Някой знае ли нещо за това

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот blessed » 30 Дек 2007, 23:49

Здравейте,

Имам опит с любовната магия, уика, с тази на богинята и донякъде с драконологията и демонологията, но досега никъде не съм виждала ритуал който да направи така, че да виждаш някого външно по - различен от това което е. Много ми е необходим. Правила съм някой ритуали за привличане на нова любов, които подействаха и хората които ми пратиха имаха тези качества, които съм поискала в ритуала, но имаха и много неприемливи качества и в последствие трябваше да се откажа от връзка с тях. Има един човек който намерих по - този начин и донякаква степен си пасваме, но не харесвам външността му и в случая или ще трябва да намеря нещо подобно или ще трябва да зарежа и него.
Моля ви ако някой знае подобен ритуал или нещо повече по темата да го сподели.
Благодаря ви предварително.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот be » 31 Дек 2007, 00:50

Като за начало му дай шанс. Промени го - смени му гардероба, води го по козметици, мозметици и квото се сетиш, че му е нужно . После като правиш магия имаше една из форума с качества, ( да напишеш 10 качества ) сложи и красота ... щото явно мн ти влиае този критерии... А и какво имаш предвид под промяна в твоята глава или принципно :) АКО Е ПРИНЦИПНО И АЗ БИХ СЕ ЗАРАДВАЛ icon_eusa_dance icon_oops
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот blessed » 31 Дек 2007, 01:22

Пробвах с гардероба и козметиците и имаше някакъв ефект, но почти незабележим. Използвала съм подобна магия на тази с 10-те желания. Може би ще използвам нещо подобно пак. Колкото до промяната по - скоро искам да е само в моята глава, защото ако успея да го променя външно(което много не ми се вярва че е възможно, но все пак) ще възникнат някой проблеми с инеднтичността му. Принципно мога да променя отношението му към мен и може би някой негови качества, но не искам да го правя за момента.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 31 Дек 2007, 08:17

blessed написа:Пробвах с гардероба и козметиците и имаше някакъв ефект, но почти незабележим. Използвала съм подобна магия на тази с 10-те желания. Може би ще използвам нещо подобно пак. Колкото до промяната по - скоро искам да е само в моята глава, защото ако успея да го променя външно(което много не ми се вярва че е възможно, но все пак) ще възникнат някой проблеми с инеднтичността му. Принципно мога да променя отношението му към мен и може би някой негови качества, но не искам да го правя за момента.

Това е много странно желание. Трябва ти нещо, което да промени трайно възприятието ти по отношение на този човек - почти е невъзможно, освен ако не успееш много здраво да се самохипнотизираш. При всички случаи това ще е изкуствено създадено и едва ли ще продължи дълго във времето... Иначе тук из форума съм срещала ритуал за красота, но истината е, че той не създава физическа красота, а оформя някакво очарование и обаяние, което само околните забелязват. В магията на Абрамелин Мага също има нещо подобно, но там се постигат илюзорни външни преобразявания с ограничено действие...
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот venus » 31 Дек 2007, 09:16

От колко време и до какво ниво е стигнала връзката ви, е важно. Понякога сближаването и интимността са достатъчни, за да започнеш да усещаш човека по друг начин.

А в общ план мисля, че грешката ти е, че искаш човек с опеределени качества, тъй като никога не можеш да обхванеш всички варианти и едно негово качество може да направи връзката ти с него невъзможна, ако е нетърпимо за теб. Може би трябва да си пожелаваш човек, който да е подходящ за теб във всяко отношение - физически, интелектуално и емоционално, необвързан с друг, без да конкретизираш повече.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот blessed » 31 Дек 2007, 12:37

avanabil, благодаря ти за информацията. Разрових се във форума и открих доста неща заочарованието. Благодарение на теб се сетих, че имам едно ритуалче за новогодишната нощ с подобен ефект. venus може и да си права че в това че искам човек с опеределени качества ми е грешката. По принцип и тези, които ги срещам без магия също си имат някакви проблеми и пак не стават. Тотално ми писна от този ужас и вече се чудя какво да измисля.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 31 Дек 2007, 12:47

Идеални хора няма, но има такива, чиито недостатъци просто нямат значение на фона на качествата им.. Пожелавай си това, което е най-подходящо за теб без да уточняваш много. Ще останеш приятно изненадана :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот blessed » 31 Дек 2007, 13:32

Райса благодаря ти за хубавия ритуал и инвокация на Венера. venus ще послушат съвета ти. Може би вселената има по - добра идея от мен за това какво ми е необходимо.
Аватар
blessed
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 01 Яну 2008, 20:50

A защо не се опиташ да намериш красивите черти в него. В смисъл, част от лицето му, например участака около очите и веждите, или скулите му, рамото или стегнатите му задни части :oops: .. няма значение какво, така постепенно ще свикнеш с него. Ако го харесваш, такав какъвто е по душа, не би трябвало да ти прави проблем какво му е лицето.. пак и не сме съвършенни : )
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 02 Яну 2008, 09:48

n0angel0s написа:A защо не се опиташ да намериш красивите черти в него. В смисъл, част от лицето му, например участака около очите и веждите, или скулите му, рамото или стегнатите му задни части :oops: .. няма значение какво, така постепенно ще свикнеш с него. Ако го харесваш, такав какъвто е по душа, не би трябвало да ти прави проблем какво му е лицето.. пак и не сме съвършенни : )

Това донякъде е изход, въпреки че много трудно се постига концентрация само върху определен детайл от външността на определен човек, с когото искаш да установиш ефективна комуникация. Дали дълго може да се работи в такъв "програмен режим", не съм сигурна
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор