Как да разбера дали сам постигнал нещо с чакрите на рацете?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот TeroR » 20 Мар 2008, 08:09

Моля ви някой ако знае как да разбера дали сам отворил чакрите на рацете и какво мога да правя с тях да ми каже.Благодаря предварително icon_thanks icon_thanks icon_bye
TeroR

Мнениеот n0angel0s » 20 Мар 2008, 10:32

Еми ти сам ще разбереш. Чакрата се отваря, тогава когато ти сам усетиш, че протича енергия между тях.. Тя може да бъде усетена като топлина, студ, или просто енергия. Е, от теб зависи колко ще развиеш тази енергия.
Полезна е за много неща, като започнем от по-лесното усвояване на някой кинези, до лекуване (мисля, че рейки се занимаваше с пренасяне на енергията на ръцете към тялото на болния за лечение чрез енергия).
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wiesmann » 20 Мар 2008, 12:19

TeroR написа:Моля ви някой ако знае как да разбера дали сам отворил чакрите на рацете и какво мога да правя с тях да ми каже.Благодаря предварително icon_thanks icon_thanks icon_bye

Важното е да контролираш енергийната циркулация през каналите,оттам вече ще можеш да регулираш чакрите :wink:
Предлагам ти да не се подлъгваш от чувствителноста на нервните окончания в тази област,много хора бъркат топлината на собственото си тяло с действителната енергия,която тече през каналите.
Аватар
wiesmann
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 20 Мар 2008, 12:57

TeroR написа:Моля ви някой ако знае как да разбера дали сам отворил чакрите на рацете и какво мога да правя с тях да ми каже.Благодаря предварително icon_thanks icon_thanks icon_bye

Проявявам уважение към въпроса, който те вълнува, но не разбирам защо си го поставил не там, където трябва? За напред се постарай да обръщаш внимание и на тази подробност!!!
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор