанието си идва с опита в крайна сметка!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 30 Дек 2007, 09:41

Secret_name_ написа:Съгласна съм с runner ... всеки зима за себе си решение какво да прави,а и все едно да искаш да се занимаваш с магия,ама да не правиш нали ???

То знанието си идва с опита в крайна сметка!

Да, така е - знанието е някаква опция на опита, но и поразиите, и щетите са прикачени към знанието по същия начин. Аз и по-горе го казах - когато се прочете един ритуал в най-чистия му теоретичен вид, малко са хората, които ще се замислят, преди да го направят и преди да го възприемат само като ефект и краен резултат. Но, когато са описани и релните последствия, които настъпват по пътя към целта - тогава вече е по-различно, нали? Ето, за това става въпрос. Из други теми ми съм споменавала за неблагоприятното стечение на обстоятелствата в резултата на една или друга магия, използвана непредпазливо и импулсивно, така че, тук няма да се повтарям
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот runner413 » 30 Дек 2007, 10:43

...в противен случай продължавай да copy->paste в раздел билки ;-)

Това пък какво общо има?!Не не ми отговаряй , винаги има нужда от още спам по темите...
и ако си сигурен, че това което говориш наистина го мислиш давай поствай

Ооо , повярвай ми това което съм написал си е моето мнение.
И какво според вас ще промени ако след всеки опасен ритуал са описани последствията , мен ако питате-нищо.В моент на силен гняв , омраза или отчаяние всеки човек ще опита да направи въпросният ритуал без да с интересува от последствията.
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 30 Дек 2007, 11:32

Какво означава опасен за теб?
Всичко може да е опасно, ако не се прави както трябва.
И като излизаш от вас някой може да те пречука, ми тогва неизлизай...
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор