Какво е това

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Atina » 21 Апр 2005, 00:42

:-( :-( не мога да се похваля с мн знания, но се запознах с един човек който ми действа мн силно той е мъж влияе ми имам въпрос към тези които разбират: 1 защо големите не искат контакт с по малки на години от тях; 2 смешно ли съм казала като му споделих че ми влияе и откакто го познавам съм друга вътрешния ми глас говори искам го за учител. pls помогнете
Atina

Мнениеот fly^spirit » 21 Апр 2005, 14:13

Здравей Атина!Като за начало защо големите не си падат по по малки-ами според мен защото са пораснали:)имам предвид достатъчно зрели.Не разбрах как усещаш този мъж да ти влия-по какъв начин усещаш влиянието му?Казваш че го искаш за учител-духовен или...?Как усещаш това влияние?Имаш ли чуството че трябва да се защитиш?Разкажи ни малко повече ,за да ти помогнем.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 21 Апр 2005, 14:21

Здравей Атина :)
От къде си правиш извода, че по-големите не искат да говорят с по-малките?
С колко човека си се пробвала да говориш че си стигнала до такъв извод?
Колкото до този мъж - наистина дай малко повече инфо :). За усещанията си към него, а ако имаш представа и за неговите към теб :)

Има една поговорка - "Когато Ученикът е готов - Учителят идва". Въпроса е какво ти си готова да научиш от него ( а вероятно и той все ще научи нещо от теб)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот atina » 09 Май 2005, 16:51

:-( fly^spirit az ne pi6a kirilica i 6te mi se karat tuk ami iskam si go za ne6to ama sum toi e mnogo dobur i mnogo mnogo vsi4ko e i mi neznam kakvo da kaja nee za gajeta oba4e da znae6 ami po drug na4in e toi moje da idva pri men bez da go vijdam usetih go mnogo silno edin put i mi haresva i znam 4e trqbva da sum s nego nz nz :((((
Аватар
atina

Мнениеот atina » 09 Май 2005, 16:57

:-( Shadow Mage mi znam za6toto kato si mul4i6 na kolko si govorqt si a posle ne6tat tuk daje ima razni golemi deto samo ritat v 4ata i obijdat meni a za l...o mi ni6tpo prosto kakvo e tova info az nz kude jivee samo si go obi4am i si mul4a 6toto neznam no toi e nai dobriq i nee tova za gaje ami si znam 4e si go obi4am i iskam da sie do men i da prili4am na nego:):) obi4am si go i taka i e mnogo silen i bql i jult nai silniq ot vas tuk e toi
Аватар
atina

Мнениеот till_it_sleeps » 09 Май 2005, 18:13

ne si pravi idoli, nikoi smurten ne e bezgreshen ;)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот atina » 09 Май 2005, 19:16

till_it_sleeps toi e mnogo mnogo 4esno
Аватар
atina

Мнениеот Arhimikus_NA » 09 Май 2005, 19:27

Атина, доколкото си правя изводи, не искаш този човек за духовен просветител (или поне не толкова, доколкото искаш нещо друго от него). Ти самата явно си във вътрешен конфликт със себе си.
Казваш той е силен... в какъв смисъл? Като способности или като физическа характеристика? Това следващото, че е бял и жълт не го разбирам много, но мисля че можеш да обясниш.
Ще те посъветвам сама да си потърсиш отговора в теб, какво точно искаш от него и тогава да потърсиш помощ. Защото когато сама не знаеш какво искаш, тогава никой друг не може да ти помогне. Помогни си първо сама, и после ако наистина ти трябва помощ - имаш я.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот atina » 09 Май 2005, 19:30

crybaby2 obi4am si go i taka
Аватар
atina

Мнениеот atina » 09 Май 2005, 19:39

crybaby2 ми Архимикус той намерих го търсех го много нее това където си мислите е силен е мога да докажа като способноисти има силна топлина затова мие бял а жълт да и жълт ами искам да го видя но той неиска много а аз го видях в до мене ама не истински само и така объркана съм знам че съм с него а той и той май си знае ама гое срам това е
Аватар
atina

Мнениеот till_it_sleeps » 09 Май 2005, 20:44

добре, дее, земи му кажи най-накрая-с рев нищо няма да стане.
ако наистина ти е писано той да ти е учител-той ще откликне.
и друго-това за идолите ти го казвам по приницип-не познавам човека (може би), нямам мнение за него. може би точно за това той не идва-защото прекалено много го превуздигаш и можес да навредис и на себе си по този начин-приеми просто като един надарен ЧОВЕК, достоен за възхищение-нищо повече. едно е любов, а съвсем друго е идолопоклонничеството. любовта е търпелива, тя чака своя час. другото е егоизъм, а егоизма не води до нищо хубаво. просто един съвет от мен. ти си знаеш по-нататък.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fly^spirit » 10 Май 2005, 07:20

Тука нещата нещо не се изясниха.Самата Атина е много объркана.Начинът по който този човек и влияе я кара да се чуства така объркана.Тя казва ,че го усеща до себе когато го няма,че го вижда в жълто и бяло,че усеща топлината му.Нали така скъпа Атина?Ако греша поправи ме.И според мен тя го обича,но не с романтични чуства(въпреки,че е доста объркана)а по скоро с възхищение и любов като към много скъп и близък човек.За цветовете които вижда тя при мен също се случва,има определени хора които виждам в някои постоянни цветове.А за присъствието мисля че става въпрос за астрална проекция.Определено драга ми Атина първо трябва да се изясниш със себе си,какво изпитваш и какво искаш от този човек.Не разбрах много ясно мненията ти(моля да бъда извинена ако съм в грешна посока),предполагам защото не си българка,но ще помогнем със съвет,стига да знаеш какъв съвет търсиш?Успех.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот atina » 10 Май 2005, 09:28

:oops: fly^spirit как познавиш ами тати си е от българска земя мами нее за него ми объркана съм да ми не съвет а какво е това защиото много си го оибичам и незнам защо хоп така ли става fly^spirit аз си нямами си гадже неискам гадже аз друг начин си обичам мои помощ е дай съвет аз защо обичам него без да искам и той ме обича ама не вижда мен така както него аз как доказвам него их няма смисъл много мерси за всички съвети и мерси ви на всички
Аватар
atina

Мнениеот fly^spirit » 11 Май 2005, 06:39

Ето великия въпрос който трябва да си зададеш Атина-Като партньор в любовта ли го искаш в живота си или като много скъп човек,приятел?Докато ти не се изясниш ние не можем да ти помогнем.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот atina » 11 Май 2005, 09:26

:oops: fly^spirit 4ustvuvam go drugo ne lubov gaje a po blizko ot tova use6tam si go drugo atina=nego nego=atina
Аватар
atina

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор