малко помощ!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот qani » 29 Дек 2007, 12:51

Здравейте,аз от скоро рещих да се занимавам с магия и от тогава може би започнаха да стават прекалено много савпадения в моя живот например както си стоя и нещо ми изкача в главата и после става нещо свързано с това което съм си мислила много е странно :roll: или разглейдам някой учебник на посока и после ме изпутват на същото нещо,което съвсем случайно съм видяла.Знам,че звучи смешно ,но ако някой ми помогне ще съм му благодарна. :wink:
Аватар
qani

Мнениеот venus » 29 Дек 2007, 16:50

Няма нищо смешно. И съвпадения няма. Това се случва при почти всички хора, но не всички обръщат внимание на тези неща. Вероятно откакто си започнала да се занимаваш с магия си започнала да се вглеждаш повече в това, което ти се случва. Каква помощ точно търсиш?
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот qani » 01 Яну 2008, 12:06

Ако можете да ми кажете дали може да имам дарба, в което малко се самнявам.
Аватар
qani

Мнениеот Secret_name_ » 01 Яну 2008, 12:25

Какво разбираш под "дарба"?

Няма такова нещо!

Не ти е нужно някои да ти казва имаш ли или не.Ти сама трябва да го прецениш!

Щом се съмняваш в себе си и в това,което имаш и можеш,няма да успееш да го развиеш !
Бъди сигурна в себе си,повярвай в себе си и резултата към които се стремиш сега,няма да закъснее!

Изображение
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 01 Яну 2008, 17:11

Започни да работиш върху себе си и следи резултатите - увереността в себе си идва с резултатите. Не всеки може да развие у себе си фантастични възможности, но с упражнения за волята и концентрацията може да постигнеш доста добри резултати, независио на какво ниво си в момента.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот be » 01 Яну 2008, 17:29

venus написа:Започни да работиш върху себе си и следи резултатите - увереността в себе си идва с резултатите. Не всеки може да развие у себе си фантастични възможности, но с упражнения за волята и концентрацията може да постигнеш доста добри резултати, независио на какво ниво си в момента.

Много мързел бе :mrgreen: А да ти кажа просто сега обръщаш внимание и за напред ще е така ... Нали знаеш каквото търсиш и искаш, те намира, тъй като ти си като един магнит, само че с потоци и енергии превличаш нещата . Ще става по смахното докато не свикнеш :) и стане нормално, ще имаш проблясаци и какво ли не ... Учи се от природата от вятара... При мен най-голямо значение в окултното развитие беше едно прибиране по улицата, когато почнах да мисля и да забелязвам всичко ... Просто се оглеждай и разсъждавай, пък щом си поела по тоя път все до някъде ще стигнеш, независимо какъв е резултата и колко време ще мине .
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 01 Яну 2008, 19:55

За мързел място няма... ако те мързи, забрави, че ще постигнеш нещо. Липса на мотивация е това.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mandragorko » 02 Яну 2008, 16:47

магията е живот:) а в живота няма място за мързел..
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор