Моля дайте съвет...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот alex2002 » 03 Мар 2008, 14:38

Здравейте отново,много ще ви бъда благодарна,ако ми помогнете да взема решение,защото относно тези неща не съм споделяла никога с приятелки,особено като знам какво е мнението им за магиите и прочие.
Та накратко проблема : от една година имам "неангажираща" връзка с един човек,в началото всичко си беше наред,но на този етап тези отношения не ме удовлетворяват,иска ми се да сме по-често заедно и т.н. И той иска да сме заедно,но някакси го е страх от по-сериозни отношения.Според вас редно ли е да дам лек тласък на връзката ни или просто да оставя нещата в ръцете на съдбата ?
Благодаря предварително ! :)
Аватар
alex2002

Мнениеот jema » 03 Мар 2008, 15:00

здравей.не искам да влизам в ролята на психолог-дърдорко,но говорили ли сте подробно за този негов проблем,ако мога така да го нарека?
jema

Мнениеот ultramarin » 03 Мар 2008, 15:20

привет, алекс, това е форум за магии - може да ти дадем ритуал с който да си решиш проблемите... все пак тука се занимамваме с магии и заклиняния, а не със семейно консултиране... ако искаш друго виж тук:

http://www.nikolinka.com/forum/index.php
http://forum.all.bg/postlist.php/Cat/0/ ... gia/page/0
http://obshtuvane.start.bg/
http://forum.az-jenata.com/
http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/f81.html
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот alex2002 » 03 Мар 2008, 15:56

Знам за какво е форума ultramarin , мога да чета . Вместо да се заяждаш дай някое ритуалче,ще съм ти благодарна :-))) И другия път ще внимавам къде пиша .
Аватар
alex2002

Мнениеот runner413 » 03 Мар 2008, 16:13

Защо както сама си написала по-горе не оставиш нещата в ръцете на Съдбата?Защо всичко трябва да опира до магията и ритуалите?!Това че сегашното положение на връзката ви не те удволетворява не значи , че трябва да притиснеш с магия човека до стената и да го накараш да прекарва цялото си свободно време с теб!Ами замисли се малко-всеки човек има нужда от лично пространство и време!А пък е възможно и ти да пораждаш този страх от сериозно обвързване у него , не си ли се замисляла за това?
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот venus » 03 Мар 2008, 16:23

alex2002 написа:Според вас редно ли е да дам лек тласък на връзката ни или просто да оставя нещата в ръцете на съдбата ?

Ако искаш да останеш сама, дай тласък.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот alex2002 » 03 Мар 2008, 16:43

Благодаря ви много runner413 и venus,аз така и съм направила ,оставила съм нещата в ръцете на съдбата,просто напредъкът за година ми се видя малък и си мислех ,че мога да дам тласък на съдбата...Относно притискането и страха от обвързване,някой преди мен е свършил тази работа,аз само се боря с последствията.Спирам до тук,че форума не е за лични оплаквания...Мерси още веднъж!
Аватар
alex2002

Мнениеот jema » 03 Мар 2008, 16:50

вижте,не всеки вярва в съдбата и се оправдава с нея,когато някои неща от живота не вървят.мен примерно ме дразни ,когато някой каже,че така му било писано.но разни хора,разни идеали.
алекс,разгледай ако искаш секцията за любовни магии по-подробно.всеки би могъл да ти даде някакъв ритуал,но ще е от негова собствена гледна точка.всеки би могъл като разбирач да те залее с някакви ритуали.и аз мога.но отговорът е в теб.просто още не си стигнала до него.звучи клиширано,но се опитай да чуеш вътрешния си глас какво казва.ако надделява да направиш ритуал,имаш свободата да го направиш,после ако не стане очакваното,поне ще знаеш и ще имаш опит.
успех.
jema

Мнениеот Nemezius » 03 Мар 2008, 16:53

Alex2002, а като искаш някое ритуалче- защо не се започнеш и да четеш(преполагам това го можеш)- в хедъра на сайта има едно "Търси"... ползвай го... Или просто прегледай множеството теми, като тази тук, в секция "Любовна магия"... И дори и да си намериш подходящ ритуал- не разчитай на това- ако знаеше как да изпълниш даден ритуал/чант- щемаше да ни питаш нас...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот mandragorko » 03 Мар 2008, 17:18

...сестро alex2002,наистина прегледай добре форума,както и ползвай търсачката в него,но както каза Venus,давай с тласъци(оле,тази дума май има много мръсен подтекст) и гледай какво става...току си останала от два стола на земята(единият е това,което имаш вече-някаквите взаимоотношения с пича,вторият-последствията от любовните заклинания,които почти винаги са отрицателни....който иска нека спори с мен за това....
...относно личното пространство на човека,ами хора,осъзнайте се!...как бихте се чувствали вие,ако някой е постоянно до/под/над вас(не говорим за семейство,там нещата са на друга плоскост)....имал съм подобни премеждия,просто прекъсвам взаимоотношения с човека и нека си бие главата в стената за стореното над волята ми...има един много стар лаф-"играчка-плачка".....всеки да си направи изводите...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор