загубих момчето на живота си...живота ми остана без смисъл

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот rav3n » 14 Фев 2008, 16:04

Моля за помощ.. под формата на съвет.. мнение.. заклинание.. дори и магия.. каквото и да е..
Историята...
Запознахме се във влака! Смешно нали?В първия момент останах поразена..идеалът ми за момче..точно така както съм си го представяла винаги стоеше от плът и кръв срещу мен! Нямах думи.. разговорихме се оказа се, че имаме едни и същи интереси, едни и същи разбирания..все едно слушах себе си! Разменихме скайп адреси телефони. Оказа се, че не само живее в моя град, ами и че учи в моя Университет. По-късно се оказа ,че имаме страшно много близки приятели и четири години сме се разминавали по сранен и смешен начин, докато не се запознахме във този влак. Както и да е събрахме се и двамата влюбени, доволни. Семейството му ме хареса, за нова година бях с тях. И аз и той сияехме от радост. Когато се върна във Варна всичко си продължи нормално. Помагаше ми имаше едно бащинско отношение (майка ми и баща ми са разведени и винаги съм изпитвала остра нужда от това) Той без думи го разбра. В държанието му имаше нещо, което до сега не бях срещала с други момчета. С другите нещата бяха нещо от типа "Ден да мине - друг да дойде!" А той дори ми помагаше да си избирам дрехи. Просто сбъдната мечта не можех да повярвам.
И тук нещо стана, така и не разбрах какво. Започнахме да се виждаме през 3-4 дни. Понякога и повече. "Мило сега съм еди къде си с еди кой си гледаме мач." "Мило ще пием" "Мило изтрезнявам" "Мило ще уча" "Мило ще играем шах" Както споменах имаме общи приятели. Не ме е излъгал наистина е бил с тях.Винаги е казвал истината. Няма друго момиче, не му е в стила да изневерява. Един ден го подведох. Разбира се, не нарочно. За него и живота си ще дам. Даже не ми даде възможност да му обясня какво точно се е случило (не съм му изневерявала, това е невъзможно) Изпрати ми смс "Много съм ти набрал, по-добре не ме търси тези дни, защото много лошо" шах! Добре.. от 6-ти този месец до 12ти чаках да ми звънне. на 12ти ми звънна имаше да ми дава някакви пари, с които му бях услужила. Дойде даде ми ги и тръгна. "Чакай! Какво става? Защо се държиш така? Какво си намислил? Да скъсаме ли искаш?" Мълчание..."Дръж се като мъж кажи ми какво става?"..."Ами нещата не вървят...Виждаме се супер рядко.." "Добре моя ли е вината за това? Кажи ми! Теб постоянно те няма."..."Донякъде е моя. Това е. Гайм овер"
Съмнявам се това да е истинската причина...
Как да си го върна? Без него... имам чувството, че ще умра. Майка ми, приятелите ми вече се притесняват за мен... Не съм свикнала да говоря за себе си..особено да пиша плачливи историйки. Но.. подяволите наистина съм отчаяна...
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 14 Фев 2008, 16:55

Първото и най-важно нещо в момента - не се отчайвай. Това е най-трудното нещо, но е от критично значение да запазиш спокойствие на духа и да изхвърлиш всички лоши мисли и емоции. В момента сте на кръстопът, а силата на любовта в комбинация с паниката ще те заведе мигновено там, където най-малко би искала - до действителна раздяла.

Това, че той ти е казал така, че се виждате по-рядко, по приницп нищо категорично не означава - може да е просто период. Хората се разделят за малко или за по-дълго, пак се събират. По принцип такова внезапно развитие на връзкта, без особен повод (ако си сигурна, че няма друга жена) е характерно за случаите, в които единият предявява доста претенции към другия, когато си прави много планове и сметки и смята, че всичко му е в кърпа вързано, като не е задължително това да е проявено в разговор или чрез действия - достатъчно е да се е случило подсъзнателно дори. В такъв случай другият се отдръпва без дори да разбира защо и в този момент истериите и паниката са действителната причина за края на връзката.

Така че моят съвет е да се успокоиш и да изчакаш, но наистина спокойно - не го търси известно време, остави го да реши той за себе си какво иска. Като имаш предвид, че между вас съществува енергийна връзка и всички твои емоции и мисли ще достигнат до него под една или друга форма. Така че, като казвам спокойствие, имам предвид наистина спокойствие, а не да се самоизтезаваш да не му се обаждаш, а вътрешно да се раздираш. Приеми, че е временно, че ако е твоят човек - ще се върне, прочети някоя книга от нашата библиотека тук и... търпение :)

А що се отнася до магията... забрави това. Имаш много други, по-ефективни оръжия в момента. Използвай ги правилно. Магията не разрешава проблеми, но може да създаде такива.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот avanabil » 15 Фев 2008, 00:11

venus написа:Първото и най-важно нещо в момента - не се отчайвай. Това е най-трудното нещо, но е от критично значение да запазиш спокойствие на духа и да изхвърлиш всички лоши мисли и емоции. В момента сте на кръстопът, а силата на любовта в комбинация с паниката ще те заведе мигновено там, където най-малко би искала - до действителна раздяла.

Това, че той ти е казал така, че се виждате по-рядко, по приницп нищо категорично не означава - може да е просто период. Хората се разделят за малко или за по-дълго, пак се събират. По принцип такова внезапно развитие на връзкта, без особен повод (ако си сигурна, че няма друга жена) е характерно за случаите, в които единият предявява доста претенции към другия, когато си прави много планове и сметки и смята, че всичко му е в кърпа вързано, като не е задължително това да е проявено в разговор или чрез действия - достатъчно е да се е случило подсъзнателно дори. В такъв случай другият се отдръпва без дори да разбира защо и в този момент истериите и паниката са действителната причина за края на връзката.

Така че моят съвет е да се успокоиш и да изчакаш, но наистина спокойно - не го търси известно време, остави го да реши той за себе си какво иска. Като имаш предвид, че между вас съществува енергийна връзка и всички твои емоции и мисли ще достигнат до него под една или друга форма. Така че, като казвам спокойствие, имам предвид наистина спокойствие, а не да се самоизтезаваш да не му се обаждаш, а вътрешно да се раздираш. Приеми, че е временно, че ако е твоят човек - ще се върне, прочети някоя книга от нашата библиотека тук и... търпение :)

А що се отнася до магията... забрави това. Имаш много други, по-ефективни оръжия в момента. Използвай ги правилно. Магията не разрешава проблеми, но може да създаде такива.

Venus ти го каза много добре. Предполагам, че в състояние на афект ще ти е трудно да го примеш, но се постарай, защото друг начин няма. Прочети го два или три пъти, докато усетиш идеята да се слееш с това развитие на ситуацията - единственото благоприятно за теб :))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот rav3n » 15 Фев 2008, 04:05

какво да кажа...той го каза..край... незнам явно не съм искала да се предам просто ей така.. .. не исках да става така.. но явно.. " ми мило тъй ша е" една от любимите му реплики...е.. просто е време явно да се изправя с жалката истина...и да си призная..че няма шанс е какво пък.. такъв е жовота.. ще се мъчим.. Благодаря за съветите определено ми бяха от полза..
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 15 Фев 2008, 05:42

Ако всеки път е край, когато хората кажат Край, щеше да е дошъл краят на света сигурно :) Горе главата!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот ExalTeD_0ne » 15 Фев 2008, 16:11

Ще го приживееш
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 15 Фев 2008, 22:03

Два пъти в живота си съм плакала за момче първия веше като бях на четири защото Любчо не искаше да се ожени за мен, а втория в шести клас... няма смисъл да го жалиш. В света има около 3 милярда мъже и с един тая бройка не се изчерпва. :wink:
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 15 Фев 2008, 23:50

The_Last_Angel написа:Два пъти в живота си съм плакала за момче първия веше като бях на четири защото Любчо не искаше да се ожени за мен, а втория в шести клас... няма смисъл да го жалиш. В света има около 3 милярда мъже и с един тая бройка не се изчерпва. :wink:

Признавам си, че такива съвети се дават лесно, защото и аз много пъти съм го правила. НО: Това е като момента, в който току-що излизаш от упойка и си претърпял хирургическа интервенция - Неописуемо болезнено и съсипващо състояние.....И ако ще 1 милион души да се изредят да ти кажат, че това е болка, която отшумява, няма сила, която да те накара да повярваш в момента.... Толкова е аналогично....З милиарда мъже са Несъществуващи за сетивата в момент, когато губиш "единствения". Добре е, че тези състояния преминават някак си...
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот rosisto1 » 16 Фев 2008, 13:13

Както ти казва VENUS само спокоино.Ако,няма друга жена бори се. Няма нужда от магии.Магията е вьтре в нас жените, помисли как го спе4ели когато се запознахте,какво оби4а да прави и какво не оби4а ти да прави6 Не може вината да е изцяло негова, може би иска да ти каже нещо но незнае как.
Аватар
rosisto1
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 16 Фев 2008, 18:58

Спри! Огледай се и продължи...Ако не е искал да ти каже нещо не търси отговор защото няма да го получиш докато той не иска да ти го даде ... Започни нова връзка ..Никой не е казал да спреш да го обичаш,но няма смисъл да седиш зад вратата прегърнала възглавницата чакайки той да влезе и да ти каже "...мила сгреших..." НЕ излез на вън ...усети магията в себе си и магията на зараждащата се от пустошта нова природа...започни ново начинание с нов човек ,а деня в който евентуално се върне стария ти помисли колко ти е силна любовта и има ли смисъла да правиш крачка назад
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 16 Фев 2008, 20:24

И къде е адекватният отговор, който иска момичето? Гледайки от една абстрактно-наблюдателна точка, вие не можете да дадете актуаелн отговор на зададеният въпрос.
1. Това е просто един пост
2. За реална представа, трябва да се говори лично с човекът, да се "усети"
3. Да, тук е форум да си помагаме един на друг, но не мислите ли, че първо трябва да оправим собствените си проблеми и след това чуждите?
Съгласен съм с мнението на Аванабил.
Шединко... малко по-съзнателно, моля те. Колкото и духовни личности да сме, не бих се ***** с дърво, извинявай!
rav3n има прекрасни ритуали тук, в сайта - и любовни магии, и такива, с които се търси подходящ партньор. Намери тази, която мислиш че е подходяща за теб. Наблягам на МИСЛИШ. Виждам, че си умна девойка и не би направила някоя глупост. Лично аз съм постнал няколко ритуала и на Венера, и на Афродита. Пробвай тях. Може да ти се струват лесни, но лично съм се убедил в ефекта им!
Късмет ти пожелавам и знай, че някой винаги те предпазва от неща, който не трябва да ти се случват :wink:
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Shedinko » 16 Фев 2008, 21:19

Arhimikus на млади години да ти се губи зрението душо :) Моля ви се хора ако ще ми чете някой постовете да го прави съзнателно, а не несъзнателно . Къде видя дървото в цялата ситуация аз не усетих .... Цитирам :"....започни ново начинание с нов човек...." Ако ми кажеш къде е мястото на дървото режа си главата ;)
8)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 16 Фев 2008, 21:26

Шединко, отново спамиш. Ако имаш да ми казваш нещо - на лична. Ако ще даваш адектватно мнение - дай го.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Shedinko » 16 Фев 2008, 21:36

Сега спамя МОЛЯ модератора да изтрие мнението когато има време.
Аз на лична нямам какво да кажа подчертах основната идея в съвета който и давам ,а това че съм добавил 1 излишно изречение не е толкова спам колкото да постнеш спам мнение в което обвиняваш някой че спами
Ако се бъркам поправи ме на лична.
МОДЕРАТОРА ДА ИЗТРИЕ МНЕНИЕТО КОГАТО МУ КЕФНЕ
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rav3n » 16 Фев 2008, 22:29

олеле... нее Шединко не ми казвай такова нещо.. как ще тръгна с друго момче това е ужасно!! И най-лесното същевременно .. но.. това ще е лъжа и гавра спрямо неговите чувства.. аз ще стоя и ще мисля за един.. ще ходя с втори.. ама ако той се усети, че просто е някаква играчка и ме зареже ще си хвана трети.. и няма край! Не смятам, че е честно спрямо чувствата на хората.. това едно на ръка.. второ.. не става въпрос да съм просто с някой.. там заради секс или да.. става въпрос за загриженост..за духовното .. за това това момче е толкова специално за мен.. затова искам него..
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 16 Фев 2008, 22:42

rav3n написа:олеле... нее Шединко не ми казвай такова нещо.. как ще тръгна с друго момче това е ужасно!! И най-лесното същевременно .. но.. това ще е лъжа и гавра спрямо неговите чувства.. аз ще стоя и ще мисля за един.. ще ходя с втори.. ама ако той се усети, че просто е някаква играчка и ме зареже ще си хвана трети.. и няма край! Не смятам, че е честно спрямо чувствата на хората.. това едно на ръка.. второ.. не става въпрос да съм просто с някой.. там заради секс или да.. става въпрос за загриженост..за духовното .. за това това момче е толкова специално за мен.. затова искам него..

rav3n, не е необходимо да правиш нещо, което цялото ти същество отхвърля, а именно, да се захващаш с друг мъж. Тази раздяла е нещо, което стоически трябва да издържиш сама. В момента си емоционално нестабилна - в такова състояние не се прибягва до ритуали, въздействащи върху неговите нагласи, защото желанието е примесено със същата доза страх. Ефекта ще е непредвидим. Казвам ти го като пример от практиката. И то най-погрешната съществуваща практика по тази тема.... Но това, което Архимикус ти препоръча, определно можеш да му обърнеш подобаващо внимание.....Насочи се към себе си ! Това е верния път и единствено по него няма да сбъркаш. Много късмет и бързо стабилизиране. :))
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот mandragorko » 16 Фев 2008, 22:59

....намирисва ли ми на енергиен вампиризам...или имам лошо обоняние...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 16 Фев 2008, 23:04

rav3n -ти сериозно ли ?!? не са ли те учили да четеш и да вникваш в смисъла..
1. преглътваш всичките си въпросителни съмнения и т.н.
2. Съобразяваш се с решението му
3. Изкарваш си депресионното състояние
4. След като си преодоляла "ЕГО-то" излизаш ,разведряваш се,оставяш миналото в една кутия която ти е лесно достъпна само когато се наложи ...
5.Харесваш си някой и той те харесва....Тук никой не казва да го използваш просто започваш от 0 и наново градиш,наново търсиш човека който да те направи щастлива или както разбираш любовта за себе си...
Един ден може би когато ти си с новата си половинка той ще дойде при теб ,ще иска да говорите тогава ще си изкараш онази кутия и ще я разгледаш ,ще я сравниш с сегашната кутия която пълниш с емоциите си ...Мериш на везните и току виж си решила че новата кутия е по ценна за теб ,слагаш печат архив на др. и я пращаш в милото си дневниче.... И в тоя момент ще си дадеш сметката че си са правила на много интересна ,вървежна и т.н. според вижданията си ,НО в крайна сметка си се държала като пикла и ще ти стане тъпо .....
Разбира се има и възможността старата кутия да натежи и ще се върнеш пр него ... и запомни ОТГОВАРЯШ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СВОЕТО ЩАСТИЕ !!! ....
Ако и това не те устройва тема та ти е поредната спам тема ,просто да си беше влязла направо в практическата част има 999 на ента магии с които да си го върнеш icon_censored
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 17 Фев 2008, 07:51

rav3n,

Когато обичаме нещо или някой прекалено силно, то/той ни се отнема. Може да го обичаш с най-силната, искрена и чиста любов, на която си способна, и той да си тръгне. Това се случва много често, особено на жените, поради спецификата на емоциите им. На мен например ми се случвало във всяка връзка - всичко е прекрасно, силни и истински чувства и от двете страни, забравям всичко и всички около себе си .... и в един момент всичко рухва. Без никаква причина. Мъжът дори не може да ми обясни какво става. Страдам, тръшкам се, приемам ситуацията накрая - къде да вървя... и той се връща. Сам. И ми се извинява, задето е постъпил така с мен, казва ми, че ако има идеална жена за него, то това съм аз и не знае защо ме е оставил. Няма и как да знае, защото няма вина за това - всичко е в самите нас. На мен трябваше да ми се случи 3 пъти, за да погледна към себе си и да разбера, че причината съм аз, моите чувства.

Според една много простичка и лесна за разбиране теория губим всичко, което поставяме над Бог. Ако идеализираш един мъж максимално (а ти в този случай го правиш, от думите ти съдя - за теб той е идеалният, човекът, който винаги си търсила), ти го превръщаш в кумир, обожествяваш го - тоест, преминаваш една граница, при която се случва нещо, с което да ти се покаже, че той е просто човек, далеч не е идеален. И този човек ще ти каже много обидни неща, ще постъпи към теб зле дотолкова, че да се убедиш в това, че не е идеалният. Не знам каква е религията ти, но в крайна сметка всички религии и фиософии предлагат набор от правила за правилен живот - правилен в смисъл, умереност във всичко.

Според друга теория всяка мисъл на човека е електро-магнитно колебание. Понеже живеем в океан от енергия, тя се предава в средата и действат там. Когато мисълта ти е прекалено концентрирана в някаква посока (а тя се усилва от емоцията, особено от любовта, омразата, страха), създваш силен потенциал. Всеки изблик в някаква посока ще предизвика потушаването му от противоположно действаща сила - всяко действие води до обратно по посока и равно по сила противодействие (основен физичен закон, познат на всички ни от 5 клас). Колкото по-важно е за теб нещо, колкото повече се концентрираш върху него, толкова повече рискуваш да го загубиш.

Така че, това е положението - някъде си прекалила. Минала си допустимата граница. Всяка претенция към света, всяко оплакване и тръшкане те водят в обратна посока. Ние сме гости тук и колкото по-рано го осъзнаем, толкова повече се повишава вероятността да живеем хармонично в този свят.

Затова ти казах - успокой се. Приеми, че можеш да го загубиш и това няма да е краят на света, дори в момента да изглежда така. Приеми, че всяка проблемна ситуация, която ти се случва, има отговора в теб самата - трябва да разбереш къде си прекалила с важността и да я понижиш. Когато балансираш собствените си чувства, е много вероятно той да се върне. Затова няма смисъл нито да се паникьосваш, нито да го обвиняваш, да му се сърдиш или да се сърдиш на себе си. Просто се успокой, прецени ситуацията и я погледни от друга гледна точка. Когато успееш с това, нещата задължително ще се оправят. Няма да е лесно, но едва ли имаш друг полезен ход.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот rav3n » 18 Фев 2008, 11:18

Мандрагорко или там ти болен ли си??. енергиен вампир ли каза че съм??.. Май нещо не ти е добре.. добре спокойно не се тръшкам вече.. не умирам.. дишайте шсе оправя. .колко енергиен вампир...хахаха..спокойна съм, приех загубата си, гледам напред, а не назад.. не съм го търсила.. лека по лека.. започна да миминава.. вече не прекалявам.. темата може да бъде затворена.
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор