Заклинания с конци

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Назад към За Начинаещи

Мнениеот ~Talyn~ » 28 Яну 2008, 16:41

Здравейте! Нов сам ама знам някои неща...Значи до колкото за заклинанията с конци : ще ви трябват конци предпочитат се червени,гледаите да са естествени (коприна,вълна и др.).Трябва да сте концентрирани,вземете 3 конци и като започнете със първия връзваите го на възел докато заприлича на топченце(оставете като малка опашчица-естествено неможе до край!).Докато връзвате си казваите ваши думи например за здраве(може и за себе си мозе и за друг).Направете и с другите две по същия начин.Ако е за друг човек заклинанието трябва след като ги направиш даваш му предмет в които той ще го поеме ама трябва да незнае намеренията ти(предмета трябва да остане за него и да незнае за конците - гледаите да ги скриите).Е това е ако някой знаи други моля допълваите! Благодаря предварително!!!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 28 Яну 2008, 20:35

~Talyn~ написа:Здравейте! Нов сам ама знам някои неща...Значи до колкото за заклинанията с конци : ще ви трябват конци предпочитат се червени,гледаите да са естествени (коприна,вълна и др.).Трябва да сте концентрирани,вземете 3 конци и като започнете със първия връзваите го на възел докато заприлича на топченце(оставете като малка опашчица-естествено неможе до край!).Докато връзвате си казваите ваши думи например за здраве(може и за себе си мозе и за друг).Направете и с другите две по същия начин.Ако е за друг човек заклинанието трябва след като ги направиш даваш му предмет в които той ще го поеме ама трябва да незнае намеренията ти(предмета трябва да остане за него и да незнае за конците - гледаите да ги скриите).Е това е ако някой знаи други моля допълваите! Благодаря предварително!!!

Прав си за това, че се използват естествени материи, но цветовете могат да са различни в зависимост от целта.
Ето един зареждащ ритуал с въже:
Вземете дебело въже или шнур от естествена материя. Цвета в случая е без значение. Визуализирайте това, което желаете и в момента, когато почувствате най-силно концентрацията си върху желаното, направете възел като със сила издърпайте краищата му, докато се затегне напълно. В този момент е важно да усещате, че енергията на вашето желание се натрупва в самия възел. Носете възела постоянно със себе си и не пропущайте да го зареждате всеки ден като повтаряте "силовото упражнение" и влагате все повече духовен стремеж в действията си. Когато усетите, че е настъпил най-благоприятния момент за изпълнение на желанието, развържете или срежете възела, с което ще стане освобождаване на натрупаната енергия, необходима за реализиране на целта.

Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ~Talyn~ » 29 Яну 2008, 11:12

да благодаря за допълването за цветовете забравил съм го :) ама да попитам за някои от цветовете например зеленото то е цвят на спокоиствието нали? а червеното е на здравето? и може ли който и да е да напише по нещо за цветовете?
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот pirokinesis » 06 Фев 2008, 19:04

мога да кажа че ритуала въобще не е за новаци,ако чожека не знае как да се концентрира и да освободи енергията ще стане рикошет - мен например ме заболя страшно корема sad3 [font=Arial] [/font]
Аватар
pirokinesis

Мнениеот sasho 142 » 06 Фев 2008, 19:55

Talyn, ето това намерих в едни други сайтове:
символика на цветовете
Червено - елемент Огън! Страст, смелост, любов, енергичност, оцеляване.
Оранжево - амбиция, професионална релизация, бизнес, справедливост.
Златно - символизира Богът! Мъжка сила.
Жълто - памет, интелект, учение.
Розово - мир, грижовност, романтика.
Зелено - символизира Земята! Лечение,плодородие,избилие.
Синьо -елемент Вода! мъдрост, духовност,спокойствие,увереност.
Сребърно - символизира Богинята! Женска сила, женски митерии и тайнства. Интуиция,сънища.
Черно - отблъскване,прогонване.
Бяло - замества всеки друг цвят.

БЯЛО: Защита , Мир , Чистота , Истина
ЗЕЛЕНО: Изцеление , Пари , Успех , Късмет , Плодородие
КАФЯВО: Материалното , Лечение на животни , Къщите и домовете
РОЗОВО: Емоционална любов , Приятелства
ЧЕРВЕНО: Сексуална любов , Страст , Енергия , Ентусиазъм , Смелост
ЖЪЛТО: Ясновидство , Предсказване , Учене , Умът
ЛИЛАВО: Сила , Излекуване на смъртоносни болести
СИНЬО: Сила , Авторитет , Привличане , Късмет
ЧЕРНО: Поглъщане на негативното , Разрушаване на негативното

Черен - зло, магия, препятствия, отблъскване
Небесно син - спиритически и психически молби
Кафяв - успех в общите дела, професионални цели
Зелен - късмет, пари, бизнес
Оранжев - спокойствие
Пурпурен - сила, господство, управление на другите
Червен - любов, брак, секс
Бял - чистота, непорочност, защита
Жълт - отстраняване на препятствия, вещи или човек, носещи нещастие
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 06 Фев 2008, 20:09

много благодаря и за концентрацията си прав pirokinesis :)
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sasho 142 » 06 Фев 2008, 20:27

Мисля че от предишното ми мнение не става ясно какво е главното значение на всеки цвят и се сетих за една моя книжка с мандали където пише за тях и ще постна инфото от там:
червено-символ на енергиятя и здравето
злато-цветът на слънцето и боговете както и намесата им във физичното ниво
синьо-ума интелекта водата
зелено-усещанията природата и... ревността
лилаво- съчетание между силата на червеното и мъдростта на синьото
тайните и магията
жълто- погубване на вярата и символ на болестите (така поне пише в книжката но мисля че това не е вярно)
черно- смъртта скръбта подземния свят и нещата от по-горе
бяло-това от предишното ми мнение няма нужда от допълнителна информация

надявам се че не съм объркал някой
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 08 Фев 2008, 11:40

Това, което аз съм правила, е да нося зелено конче в портфейла. Привлича пари.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 08 Фев 2008, 16:32

Kotentseto написа:Това, което аз съм правила, е да нося зелено конче в портфейла. Привлича пари.

С жълт конец на възел се потиска апетита и се премахва безконтролното хранене....помага много в диетите за отслабване, но трябва да се прави всеки месец. Подновява се.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот BallFace » 09 Май 2008, 14:15

Ей кажете още такива с конци много е интересно.Като това с парите или жълтия конец.Мерси предварително :)
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор