?????

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот GreenLady » 03 Май 2005, 14:08

hi na vsi4ki. :smile: imam edno vupros4e. Baba mi nameri na putq durveno qice na Velikden. Az sum 4yvala 4e nqkoi ve6tici pravqt zaklinaniq na horata, koito se predavat 4rez qica "sly4aino" podhvurleni na ylicata. tova istina li e ? :roll: I ako e istina kak moga da razbera tova? I o6te ako e nqkoq lo6a magiq ili zaklinanie( ot icon_badgrin nqkoi takuv) kak moga da premahna deistvieto.

хи на всички. имам едно въпросче. Баба ми намери на пътя дървено яйце на Великден. Аз съм чъвала че някои вещици правят жаклинания на хората, които се предават чрез яйца "случайно" подхвърлени на улицата. това истина ли е ? И ако е истина как мога да разбера това? И още ако е някоя лоша магия или жаклинание( от някои такъв) как мога да премахна действието.
Аватар
GreenLady
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 03 Май 2005, 17:41

Ами можеш да провериш със свещ - най-лесно е така ако не си достатъчно чуствителна още към нещата. /не че аз съм много де/

Колкото до яйцата, те наистина се използват, само че предимно нормални, аз още не съм чувал за използване на дървени за такива неща.
/бъпреки че няма нищо невъзможно :grin: /
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 03 Май 2005, 18:17

А най лесният начин за премахване на влиянието - Отърви се от яйцето :smile:
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 04 Май 2005, 09:10

да наистина най лесния начин е да се оттървеш от яйцето ама не ставаш ли малко как да го кажа...параноичен първо помисли има ли някой който да иска да нареди на баба ти и кой е той ако има токъв помисли дали е способен на такова нещо.ако наистина има такъв човек тогава провери яйцето или с свещ или с вода и олио и ако има магическо влияние над него тогава по добре изхвърли яйцето
heress

Мнениеот GreenLady » 04 Май 2005, 15:46

много ви благодаря. А това за "параноята"-просто питах, беше ми интересно :grin: :grin: :grin: още веднъж thank you.
Аватар
GreenLady
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 05 Май 2005, 07:47

извинявай ако тона ми беше малко остър но според мен прекалената параноя е враг номер 1 на всички вещици и магове и изказването направо да изхвърлиш яйцето ми дойде малко в повече още повече че черната магия не е чак толкова страшна дори да не бъде открита на време стига да знаеш какво да правиш : )
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 05 Май 2005, 23:57

heress, извинявай, ама май нито ти, нито някой от близките ти е бил жертва на черна магия, иначе едва ли щеше да говориш така лекомислено за черната магия. Колкото до това че няма значение кога ще се открие и премахне ч. магия - колкото по-рано, толкова по-добре. Явно не се сещаш че засегнатата енергетика на организма при продължително въздействие преминава на физическо ниво - т.е. развиват се заболявания от всякакъв възможен тип - ти ако си имаш подобна за която знаеш че я имаш едва ли ще я държиш до физическа проява. :mrgreen: icon_bduh
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lubopitko » 06 Май 2005, 21:17

Някой може ли да ми обясни как точно се проверя със свещ за магическо влияние?
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 07 Май 2005, 15:26

далеч сам от мисълта че знам всичко за черната магия но мисля че сам запознат добре и много добре знам че мтя може да ти навреди както псохически така и физически но също така знам че за да го направи и е необходима някаква връзка с онзи за който тя е предназначена а щом се наричаш вещер и не можеш да откриеш че ти действа черна магия то значи тази връзка я нема или е просто прекалено слаба това имах впредвид като казах че черната магия не е страшна дори да не е открита на време
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 07 Май 2005, 18:44

heress написа: знам че за да го направи и е необходима някаква връзка с онзи за който тя е предназначена а щом се наричаш вещер и не можеш да откриеш че ти действа черна магия то значи тази връзка я нема или е просто прекалено слаба това имах впредвид като казах че черната магия не е страшна дори да не е открита на време
Аве бне, че нещо , ама какво ша стане ако този който е направил е "по силен" от тебе и е успял да пусне някоя илюзия в/у мажица .. т.е. да го вивдаш като нещо коренно различно. Не ми казвай че не е възможно ?!
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 08 Май 2005, 06:49

Възможно е на истина и ако е така то значи яко си загазил : )))) дори и да успееш по някаква случайност да откриеш магията още в самото начало. Само че такива магии не се срещат всеки ден и не си струва да се боиш от тях:)) особено ако не познаваш човек който да е способен и иска да ти ги направи, което припокрива горното ми мнение за яйцето.
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 08 Май 2005, 20:28

Agree :lol:
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fly^spirit » 09 Май 2005, 08:38

GreenLady написа: hi na vsi4ki. :smile: imam edno vupros4e. Baba mi nameri na putq durveno qice na Velikden. Az sum 4yvala 4e nqkoi ve6tici pravqt zaklinaniq na horata, koito se predavat 4rez qica "sly4aino" podhvurleni na ylicata. tova istina li e ? :roll: I ako e istina kak moga da razbera tova? I o6te ako e nqkoq lo6a magiq ili zaklinanie( ot icon_badgrin nqkoi takuv) kak moga da premahna deistvieto.

хи на всички. имам едно въпросче. Баба ми намери на пътя дървено яйце на Великден. Аз съм чъвала че някои вещици правят жаклинания на хората, които се предават чрез яйца "случайно" подхвърлени на улицата. това истина ли е ? И ако е истина как мога да разбера това? И още ако е някоя лоша магия или жаклинание( от някои такъв) как мога да премахна действието.

А бе нека сега да кажа,че не е необичайно на Великден да намериш дървено яйце.Не мисля,че тук има някаква зла умисъл.А и не само,че яйцето не е сурово,но и баба ти го е намерила все пка на пътя,може да е изпуснато от всеки.Защо първата ти мисъл трябва да е за магия,не виждам нищо странно.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор