маска

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот silver sea angel » 11 Фев 2008, 09:02

МОже ли някой да ми каже ритуал за сваляне на маската т.е за разкриването на истинската същност на човека зад маската
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Raya » 11 Фев 2008, 10:49

Една щипка наблюдателност, един буркан интуиция, един тефтер познаване на миналото и по-специално детството на човека, едно благовоние емпатия, няколко книги по психология, замесваш в казан с търпение и непредубеденост и вариш на средна до силна вяра.
Някои хора могат да преценят истинската същност на човек за минути, независимо как се държи, но ако не си от тези горните изброени помагат. Може и със сканиране, но тогава повече ще видиш ако има проблем някъде или с нещо и отново не може да е на 100% сигурност. За повечето хора интуицията ти, ако е силна би ти казала какви са всъщност, така че слушай нея. Ритуал не знам, хората сами решават кога да си свалят маските и кога да ги сменят. За да си свалят маските пред теб трябва да ти имат доверие. Ако става дума за твоята собствена маска ритуал на ти трябва, защото това зависи от теб.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот Nemezius » 11 Фев 2008, 11:04

Raya написа:Една щипка наблюдателност, един буркан интуиция, един тефтер познаване на миналото и по-специално детството на човека, едно благовоние емпатия, няколко книги по психология, замесваш в казан с търпение и непредубеденост и вариш на средна до силна вяра.
Някои хора могат да преценят истинската същност на човек за минути, независимо как се държи, но ако не си от тези горните изброени помагат. Може и със сканиране, но тогава повече ще видиш ако има проблем някъде или с нещо и отново не може да е на 100% сигурност. За повечето хора интуицията ти, ако е силна би ти казала какви са всъщност, така че слушай нея. Ритуал не знам, хората сами решават кога да си свалят маските и кога да ги сменят. За да си свалят маските пред теб трябва да ти имат доверие. Ако става дума за твоята собствена маска ритуал на ти трябва, защото това зависи от теб.

...или просто сканиране...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот silver sea angel » 12 Фев 2008, 11:29

Проблема е там, че въпросната личност се държи мн. лицемерно с всички, на които уж държи да знам че сигурн ще ми кажете, че тогава в деиствителност не държи толкова на храта колкто казва. Въпроса е, че един от тези наранени хра съм и аз и не искам да позволя да върти повече интригите си и да омотава и исползва още хора
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор