помогнете ми

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот green_water » 19 Фев 2008, 14:34

има един човек,който постоянно и по всякакъв начин се меси в живота ми и ми създава ОГРОМНИ проблеми.вече незнам какво да правя...може би някъде из форума има подходящо решение,но нямам възможност да търся....от сега казвам,че съм начинаеща и няма да мога да се справя със по-сложни материали.моля ви ПОМАГАЙТЕ
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 19 Фев 2008, 15:38

Дай малко повече информация. Тай/тя в къщата ли ти е (роднина) или съсед, а може би семеен приятел?Можеш да сложиш снимката му (или коса, каквото намериш стига да го символизира) под прага на вратата си и така всеки път когато някой влезе да потъпква присъствието му у дома докато не спре да се меси. :wink:
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_water » 19 Фев 2008, 17:06

роднина ми е...не живее с нас...не идва често...и както всичко си е ок изведнъж почва да ми казва,че ми е най-голямия враг и т.н.винаги сме били близки,но от 3 месеца незнам кво става....даже днес ми праща съобщение:
"предупреждавам те - пази се от мен и се оглеждай, защото не знаеш кога и какво ще направя!приключвам разговорите с теб!започвам да действам!"
преди 2 седмици се скарахме/пак незнам защо/и от тогава нищо.веднъж идва в нас,аз си бях в стаята и не дойде при мен.от тогава никаква кореспонденция,до....това съобщение.
това със снимката е добро,но тя има проблем само с мен и не мисля че не е подходящо.в смисъл с другите вкъщи отношенията са много добри
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The_Last_Angel » 19 Фев 2008, 17:18

green_water написа:това със снимката е добро,но тя има проблем само с мен и не мисля, че не е подходящо.в смисъл с другите вкъщи отношенията са много добри

Това не значи, че не можеш да го направиш, тъкмо няма да имате никаква връзка. На колко е тая мочла и с какво конкретно те заплашва?
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_water » 19 Фев 2008, 17:22

объркала съм...исках да кажа че не мисля че е подходящо
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 19 Фев 2008, 20:09

на 42г е.всичките заплахи са от тоя род-нищо конкретно...точно това най-вече ме притеснява,че незнам какво може да направи...и ако трябва да съм точна,сестра на майка ми е и не ми се иска да им късам връзката.трябва ми нещо,с което да остави само мен,не цялото семейство,защото те са в мн добри отношения
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот cvete80 » 19 Фев 2008, 20:21

Добре, задавала ли си и директно въпроса, защо се държи така...
Аватар
cvete80
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 19 Фев 2008, 20:58

многократно...а отговора е редовния-все едно не съм казала нищо
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот cvete80 » 19 Фев 2008, 21:50

А ти някакво предположение относно това, защо тя се държи така, нямаш ли
Аватар
cvete80
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 20 Фев 2008, 05:47

не.както вече казах както всичко е ок и изведнъж се почнаха тези неща.може да се каже,че почти никога не сме се карали.е,има ли сме търкания но кой ги няма....
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lostsoul » 20 Фев 2008, 08:46

а говори ли ти така пред другите? Бих те посъветвал единствено следващия път когато ти изцепи няква подобна тъпотия, не да се притесняваш каква е причината за това поведение и дали е в теб. Абе просто и кажи сериозно погледния в очите със сериозен тон" Не ме занимавай с проблемите си факта,че сме роднини не е причина да ме занимаваш с глупостите ти!!!" и приключи разговора. Случвало ми се е подобно нещо да ме зимат за мезе без причина и при мен е действало. Ако вече продължи да ги ръси тия работи и станат нещата мн сериозни опитай се да покажеш на другите отношението и към теб. Според мен в тия ситуации хората, който ръсът така наред простотии и заплахи са се затворили мн дълбоко в себе си и развиват някакво изумително озлобление или към 1 човек или към група от хора. Според мен ефективния вариант е ти ако си потърпевшия от това озлобление просто да им се озъбиш и по този начин можеш само да ги изкараш от собствената им черупка. violent1 :mrgreen:
Feels like God looks like Fool...
Аватар
lostsoul
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kotentseto » 20 Фев 2008, 09:51

Купи няколко малки огледала и ги разположи из къщата така, че да сочат всички прозорци. Това връща обратно негативната енергия към този, който я е изпратил.
Това е вид защита и не знам дали в твоя случай е най-подходящата, но това ми хрумна, докато четях постовете ти.
Успех желая!
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_water » 20 Фев 2008, 10:53

мерси на всички,но наистина ми трябва нещо спешно,защото нещата излизат извън контрол
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 20 Фев 2008, 11:17

Предвид обстоятелствата, ако искаш да се предпазиш от зложелателен човек, който идва в дома ти,
може да използваш следния ритуал за да го прогониш без да ти създава допълнителни грижи.
Вземи сяра на прах. (може да се купи от повечето аптеки) и ситно смлян черен пипер.
В празно шише смеси сярата и черния пипер и го затвори с капачка. Приготви и една метла.
Следващия път, когато зложелателя те посети в дома ти, веднага след като си тръгне, без никой да те
вижда, след него на прага на входната врата започни да ръсиш от сместа в шишето, а с метлата започни
да я измиташ навън в посоката в която е тръгнал, като повтаряш следното няколко пъти:
"Върви си (името на човека)! Нека кракът ти никога не стъпва вече тук! Върви!"
Можеш да повториш ритуала още няколко пъти, рано или късно зложелателят ще се откаже да идва в дома ти.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот sasho 142 » 20 Фев 2008, 12:06

Ето още един лесен ритуал:
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=
Изпробвал съм го-първоначалния ефект беше краткотраен, но после всичко се оправи и сега сме в добри отношения.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aka6a » 26 Мар 2008, 02:28

Здравейте аз съм нов потребител, а и нямам големи познания.Човек на който държа чува и си говори с близка за нея починала жена. Тя трябва да си замине, но не знам дали иска беше отклончива в отговорите си. Моля някой ако знае начин да се помага на духове, които не могат да напуснат земята да ми пише...
Аватар
Aka6a

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор