Доста отдавна си купих медальон с череп.Не е нищо особено,просто една от онези дрънкулки с минимална стойност.Но наскоро забелязах,че по черепа има гравирани някакви знаци.Понеже си нямам и понятие от руни,реших да попитам вас.Не ме мислете за параноичка,прекрасно знам че има 99% вероятност знаците да не значат нищо.Но все пак реших да попитам,за да съм абсолютно сигурна.Ще опитам да ви опиша знаците.
Така...първия е нещо като хикс.По средата,там където се пресичат двете линии,има кръгче.Четирите края на пресечените линии също завършват с кръгчета. Следващият знак прилича на корона.За основа има хоризонтална линия,в чиито два края има вертикални чертички,насочени нагоре.По средата на основата също има вертикална линия нагоре,по-дълга от двете крайни.Двете крайни вертикални линийки са с раздвоени краища,а средната,най-дългата с доста голямо кръгче.Последният знак е най-странен.Малко прилича не йероглиф.Вляво има драсната линийка,а вдясно нещо като обърнато наляво С.Дъга,огъната наляво,ако така ви е по-лесно.Над дъгата има драсната още една къса линия.Е,можете ли да ми помогнете?