Заклинание/Ритуал за Астрална Проекция(Копие)

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот black-bullshit » 13 Мар 2008, 16:28

Съществува ли такова заклинание или ритуал?
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wiesmann » 13 Мар 2008, 18:29

Не,астралната проекция е умение,не ти трябва ритуал да го можеш.Един от известните методи е излизане на астралното тяло от "коронната чакра",която е разположена на върха на главата.Трябва да знаеш също,че астралното тяло се различава по конструкция от енергийната система в тялото.Духовната форма е сублимирана версия на жизнената сила.Трансформацийте следват:
първична сила>>>жизнена сила>>>духовна сила>>>празнота(великия предел)
Духовната сила се намира в центъра на мозъка,зад междувеждието.Продължителна концентрация в тази област може да ти даде пълен контрол върху астралното ти тяло.Аз използвам следната техника:
Първо си изчиствам съзнанието от всички мисли,като не се опитвам да се концентрирам на сила(околу 15мин)
Когато се усетиш вече достатъчно празен,насочваш "концентрацията" или "волята" си в центъра на мозъка,ако вече имаш опит в контрола върху вътрешната ти енергийна система ще ти е по лесно.Важното е концентрацията да е върху "духовната светлина" в тази област,а не върху самия мозък,усещането е като,че ли имаш 3то вътрешно око там и то съдържа собствена вселена в,която потъваш.Най-силният ефект настъпва,когато тъмнината в съзнанието ти ще се замени от златиста светлина,това упражнение е добро не само за астралната проекция,но и за всички други "пси способности" като цяло.Не искам да те лъжа,че ефекта идва за няколко дена,нужни са дълги години упорити тренировки.

Поздрави
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот black-bullshit » 13 Мар 2008, 21:35

благодаря за инфото
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Abathor » 14 Мар 2008, 09:36

Аз пък преди доста често си насочвах енергията към така нареченото 3-то око.Концентрирам я там и после го карам да сияе в някаква бяла светлина поято се разпръсква пред мен.Веднъж се прецаках като правих това пиян и си докарах неприятности - нещо като енергийно топче беше заседнало там...разкарах го но яко главоболие ми създаде.
Затова не винаги ми слушайте глупостите :)
За астрална проекция ще си готов когато усъвършенстваш менталната.
Има в някой демонологии духове който помагат за развитие на сетивата но мисля че това е малко неприемлив вариант - цената ще ти струва също толкова усилия колкото и да го направиш сам.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sasho 142 » 14 Мар 2008, 14:59

А интересно ми е дали може да се направят няколко астрални копия, или по-точно, тъй като това е вид тяло и имаш само едно такова, дали може астрално да разделиш ума си на самостоятелни части, които после да се съединят в теб и да получиш всичките им преживявания (не говоря за напълно самостоятелни части, просто да вършат различни неща и единствената им връзка да е телепатия, например :? ? )?
icon_thanks
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот wiesmann » 14 Мар 2008, 15:16

Самостоятелни не могат да станат,но човек получава във всеки един миг подсъзнателно информация за всичките си мисли и спомени,един вид опита му,но проблема е,че няма контрол върху подсъзнанието си.
Медитацията е единствения на мен известен метод,който кара разума да побира все повече и повече информация едновременно.Например ако човек се вглежда в заобикалящата го среда,той не може да се концентрира еднакво върху всеки предмет,ако се опита всичко се размазва,точно този проблем може да оправи медитацията.В библиотеката на сайта ,всеки,който разбира английски може да намери добър матерял по темата.Аз лично най-ми допада начина по-който Кроули обяснява тези методи на практикуващите,защото премахва излишните окултни термини и представя нещата по нагледно без да предизвиква излишно объркване.
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sasho 142 » 14 Мар 2008, 18:23

Да споря или да не споря?
Мисля, че е възможно, но явно човешките окултни способности не са достатъчни за това нещо.Ще се опитам и каквото постигна BangHead .
Все пак благодаря за препоръката! icon_thanks
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор