Инвокация ...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот mandragorko » 22 Яну 2008, 17:42

Да се отървеш от досадни хора

Това е кратко хубаво заклинание, за да се отървеш от хора, които те дразнят.
Когато човека, който те дразни е близо до теб просто визуализирай пламтяща синя пентаграма на неговото/нейното чело. След това кажи на ум:
'Пропъждам те в името на позитивните сили на Вселената!'

Това кратко заклинание работи много добре и не наранява никого. Просто държи такива хора далеч от теб. Работи дори за пияни или надрусани хора, както и за такива, с които не се понасяш

заклинанието е копи-пейст от друга тема и е преведено от член на форума,не можех по друг начин да го извлача дотук....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот KaFFe^ » 22 Яну 2008, 18:00

М да, тва е добра идея. Вместо ти да се отдръпнеш от тях, те ще се отдръпнат от теб ;) Много ми хареса. Ще опитам и аз - за себе си имам съмнения, че ще стане понеже нямам опита в магията, но пожелавам успех на n0angel0s.
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 22 Яну 2008, 18:33

KaFFe^ написа:малка поправка :) момиче си, това променя доста неща. Но въпреки това пак те съветвам да постъпиш така. Вие сте с по лабилна психика и по емоционални но можеш да израстенш сама в себе си и да постъпиш по същия начин.

Това с мъжката логика беше много свежо, хехех :))))
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот KaFFe^ » 22 Яну 2008, 18:39

Е сега, чета тук - там книжки за мъжете, нали трябва да се разуча из основи :Р Не, че го приемам за 100% истина написаното в книгата но за себе си съм преценил и по мои наблюдения, че жените са доста елементарни до определена възраст докато ги вълнуват гримовете, дрешките и разните им други глупости. Всичко оказва влияние на бързата преценка :) А друг е проблема ако аз съм заобиколен с момичета/жени които нямат по логична мисъл от момчетата/мъжете около мен :) Не искам да се обиждат жените тук... определено не се отнася за тях :) Май пак ще остана неразбран както в съседната тема за проблема при новаците ^^ а да оповестя имам проблем с късите постове :) е поне ще имате четиво за напред :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 22 Яну 2008, 18:56

Такова е обкръжението ти, може би. А то е такова, защото такова ти си го избрал, но това е една друга тема. Не подценявай жените, защото много ще си патиш и най-вече не ги слагай под един знаменател - само съвет :-)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот n0angel0s » 22 Яну 2008, 20:03

KaFFe^ ..
Последния ти пост направо ми напълни душата!!! ДА НЕ СЕ ОБИЖДАТ ДАМИТЕ, но наистина има жени, който направо да им се чудиш как може да поддържат толкова елементарен капацитет на мозака си.. И аз като жена се отчаях от много женски индивиди.. Но пъм мога и да призная, че има жени, които ти грабват вниманието само с едно изречение.. упс.. сигурно звуча като някоя БИ.. :oops: , но т'ва др тема .. хах

а иначе по темата.. добре да кажем, че тези дни размисля нали..

но все пак за такива ритуали се изисква инвокация.. и тя спецялна ли е?! ВСЕ ПАК.. много съм нагла.. :oops:
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic_Soul » 22 Яну 2008, 20:24

Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно толкова по-мраъсно
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KaFFe^ » 22 Яну 2008, 21:28

Хахаха :) Пиша за последно не по темата. Не съм казвал, че всички са елементарни. Много интелигентни приятелки имам :) Да звучиш като БИ ? Хмм не е задължително като кажеш, че те кефи някое момиче да си БИ, аз също се радвам на добре изглеждащи и умни момчета :) тези предрасъдаци са довели до толкоз скапани детски души, неориентирани и объркани :) ама съм си Хетеро :Р всичко е в главата :) Радвам се че си поразмислила, и все пак гледай с добро :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Raya » 23 Яну 2008, 06:12

n0angel0s, човека на който искаш да правиш проклятието какъв ти се пада-роднина, с който имаш всекидневен контакт, познат, който ти се води приятел, преподавател? От чисто човешка гледна точка, един мой лектор веднъж каза 'Хората винаги се оплакват-от града, жената, работата. Ами като не им харесва-смени си града, смени си жената, смени си работата.' От духовна гледна точка-щом има такъв човек и ти влияе той е тук за нещо, ако разбереш защо е тук и научиш нещото или ще спре да ти влияе или ще изчезне. Няма да обяснявам инвокацията, защото да викнеш нещо от изброените в себе си, ако успееш ще е повече от стрес с доста дълготрайни енергиини последствия, другото е,че да караш някой да му е гадно с цел ти да получиш въображаемо възмездие за това, че на теб ти е гадно е безсмислено и загуба на енергия. Един човек губи значение когато спреш да му придаваш някакво значение (същото важи за всико), а ако държиш да използваш висши сили, по-добре се обърни към някой бог/богиня на справедливостта, той/тя да прецени как да се справи с човека. Последствията-едно гадаене може да ти даде вероятните изходи от ситуацията и дори да те посъветва как да постъпиш.
По темата мъже-жени, психологически книжки и фройдистки размисли-направете си една тема и търсете истината там. Ако я намерите се опитайте да влезете в съзнанието на другия пол (едва ли ще успеете) и пак я търсете.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот mandragorko » 23 Яну 2008, 13:42

сега е ред n0angel0s да обърнеш внимание на раздел ГАДАЕНЕ в магическия форум.да владееш магия е като да учиш език,започни с Аз-Буки,........започни с Таро...ще ти е по-интересно от инвокациите....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 23 Яну 2008, 17:44

Raya,

човек, който за пореден път се ебава с възможностите и възгледите ми. Човек, който се подиграва със самата мен. Много искам да се изгавря с него, така както той с мен!
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic_Soul » 23 Яну 2008, 17:49

ами ако ще правиш ритуала прави го но на своя глава
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Raya » 23 Яну 2008, 18:10

n0angel0s, някои хора не си заслужава дори да се занимаваш с тях. Щом не е някой, който да се налага да имаш задължителен ежедневен контакт с него, послушай съветите на тия които казаха да го игнорираш, ако продължи да упорства се дръж като идиот или му се хили в лицето да се дразни. Като му направиш проклятие не само, че ще се закачиш още по-силно за него и такива като него изобщо, но и на себе си ще повлияеш негативно.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот venus » 23 Яну 2008, 18:37

n0angel0s написа:Raya,
човек, който за пореден път се ебава с възможностите и възгледите ми. Човек, който се подиграва със самата мен. Много искам да се изгавря с него, така както той с мен!

Ще спре да ти се подиграва, когато спреш да обръщаш внимание на подигравките му. Той се храни с твоята болка. Ако промениш отношението си към него, ще остане на сухо и ще си намери друг, на когото да се подиграва.

Рая е права - можеш да си навредиш по много начини, а не си заслужава - заради теб самата.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Magic_Soul » 23 Яну 2008, 18:43

третирай го като нищо прави се че той/тя не съществува все едно не го/не я виждаш има действие
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 23 Яну 2008, 19:30

n0angel0s вместо да продължаваш да пишеш още мнения,прави някой от постанати ритуали и забрави за случая-ОК?
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 24 Яну 2008, 06:54

mandragorko,

НЕ ми се карай само .. icon_angry
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mandragorko » 24 Яну 2008, 11:02

не намеквам(мислех с добро),НАТВЪРЖДАВАМ(все още с добро)....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Magic_Soul » 24 Яну 2008, 17:57

добре хора не се карайте на сила хубост не става като си го е на умила да го прави
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 25 Яну 2008, 12:52

да но това което си е наумила е глупаво и безмислено пренебрежението към един човек е най-голямото наказание и за това няма смисъл от някакви ритуали
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор