За упражненията - подходящи места.

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот KaFFe^ » 23 Яну 2008, 07:41

Надявам се тук да се получат интересни предложения и решения.
Тъй като съм ученик и прекарвам поне 50% от времето си в училище или най малкото по 4-5 часа на ден, после учене в къщи и не ми е кой знае колко времето за практиката с магия. Въпросът е - мога ли да практикувам в училище? Примерно аз съм се захванал с овладяването на елементите. Мога ли да си ги упражнявам нещата в час. Ще дам и пример за зачудилите се. Вода - шише минерална вода, Въздух - колкото искаш в стаята и все мръсен и прашен :D Огън - това от съображения за сигурност няма да го правя там, а за Земя съм си оставил отделно време като малко по материален елемент, и едва ли ще мога да заровя ръка в паркетния под :) За шума това е ясно, че си е проблем но все пак упражнението в шум предполагам, че ще ми помага в последствие за по бърза и пълна концентрация. Общо взето това е, ако съм пропуснал нещо или не ви е ясно питайте :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 23 Яну 2008, 07:55

Можеш навсякъде, където успееш да се концентрираш. Между другото е много полезно да умееш да се концентрираш на шумни места и сред хора. А за магията в час - зависи какво смяташ да правиш все пак :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот KaFFe^ » 23 Яну 2008, 08:07

Еми като за начало ще се опитвам да се концентрирам - за медитация сякаш не подхожда самата дума и думите "в час" :) просто да си задам за цел, че това ще е мястото в което искам да направя нещо, за да си създам атмосферата. После мисля да премина и към сливането с елемента. Но ако мога да поискам още един съвет. С кой елемент да започна. Ще дам и малко инфо относно асцедентите ми понеже, прочетох някъде, че не само дадената зодия влияе. Да кажа, че нз дали ще е правилно изразяването ми :) - 3 пъти в Дева, 2 пъти везни и по 1 път Рак и Скорпион, имаше още 3 колонки които ми казаха да не ги гледам нямало нужда от тях- та сметката води 3 пъти земя, 2 пъти въздух и 2 пъти вода. Ако казах нещо безмислено плс кажи :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 23 Яну 2008, 08:52

По-добре е да си кажеш рожденната дата и час :) Може и не публично
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Magic_Soul » 23 Яну 2008, 20:18

трябва да се концентрираш да бъдеш напълно отдаден на това което вършиш и то шума ще се махне от само себеси(смисъл да не земеш да оглушееш а просто се опитай да го заглъхнеш)
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KaFFe^ » 24 Яну 2008, 15:03

Само да кажа, че номера със заглъхването е ставал случайно и то доста често. Все едно времето спира за мен, никакви звуци нищо. Сигурен съм за "спирането на времето" щото стана 1 път докато гледах тенис, обърнах се на др страна затворих очи понеже ми бяха изморени от светлината и в продължение на 2 минути никакъв звук на коментатор или каквото и да е било - не е щото може да е нямало звук защото резултата си беше същия и преди да се обърна. Абе има много странни неща които стават около мене ама не мисля, че трябва да им отдавам такова внимание, може би с течение на времето ще разбера какво са значили. Та към заглъхването - трябва да си го овладея да прав си :) Хайде някой друг да се присъедини, за идеи - изпробвани или не :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 24 Яну 2008, 17:17

Идеи - за какво?
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот KaFFe^ » 24 Яну 2008, 17:29

Ок затваряй темата :) Нямах време да си прочета последния пост, нещо явно съм се захласнал на някъде докато съм писал :)
Аватар
KaFFe^
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор