Разлюбване

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот 8989 » 08 Яну 2008, 20:02

Има едно момче... От известно време не знам как това се случва на мен... Той ми е приятел, повече и не искам от него... Обичам го, той обича друга. Аз се радвам за него, всеки път, когато ми говори за нея и чуя вълнението в гласа му се чувствам щастлива. Плача и се смея, танцувам насред улицата, усмихвам се безпричинно, само като си помисля за него сякаш времето спира. Безкрайно много искам да е щастлив, дори да не е с мен, радвам се, че е срещнал Момичето и му пожелавам да се радват на всеки момент заедно. Само искам да спра да го обичам, защото той усеща чувствата ми и знам, че това го кара да се чувства неловко. Моля ви, ако знаете и можете ми кажете ритул, с който да премахна тази любов.
Аватар
8989
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот serafin » 08 Яну 2008, 20:15

Звучиш ми доста нелогично досега не съм срещал някой човек да се откаже от любовта размисли върху тези неща преди да пребегнеш до магиа :)
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 08 Яну 2008, 20:56

8989 написа: Безкрайно много искам да е щастлив, дори да не е с мен, радвам се, че е срещнал Момичето и му пожелавам да се радват на всеки момент заедно.

За първи път, откакто аз съм тук, срещам човек, който наистина обича - знам колко боли това, но и колко радост носи. Много голяма е вероятността в един хубав ден това момче да се събуди и да те погледне с други очи, когато най-малко го очакваш. Моят съвет е - запази любовта си и не се отказвай. Може да пропуснеш нещо наистина прекрасно, което на много хора и цял живот не се случва.

Ако решиш, прочети тези теми
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=

Но си помисли преди това. Носиш нещо прекрасно, не го убивай :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот serafin » 09 Яну 2008, 19:36

много добре казано venus icon_eusa_clap
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор