Когато съвпада час и минута?!?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Shedinko » 21 Окт 2007, 18:24

От извесно време когато погледна колко е часа ,все улучвам момент в който и часа и минутата съвпадат.Примерно днес 14:14 ; 16:16 някой има ли идея какво може да означава това,със сигурост не е случайност ,защото щеше да отшуми още преди няколко седмици ,а не да се засилва (че и по няколко път на ден) 8)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkMagicMaster » 21 Окт 2007, 18:32

Ще отмине просто си се настройл така.За един ден пуснаха към 6-7 пъти една песен по ситито и аз винаги се обръщах към телевизора и една я окапваше мастило.Немаше начин да знам кога става ма се го уцелвах.И да ти кажа не означава нищо.Случвало ми се и друг път като например няколко дена да се събуждам точно в 6:28 А.М. има други такива разбирасе и на всеки се случва...
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 21 Окт 2007, 18:42

Да не се притеснявам викаш оки ;)
П.п. Някой да ми изтрие темата или оправи заглавито, че сега видях правописната грешка и ме дразни :)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 21 Окт 2007, 20:02

И на мен ми се случва често. Това е случайност (или спрял часовник :) ).
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 21 Окт 2007, 20:10

А на някой случвало ли му се е да погледне часовника и часът да бъде 17:34 а после пак като погледне след няколко минути да е 17:14?!:?
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот DarkMagicMaster » 21 Окт 2007, 20:17

Тва е много яка заблуда ако не и халюцинация случвало ми се е да гледам часовника и да виждам че е 9 часа а след малко поглеждам и е 8 е как стават тия работ
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 22 Окт 2007, 06:05

Тук играе важната роля подсъзнанието което по инерция те кара да погледнеш в отчно определен момент а това е много обширно нещо и да се даде отговор на този етап ще е почти невъзможно .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 22 Окт 2007, 06:12

Хах хората дет им се сменя часът на часовика сигурни ли са,че не са сънували...нали една от проверките да провериш дали сънуваш е именно тази да погледнеш някой часовник да запомниш часът и пак да погледнеш и ако се е променил най-вероятно сънуваш и сънят става осъзнат...на мен лично ми се е случвало таак неволно да провеявам дали съм в сън и часовникът наистиана се сменяше произволно а тва за 14:14 и т.н. и аз редовно нацелвам тия моменти в последно време...относно песните...в дните около бала мн силноо ми повлия една песен...в един момент се случваше следното всеки път когато ми щукнеше да си пусна музикална тв по която по някъв повод я пускаха и тая песен все на нея попадах...и всъшност все още се случва мрън но вече доста по рядко....сега главно нацелвам същият изпълнител...имала съм случай да попадна на тая песен да изсумтя и да сменя на др музикална телевизия и тм пак тая песен смех...няма отърване...но се случват такива неща...шанс няма се плашиш
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот splinter » 12 Яну 2008, 00:06

На мене постояно ми се случва като погледна към часовника все да уцелвам и 38 минути не знам що?Часовете се различни ама минутите все са 38 :roll:
Аватар
splinter
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор