Как да разваля това!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот baby_witch » 18 Ное 2004, 10:12

От няколко месеца нещо с мен и маика ми нее наред!Мисля 4е ние напражена магия или има много силно негативно влиание на някои досещам се за кои става въпрос!И така цялото ни семеиство се разпадна,и започнаха да се случват много лоши неща!Незнам какво да правя!Кажете ми нещо с което да предпазя мен и маика ми защото започна да става много сериозно!Предварително ви благодаря! icon_dontknow
здрасти!
Аватар
baby_witch

Мнениеот Гост » 18 Ное 2004, 16:03

baby_witch написа:От няколко месеца нещо с мен и маика ми нее наред!Мисля 4е ние напражена магия или има много силно негативно влиание на някои досещам се за кои става въпрос!И така цялото ни семеиство се разпадна,и започнаха да се случват много лоши неща!Незнам какво да правя!Кажете ми нещо с което да предпазя мен и маика ми защото започна да става много сериозно!Предварително ви благодаря! icon_dontknow

Ето го другия неин постинг:
Здравейте аз се занимавам с викане на духове!И да опасно е зависи какво викаш !Аз ги викам по най-извесния начин! Този със буквите в кръг!И до сега винаги се е получавало!Чао

Е бебе-вещица защо не потърсиш помощ от духовете си?

Абе вие правите ли разлика между магия и телевизиони филми ? или магия и Хари потър ? ?!? или е по добре да си останем на ниво телевизия и как беше ... вещиците от истуик ?
Гост

Мнениеот baby_witch » 19 Ное 2004, 09:36

Еи защо винаги се заяждаш аз искам помощт а ти се заяждаш само !
Това ли ти е работата!Егати тъпотията!Аз повече няма да влизам в този тъп форум за6тото тук освен да се заяждате друго не знаете!И на всичкото отгоре много разбирате не сам видяла един свестен отговор в този форум!Аиде заяждаи се с някои друг тъпанар такав!!!!И сам сигурна че има много по хубави места от тук!Маината ти! icon_angry angry5
здрасти!
Аватар
baby_witch

Мнениеот Гост » 19 Ное 2004, 09:52

baby_witch написа:Еи защо винаги се заяждаш аз искам помощт а ти се заяждаш само !
Това ли ти е работата!Егати тъпотията!Аз повече няма да влизам в този тъп форум за6тото тук освен да се заяждате друго не знаете!И на всичкото отгоре много разбирате не сам видяла един свестен отговор в този форум!Аиде заяждаи се с някои друг тъпанар такав!!!!И сам сигурна че има много по хубави места от тук!Маината ти! icon_angry angry5

Е що за нерви ? и това са хора които се занимават с магия ? аз бих казал че си някоя лелка дето продава на пазара домати и краставици :))

Влизането не е задължително.

Не се заяждам, а казвам това което е очевидно. Провокацията показва колко струваш... най-вече по начина ти на реакция. Знам че си дете, но и децата са по отворени от теб ;)

Не си видяла свестен отговор ? Не си видяла това което искаш да видиш. Аз казвам само каква е реалноста - а това дали ти харесва или не ... си е твой проблем. Има много места кадето хората казват това което искате да чуете, ходете там. Църква, телевизия, радио, форуми разни .... изборът е огромен.

Наистина не претендирам че съм умен ;)

Както каза Морфей на Нео преди да му покаже истината : "И знай, обещавам да ти покажа само истината и нищо повече" - това на теб дали ти харесва, не е мой проблем.

Успех
Гост

Мнениеот Tanya » 20 Апр 2005, 17:03

Много филми това е!Кажи сега какво се получава!Занимавам се с магия от години!И за миг през ум не ми е минавало да викам дух..Ти знаеш ли какви духове викаш избщо!Много се радвам че гледаш филми,но вземи прочети нещо свястно и ще разберех ,че когато викнеш дух не занеш точно какъв ще дойде и може да е всеки.Няма само добри духове има всякакви-духове на убийци и каво ли още не!Не искам да те плашия,просто ти споделям експириенса на други хора ,които викат духове и си говорят с тях!Защо не си намериш по-добро занимание.Малка си още и не си се доучила!Сужелявам за отговора ми ,но нямам нищо против теб..Имам против това което говориш и правиш!
Аватар
Tanya
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот GreenLady » 03 Май 2005, 14:35

абе ти изобщо не си викала дъхове. Къво се правиш сега. Айде ти си най-великата :cool: :cool: :cool: да бе да
Аватар
GreenLady
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот GreenLady » 03 Май 2005, 14:36

t'va be6e za baby_wi
Аватар
GreenLady
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AZA » 03 Май 2005, 18:15

Таня , greenLady не че нещо , ама темата за духове е друга .. това Мортиму спросо го даде за сравнение ...
бабъ_витч - ей за тва се фнимава какво се пише и казва ... защото се получават засечки и то големи .. и все пак Мортимус можеше да и дадеш съвет ... аз нямам такъв :?
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор