Как мога да говоря с духът си

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот be » 02 Яну 2008, 21:52

Айде моля ви дайте нещо, че искам да го разпитам и да поговоря с него .. Ако някой знае нещо по въпроса много ще ми помогне .
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 02 Яну 2008, 21:54

Tи нещо не си добре
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот be » 02 Яну 2008, 22:05

DarkMagicMaster написа:Tи нещо не си добре

Може, но няма да съм единствения с проблеми тук . Ако може да се даде инфо и е вероятно да се дава, а не да се флууди и да се дават лични нападки ...
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 02 Яну 2008, 22:12

Ти си идиот погледни какво пишеш после говори за флудене .Говориш пълни глупости.И дразниш народа пък на мен ми доставя удоволствие да казвам на идиотите че са идиоти
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот be » 02 Яну 2008, 22:26

Благодаря ти много, еми за злото ми аз, както ти се изрази или за някоя моя същност или моя ангел хранител... няма значение вече просто искам да получа отговори сега отколкото по-късно да стане невероятно трудно за оправяне...

А духа ми, имах предвид другото ми аз ... не знам как да се изразя и то си си личи де ... :roll: моя личен, моето аз...

Но ще ти благодаря дори ако ми дадеш с кой мога да се свържа и по какъв начин... Дори и да е с божество... А и да е лесничко и простичко, но ако трябва и по труден начин ще го направим.

Благодаря ти много и няма за какво да ми се извиняваш, а аз даже на теб и на другите за неясното писане, но когато пиша, прекалено много бързам.
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 02 Яну 2008, 22:36

Земи се погледни в огледалото иди на психиатър помисли малко върху себеси и разбери какво искаш... Щото не може така и така... Казваш точно и ясно.И един от моите велики съвети чети бе момче/момиче незнам какво си ако си момче нещо ти хлопа верно че тоя аватар не ти проляга иии така фани чети и се образовай и ако вече нещо не разбираш питаш не да се правиш на жертва и да се опитваш да се впишеш в картинката лоши азове връзки с божества и секви глупости мисля че утре ще се телепортираш некаде....
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот be » 02 Яну 2008, 22:41

Гледай да не почукам и на твоята врата някой ден ( не е заплаха ) :wink:

И не флууди форума, защото като погледнем последните ти мнения, може да се лешиш от такъв... Нещо много влизаш в разправии с членовете на форума.. И не не се правя на жертва, просто се случват лоши неща на други хора... Аз съм си напълно добре ... Преброй си мненията и ми кажи колко смислени намираш из тях, защото мен ме е мързел да го правя, но не мисля, че ще са повече от десетина .
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DarkMagicMaster » 02 Яну 2008, 22:47

Еми къде смислени мнения като всичките мнения които са ми спам са към заблудени като теб... Ако теб те немаше и много други идиоти може би немаше да има толкова спам и глупости защото всички се вкарват в някъвки филми а ти си иделания пример..... Леле а и ако това е заплаха и ако некой ден почухаш на вратата ми да си връщаш мисля че тогава може да съм станал БОГ , пък и не вервам човек да живее толкова много ..... На теб ти предлагам да си прекратиш живота още сега нема смисъл....
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Secret_name_ » 02 Яну 2008, 23:14

Това са неща ,които не стават с искане .... Стават по естествен път ,тоест без да насилваш нищо!!!!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот be » 02 Яну 2008, 23:21

Secret_name_ написа:Това са неща ,които не стават с искане .... Стават по естествен път ,тоест без да насилваш нищо!!!!

Знам, аз си ги моля или те ми се явяват и се свързваме по някакъв начин, но лично със това, което седи зад мен, не знам духа ли ми е или какво се пада, защото както изброиха явно има мн ... опциики, но просто ми се искаше да разбера за информация и ако има да си го науча, защото би било полезна информация за много хора . Не съм го пускал с лоши намерения или да ви правокирам или каквото и да било, но явно ...

Еми благодаря ако не виждат модераторите или админит смисъл в тази тема, да я трият ако искат .
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 02 Яну 2008, 23:52

Питай в Канал 2001, там ще ти кажат всичко ;)
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Secret_name_ » 03 Яну 2008, 05:30

Най-вероятно говориш за дух-пазител или ангел-хранител!

Ако си развила себе си достатъчно добре,те сами се свързват с теб по начин ,по-които ти ще ги приемеш най-лесно без да те уплашат!

Може да стане чрез сън,но всъщност ти не сънуваш,а имаш съновидение!Всичко е много ясно!

Бъди търпелива!
Аватар
Secret_name_
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 03 Яну 2008, 12:50

be ти си КРЕТЕН....хора не се хабете и не коментираите темата пове4е
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот be » 03 Яну 2008, 13:51

Ем ок ... Не съм толкова опитен като вас... Но затова питам, можеше вместо да правите лични нападки да се обясни ... Триите темата и ме извинете за невежеството ... :wink: Да не съм запознат с тази страна на нещата, но не мисля, че и ти си се родил научен. Както и да е :) Айде :) живи, здрави .
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 03 Яну 2008, 15:40

be az не съм се родил ,но във всеки слу4ай не съм имал подходи като твоите....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот be » 03 Яну 2008, 16:03

mandragorko написа:be az не съм се родил ,но във всеки слу4ай не съм имал подходи като твоите....

Прав си ... Аз не мога да кажа, че ми е правелен подхода ... Затова като човек, който явно разбира ... Може да обясниш грешката ми и така... А не да ме наричаш идиот.. Но кво да се прави :) 10х все пак за разбирането .
Аватар
be
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 03 Яну 2008, 19:52

be написа:Ем ок ... Не съм толкова опитен като вас... Но затова питам, можеше вместо да правите лични нападки да се обясни ... Триите темата и ме извинете за невежеството ... :wink: Да не съм запознат с тази страна на нещата, но не мисля, че и ти си се родил научен. Както и да е :) Айде :) живи, здрави .

be,
ти искаш да сътвориш роман без да знаеш азбуката. Искаш да сътвориш симфония, без да знаеш нотите. И като някой ти даде напътствие, казваш - мързи ме да уча буквите и нотите, ама искам.

С искане не става - става с труд, упоритост и търпение. Става с четене и пробване. При всеки човек действат различни неща по различен начин, няма рецепта - това не е крем-карамел. Всеки от нас може да ти сподели свой опит, но ти сам трябва да откриеш какво и как се получава при теб.

Специално за теб са били най-дългите ми постове - нещо направи ли? Практически? Не вярвам.

И чети, чети, чети. Това е моят съвет. Отгоре нищо няма да ти падне. Прочети поне една книга от корица до корица. Тогава ще изникнат и нови въпроси, но помни, че само правилните въпроси получават отговор.
Аватар
venus
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор