семеини проблеми

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот sasmata » 08 Яну 2008, 21:07

Здравеите
Аз съм малко не вярващ но неща които ме заобикалят ме карат да чувствам че наистина има шарлатани и лоши хора които са способни да те наранят или дори по лошо само и само да ти отнемат щастието! Та по същество :От 10 години съм сирак и имах лошо детство ходих по ходжи /мисиолмонин съм/ по врачки и на всякаде приказки и приказки.Ожених се живота ми тръгна към добро но цялата отрицателна енергия се прехвърли към родителите и семейството на жена ми.И усещам че нещата няма дя спрът.Кажете какво или към кого да се обърна за помощ???
Аватар
sasmata

Мнениеот venus » 08 Яну 2008, 21:16

Каква отрицателна енергия? Как се проявява тя?
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот sasmata » 08 Яну 2008, 21:32

Ами наи напред по голямата ми бълдъза загуби новородено дете на 3 дни.Маиками на Тъщата се разболя много и сега е като бебе на няколко месеца.По малката балдъза се разболя от някаква болест и след много операции и хиляди левове не се оправя а е на 30 г и заради този косур е одбягват момчета а много иска да се ожени . На някалко пъти е създавала връзки но до три дни и момчетата бягат.Бащата на женами е наи зле едвам ходи не може да работи болници сърце абе не искам да говоря ат зле на зле затъват в заеми едвам живеят аз помагам колкото мога амеиго на няма подобрение !
Аватар
sasmata

Мнениеот venus » 09 Яну 2008, 05:29

Защо смяташ, че ти си причината за това? Иначе хората магиите за нищо ги нямат и си ги правят както се сетят, щом имате толкова сериозни проблеми, обърни се към човек с доказани качества - примерно ходжата от Долни Воден. За съм чувала добри отзиви.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот sasmata » 09 Яну 2008, 07:47

да наистина е добър ходихме при него но стария ходжа а не синът му.Старият ходжа се помина преди година и нащо.А сега синът му е голям шарлатанин.Кажи ми някои добър и достоен за вяра ходжа!
Аватар
sasmata

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор