Здравеей

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот moonche » 11 Яну 2008, 19:48

Значи свещите, коите се използват в някои заклинание ароматизирани ли трябва да са или .. ? Може въпроса ми да ви се струва смешен, но все още съм начинаеща в тази област :oops: icon_thanks
icon_bye
Аватар
moonche

Мнениеот nishtoto » 11 Яну 2008, 20:07

Потьрси инфо за ароматите в архива.По добре за дадени деиности свьрзани с определени сили да бьдат ароматизирани.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 12 Яну 2008, 02:16

Зависи от естеството на това което желаете да направите.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 12 Яну 2008, 08:34

moonche написа:Значи свещите, коите се използват в някои заклинание ароматизирани ли трябва да са или .. ? Може въпроса ми да ви се струва смешен, но все още съм начинаеща в тази област :oops: icon_thanks
icon_bye

По-добре е да спазваш цвета на свещите и отделно да помислиш за подходящите благовония, необходими за ритуала. Има и ритуали, при които във восъка на свещите се добавят различни билки....Зависи.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот mandragorko » 12 Яну 2008, 10:14

използвай неароматизирани свещи,ако към ритуала е необходимо да се използват и аромати,нека те да бъдат отделни от самите восъци(ароматни пръчици,масла,билки-горени и други).за цвета на свещите подкрепям AVANABIL.тук наистина има значение,какъв да е той(усилва се действието на ритуала,има връзка със специфичните сили,които се призовават). в предена тема се обсъждаше и броя им при даден ритуал.ВАЖНО: ако не можеш да намериш свещи в определен цвят за даден ритуал,използвай бели! те са универсални и събирателни на всички останали цветове и ги има навсякъде(дори в магазините за хранителни стоки-битовите тънки бели свещи)! ....успех....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор